2. júla 2024

Komu slúži TASR? Vystrihli ako sa Šimečka vyhrážal na protestoch Ficovi!

Komu slúži TASR? Vystrihli ako sa Šimečka vyhrážal na protestoch Ficovi!

Zdielajte

Štátna tlačová agentúra TASR vystrihla zo včerajšej tlačovej konferencie Roberta Kaliňáka a Matúša Šutaja Eštoka dôležitú časť, keď Kali hovoril o tom, ako sa Šimečka vyhrážal na protestoch Robertovi Ficovi!! Je to náhoda, alebo zámer? Nezabúdajme, že z TASR čerpajú informácie aj zahraničné agentúry!!
Pripájam viditeľne strihnuté video z TASR a originál pôvodnú a plnú verziu z HN, tak ako to na TK z úst ministra Kaliňáka odznelo:

Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) je dôležitým zdrojom spravodajstva na Slovensku. Jej úlohou je poskytovať verejnosti aktuálne informácie o domácich, ekonomických a zahraničných udalostiach. TASR je nezávislá a objektívna organizácia, ktorá sa snaží zabezpečiť transparentnosť a spoľahlivosť informácií.

Je dôležité, aby médiá poskytovali správy bez skreslenia alebo výberu, a to platí aj pre TASR. Ak existuje podozrenie, že TASR vystrihla dôležitú časť z tlačovej konferencie, je dôležité, aby sa to preskúmalo a v prípade potreby vyvodili dôsledky.

Zámer alebo náhoda? To je ťažké posúdiť bez bližších informácií. Je však dôležité, aby médiá dodržiavali etické štandardy a poskytovali verejnosti správy bez skreslenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *