8. septembra 2024

Progresívny sektársky fanatizmus & Absolútne ignorovanie Faktov

Súčasný liberalizmus je iba falošnou maskou skutočného fašizmu

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Šimečkove Progresívne Slovensko často reaguje na nevyvrátiteľné fakty buď úplne nezmyselne, alebo – čo je ešte horšie – s úplným ignorovaním a sektárskym fanatizmom. Zdá sa, že druhá možnosť je bližšie k pravde. To potvrdzuje aj nedávne vyjadrenie predsedu Progresívneho Slovenska, ktoré zverejnil na sociálnych sieťach krátko po tom, ako boli zverejnené výsledky prieskumu spýtajúceho sa ľudí, kto podľa nich rozdeľuje spoločnosť.

Schopnosť správne vnímať realitu je kľúčová pre úspech politika a jeho politiky. Je dôležité vidieť realitu takú, aká skutočne je, a nezameniť ju za vlastné ideologické predsudky a dogmy. Tento postoj potvrdili aj dve po sebe nasledujúce volebné neúspechy Progresívneho Slovenska a dúfame, že múdri občania – voliči sa postarajú o tretí neúspech v nadchádzajúcich voľbách do Európskeho parlamentu a tiež pri rozhodovaní o obsadení vedúcich pozícií v riadiacich orgánoch Európskej únie.

V jednej vete sa podarilo Michalovi Šimečkovi, predsedovi neomarxistického spolku, vyjadriť množstvo nezmyslov, klamstiev a zavádzajúcich informácií o nedávnych udalostiach. „Od atentátu na premiéra Fica uplynuli dva týždne. Ministri Kaliňák a Šutaj Eštok dnes znova zaútočili na opozíciu a médiá. Toto jednoznačne odmietam,“ uviedol Šimečka na svojej sociálnej sieti.

Len hluchý, slepý a mentálne nedostatočne živený nemá vedomosť o tom, kto tu na koho zaútočil.

Útoky vládnej koalície na médiá? To je neuveriteľné! Ako môže Šimečka ignorovať to, čo sa označuje za hlavný mediálny prúd, alebo dokonca svoje vlastné vyjadrenia? Útoky na opozíciu sú tiež otázkou. Od volieb, koľko protestných zhromaždení malo SMER a koľko Progresívne Slovensko? Koľkokrát mobilizovala koalícia svojich voličov na protesty s výzvami na trestanie lídrov opozície? Kto si vybudoval politickú kariéru na sabotáži premiéra a túžbe po jeho odstúpení za každú cenu? To si vyžaduje naozaj pevné nervy a sebareflexiu uloženú v nepreniknuteľnom trezore. Nie je prekvapujúce, že prieskumy verejnej mienky na túto tému dopadli tak, ako dopadli.

Podľa Michala Šimečku dve tretiny oslovených poskytujú nesprávne informácie alebo dokonca klamú.

Bolševici, vrátane tých neomarxistických, nikdy nechceli počúvať pravdu. Dokonca aj Stalin zomrel až tri dni po svojej nespochybniteľnej smrti, pretože jeho súdruhovia ju odmietali uznať. Pravda vždy patrila ústrednému výboru, nie občanom. Napríklad tí občania, ktorí sa vyjadrili v prieskume agentúry SANEP, uviedli: „Viac ako 60 percent ľudí si myslí, že k spáchaniu atentátu najviac prispelo správanie a spôsob vyjadrovania opozičných politikov (61,6 percenta). Viac ako polovica je toho názoru, že za to čiastočne môžu aj organizovanie protivládnych demonštrácií (56,3 percent) a podiel majú aj mainstreamové médiá (55,4 percent).“

Keď fakty sú iba hrach, ktorý sa hádže o progresívnu stenu.

53,7 percenta respondentov pripisuje podiel viny sociálnym médiám a správanie a spôsob vyjadrovania vládnych predstaviteľov označilo ako dôvod 37,6 percenta ľudí. Alternatívne médiá zvolilo 26,2 percenta opýtaných a 6,5 percenta ľudí označilo možnosť niečo iné.“ Michal Šimečka však, ako predseda progresívneho politbyra usúdil, že to tak nie je a ptreto to tak nie je a nemôže byť. Samozrejme, ťažko si predstaviť, že ten jeho fanklub z námestí si bude myslieť niečo iné, ako jeho „veľký stranícky boss“. Nnaopak, ak dostane šancu, určite sa na najbližších protestoch vyjadrí, že na predsedu vlády spáchal atentát sympatizant SMERu. Zdá sa, že takéto niečo sa napriek elementárnej logike a nespochybniteľným faktom snaží do spoločnosti indoktrinovať práve šéf progresívnych slepých a hluchých, no žiaľ, nie nemých.

Viac ako 60 percent predstavuje takmer dve tretiny, matematika je neúprosná.

Keď si viac ako 60 percent ľudí myslí, že k spáchaniu atentátu najviac prispelo správanie a spôsob vyjadrovania opozičných politikov, tak na tom asi niečo bude. Iba ak by sa Progresívne Slovensko držalo najhlúpejšej dogmy v dejinách Slovenska, že proste tí ľudia sú naozaj iba opice, dezoláti a konšpirátori. Táto dogma, ktorú sem infiltroval istý pán Naď, sa však rýchlo jej osvojiteľom vracia. Koíľko to má dnes Naď a jeho partaj percent? Šimečka sa o nič menej tvrdošijne zahráva s možnosťou, že jemu to o rok vydá ešte menej. Ale nepredbiehajme, najskôr mu treba uštedriť ešte pre poriadok aj tretiu volebnú lekciu v júni. Arogancia voči občanom, a to aj v podobe ignorovania faktov, a politický fanatizmus totiž už v treťom tisícročí nijako nepatria do výbavy civilizovaných politikov. Iba ak tých, zadubených, hlúpych, alebo aspoň trápnych. Prípadne, diaľkovo ovládaných. Veď drony ako útočné prostriedky sú teraz mimoriadne v kurze. Že by už boli nasadené aj v politike

Zdroj



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.