28. septembra 2024

Tam kde iní pacienti vidia biele myši, on vidí ruských agentov!

Jaroslav Naď Bývalý minister obrany a súčasný predseda strany Demokrati s minimálnym výtlakom

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Bývalý minister obrany a súčasný predseda strany Demokrati s minimálnym výtlakom sa intenzívne angažuje po celom Slovensku v snahe získať aspoň jedno kreslo v Európskom parlamente. Jeho taktika zahŕňa upozorňovanie na ruských agentov. Je nesporné, že na Slovensku sú prítomní, ako v každej veľmoci. Otázkou však zostáva, či agenti iných štátov, ako sú americkí, konajú v záujme Slovenska, keďže podľa Jaroslava Naďa škodliví sú len tí ruskí.

Bývalý minister obrany si zaspomínal na časy, keď z ministerského kresla odhaľoval jedného ruského agenta za druhým. Spolupracovali s nimi aj mnohí Slováci, dokonca aj ten, kto pána exministra pripravoval na doktorát. Na záver videa však exminister divákov upozornil, že keby vedeli všetko, čo vie on, asi by zle spávali…

Ja by som vám vedel hovoriť

„Ja by som vám vedel … nemôžem! Také príbehy rozprávať! Takým spôsobom, kde boli zalezení! Ako sa po nociach stretávali s primátormi miest v pivničných priestoroch ruskí agenti! Prečo?,“ hovorí Naď s rukou na hrudi vo videu.

„O druhej v noci, v pivničných priestoroch okresného mesta sa stretol ruský agent s primátorom mesta. A mnohé iné príbehy by som vedel rozprávať, čo všetko sme zažívali. Ako bývalý plukovník ozbrojených síl, ktorý aj mňa učil na Akadémii ozbrojených síl, keď som si robil doktorát, sme zistili, že desaťročia bol ruským agentom. Desaťročia!,“ rozohnil sa Dr. Naď.

Príbehov má, ako Andersen

„Ale čo potom, keď vám príde ráno informácia o tom, že včera večer sa tak ožral poslanec Národnej rady za dnešnú koaličnú s ruskými predstaviteľmi, že ho museli nakladať opitého do auta,“ pokračuje exminister informáciou, proti ktorej by sa patrilo aj druhej strane dať priestor na obranu.

„To sú také príbehy, o ktorých sa mnohým ľuďom ani len nesníva, lebo keby ste vedeli, by ste zle spávali,“ uzatvára Naď presne v duchu hesla ,najlepšie sa ovláda človek v strachu.

ZDROJ: FB Jaroslav Naď/HD



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.