28. septembra 2024

Je atentát na premiéra Fica iba začiatok?

Robert Fico/FB JNS

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Je atentát na premiéra Roberta Fica iba začiatok? Začiatok násilného prevratu? Lebo povolebný prevrat s neobmedzenou ponukou vládnych aj zákonodarných funkcií sa nepodaril? Zástupcovia cudzích záujmov po parlamentných voľbách rozdávali a priam vnucovali za vstup do cudzineckej progresívnej légie funkcie, ktoré im nikdy nepatrili. A nehanbili sa za to! A ani ich za to nik nekritizoval! Ani tí naj zástancovia demokracie, práva a ústavnosti! Jednoducho nik! Nik sa neodvážil! Ako je toto možné? Prečo sa nik neodvážil??

Ako ukazuje atentát na premiéra, podľa počtu výstrelov a blízkosti atentátnika, s jedinou úlohou ho zavraždiť, cudzinecká progresívna légia sa so svojou porážkou v parlamentných aj prezidentských voľbách nezmierila! Po všetkých pouličných výzvach, urážkach aj hulvátstvach, ktoré ako sa ukázalo nestačili, zrejme si spomenula na inšpiráciu z Majdanu a pristúpila k realizácii.

Zrejme to tak vyhodnotili aj vyšetrovatelia a preto minister vnútra, aby pomohol neodkryť taktiku vyšetrovania opakovane zdôrazňoval, že podozrievajú iba „osamoteného vlka“. Ale okamžite pochopili, že o žiadneho osamoteného vlka nešlo a nejde!

Ten „osamotený vlk“ po atentáte sa ani nepokúšal brániť výmyslami o pomýlení sa, o vlastnom strese, či o osobnom šoku z čohosi, ale hrdo a odvážne zopakoval pre média dôvody vraždy! Hrdo sa prihlásil k svojmu činu, aby mu odmenu neuchmatol ktosi iný. Zopakoval svoje dôvody nahlas, aby oznámil objednávateľom, že svoju úlohu zodpovedne a v celom, aj mediálnom rozsahu splnil a očakáva sľúbenú odmenu!

Bez zamyslenia sa vymenoval všetky dôvody, ktoré mali byť uplatnené v celosvetovej propagácii, že na Slovensku ľud zvrhol vládu, ktorá potláča demokraciu, ktorá ťahá Slovensko do Ruska, lebo Slovensko chce ísť svojou cestou na Západ!!

Okamžite po atentáte sa rozbehla kampaň vo všetkých médiách propagujúca atentátnika ako spisovateľa, chrobáčika, ktorý „len“ občas čosi načarbal, ináč je milý a obľúbený člen spolku ctihodných ľudí a susedov.

Média okamžite, teda do hodiny!, mali „preštudované“ jeho čarbanice, čo kedy a kde na ktorej strane načmáral, časti jeho životného príbehu a citovali jeho texty.

Iba blázon by im uveril!

Všetko to boli dávno pripravené správy, ktoré niekto konkrétny médiám dodal, ktoré niekto konkrétny v daných mediach prijal, o publikovaní ktorých v daných mediach niekto konkrétny rozhodol, a rozhodol aj o ich opakovanom publikovaní!!

Dodnes média šíria čo povedal neskôr, čo hovorí jeho manželka, čo jeho advokát. Všetko stále ešte smeruje k tomu, že z atentátnika raz bude hrdina, ktorý pomohol zachrániť demokraciu a bude maturitnou otázkou!

Lebo v normálnej spoločnosti sa nikde vo svete nedáva priestor vrahom a atentátnikom, ani ostatným kriminálnikom, ktorí mohli spáchať zločin aj v snahe o seba propagáciu! A práve z tohto dôvodu zločinec nedostane žiadny priestor vo verejnosti, nanajvýš nejaké dve písmena a bodku!

Iba v tomto konkrétnom prípade, atentátu na predsedu vlády Slovenska, je všetko naopak! O čom toto má svedčiť? Že to ešte neskončilo? Že to bol iba začiatok?

Autor textu: durilamichal



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.