28. septembra 2024

Kaliňák, Blaha: Prípadné víťazstvo v eurovoľbách venujeme R. Ficovi

rik Kaliňák, Ľuboš Blaha: Prípadné víťazstvo v eurovoľbách venujeme Robertovi Ficovi

Zdielajte....

S kandidátmi do eurovolieb a podpredsedami strany Smer SD Ľubošom Blahom a Erikom Kaliňákom sa diskutovalo o viacerých témach.

Medzi nimi boli atentát na Roberta Fica, podiel médií a opozície na tomto čine, nenávistné prejavy, Daniel Bombic, blokácia diskusných platforiem, Markíza, nenávisť, odpúšťanie a sebareflexia. Vedenie TV Markíza stále vyjadruje pripravenosť na konštruktívne rozhovory s členmi redakcie .

S kandidátmi do eurovolieb a podpredsedami strany Smer SD Ľubošom Blahom a Erikom Kaliňákom sa diskutovalo o viacerých témach.

Medzi nimi boli atentát na Roberta Fica, podiel médií a opozície na tomto čine, nenávistné prejavy, Daniel Bombic, blokácia diskusných platforiem, Markíza, nenávisť, odpúšťanie a sebareflexia. Vedenie TV Markíza stále vyjadruje pripravenosť na konštruktívne rozhovory s členmi redakcie

Rozhovory s Mimi Šramovou



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.