28. septembra 2024

O neexistujúcom zošite a milenkách kajúcnika

Kajúcnik Pavol Kmeťo, ktorý dnes vystupuje pod menom Pavol Tomáš

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Tento článok obsahuje informácie o dôkaze, ktorý Savenna Monteloup získala legálne. Dôkaz pochádza z mobilu kajúcnik Pavla Kmeťa dnes už vystupujúci pod menom Pavol Tomáš, ktorý bol obvinený z väzby 13 ľudí. Pavol K. vypovedal proti nim na súde, ale neskôr sa ukázalo, že si robil poznámky o svojich výpovediach a stretával sa s operatívcami NAKA. Taktiež mal milenky, ktoré si v mobile pomenoval “NAKA”. Článok sa zaoberá týmito udalosťami a ich kontextom.


Savenna Monteloup: O neexistujúcom zošite a milenkách kajúcnika. Priložené video je dôkaz, ktorý som získala legálne (Díky :)). Tento dôkaz sa našiel v zadržanom mobile kajúcnika Pavla K. Tohto kajúcnika nepoznáte, lebo ním sa Lipšic a naši chlapci moc nechvália.

Tento kajúcnik dostal do väzenia 13 ľudí. Jeden z nich bol právnik Ribár, ktorý bol protiústavne vo väzbe 560 dní. Svedčil proti nemu práve tento jediný podarený svedok: Pavol K.

Ale keďže bolo podozrenie, že Pavol K. svoju výpoveď jemne povedané konzultoval s policajtami, respektíve že k nej dostal inštrukcie od našich chlapcov (sám dokonca v určitom období spomínal aj nátlak zo strany NAKA), tak sa ho na hlavnom pojednávaní spýtali, či si niekedy robil poznámky o obsahu svojich výpovedí.

A Pavol K. odpovedal: NIE. Poznámky si nikdy nerobil.

Lenže čo čert nechcel, na videu si Pavol K. takýmito SVOJIMI poznámkami osobne listuje, aj keď podľa jeho svedeckej výpovede na súde, žiadne takéto jeho poznámky o výpovediach neexistujú.

Pavol K. zapieral existenciu svojich poznámok dokola. A ešte niečo pán Pavol K. zapieral. Zapieral svoje stretávanie sa s operatívcami NAKA pred výsluchmi. Prezradili ho správy v jeho mobile. (Môžeme len premýšľať, či mu niekto tie poznámky nenadiktoval…)

A keď sa ho na súde spýtali: V mobile máte čísla pomenované NAKA, NAKA 2 a NAKA originál. Kto sú tie osoby? Pavol K. odpovedal, že to sú jeho milenky. Tají ich pred ženou a tak ich má takto uložené v mobile.

„NAKA originál“ je oficiálne číslo na NAKA. Ale k ďalšiemu NAKA-číslu milenky mám predsa len zvedavú otázku: Pán Dunčko, aké to je robiť milenku kajúcnikovi?

Alebo mu milenku nerobíte a teda korunný svedok proti trinástim ľuďom na súde klame?

Savenna Monteloup


Kajúcnik Pavol Kmeťo, ktorý dnes vystupuje pod menom Pavol Tomáš, bol súčasťou takzvanej skupiny „takáčovcov“. V rokoch 2019 až 2020 vypovedal pred vyšetrovateľmi NAKA až 14-krát. Jeho výpovede pomohli obviniť 25 osôb a zobrať do väzby 13 ľudí. Medzi jeho úlohy patrilo chrániť podniky patriace skupine. Kauza, v ktorej vypovedal, sa stala mediálne známou a zahrnovala aj obvinenie advokáta Martina Ribára.

Zdroje:
(1) Kajúcník tvrdí, že ho vydierajú policajti z NAKA – Júlia Piraňa …. https://blog.sme.sk/juliamikolasikova/politika/kajucnik-tvrdi-ze-ho-vydieraju-policajti-z-naka?ref=sekciabox.
(2) Kajúcnik sľuboval milión za vraždu, tvrdí iný kajúcnik. Obete aj …. https://blog.sme.sk/juliamikolasikova/politika/kajucnik-sluboval-milion-za-vrazdu-tvrdi-iny-kajucnik-obete-aj-sledoval?ref=sekciabox.
(3) Kajúcník tvrdí, že ho vydierajú policajti z NAKA – Jednotné …. https://jednotneslovensko.info/2024/04/26/kajucnik-tvrdi-ze-ho-vydieraju-policajti-z-naka/.
(4) Čo robil kajúcnik Dömötör hodiny na NAKA? Odpoveď by mali dať …. https://tvnoviny.sk/domace/clanok/135913-co-robil-kajucnik-doemoetoer-hodiny-na-naka-odpoved-by-mali-dat-policajti-stale-ich-vsak-nevypoculi.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.