28. septembra 2024

Megatrapas Ostrihoňovej! Nová hviezda HLASU ju prevalcovala!

MEGATRAPAS OSTRIHOŇOVEJ! Nová hviezda HLASU ju v porovnaní doslova PREVALCOVALA! Loretta Pinke

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


MEGATRAPAS OSTRIHOŇOVEJ! Nová hviezda HLASU ju v porovnaní doslova PREVALCOVALA! Loretta Pinke Blondínka s talianskym menom, Loretta Pinke, upútava pozornosť voličov svojimi billboardmi po celom Slovensku. Kandiduje za stranu Hlas-SD a je súčasťou ich eurokandidátky. Čo má spoločné a čo ju odlišuje od Veroniky Ostrihoňovej? Obe kandidátky zdieľajú číslo 4 na svojich kandidátkach do europarlamentu.

Zatiaľ čo Ostrihoňová, kandidujúca za Progresívne Slovensko, je nováčikom v politike, Loretta Pinke má bohaté skúsenosti ako zakladajúca členka Hlasu-SD. Ostrihoňová je známa hlavne z videí na Instagrame a jej kariéra sa zameriavala na moderovanie a redaktorské činnosti. Naopak, Pinke sa venovala cestovaniu po regiónoch, práci s mládežou, výskumu ekonomických kríz a budovaniu straníckych štruktúr a aktuálne vedie komunikačný odbor na Úrade vlády – Pláne obnovy…

Loretta Pinke a Veronika Ostrihoňová sú obe kandidátky do europarlamentu, ktoré zdieľajú číslo 4 na svojich kandidátkach, ale majú rozdielne pozadie a skúsenosti.

Politika bez cenzúry

Loretta Pinke:

  • Je zakladajúcou členkou strany Hlas-SD.
  • Má bohaté skúsenosti v politike a je súčasťou eurokandidátky Hlas-SD.
  • Zameriava sa na prácu s mládežou, výskum ekonomických kríz a budovanie straníckych štruktúr.
  • Vedie komunikačný odbor na Úrade vlády – Pláne obnovy.

Veronika Ostrihoňová:

  • Kandiduje za Progresívne Slovensko.
  • Je nováčikom v politike.
  • Je známa hlavne z videí na Instagrame a jej kariéra sa zameriavala na moderovanie a redaktorské činnosti.

Obidve kandidátky pristupujú k politike z rôznych uhlov a majú odlišné skúsenosti, ktoré môžu prispieť k ich jedinečným perspektívam v europarlamente.

Zdroje:
(1) Loretta Pinke PLATY V… – HLAS – sociálna demokracia. https://www.facebook.com/HlasSocialnaDemokracia/videos/loretta-pinke-platy-v-eur%C3%B3pskej-%C3%BAni%C3%AD-nem%C3%B4%C5%BEu-ma%C5%A5-tak-priepastn%C3%A9-rozdiely%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8Feur%C3%B3ps/1112848386641248/.
(2) Hlas-SD predstavuje kandidátku do predčasných parlamentných volieb. https://www.youtube.com/watch?v=6q4A8BYthQg.
(3) Hlas Česko Slovenska – Petra Magdová dostala Michala Davida na kolená. https://www.youtube.com/watch?v=OVvOknYEx-w.
(4) Loretta Pinke: Europoslanci sa musia snažiť dotiahnuť na … – YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=864df4gy1eA.
(5) Loretta Pinke – kandidátka do eurovolieb číslo 4 … – YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=4bIX_hOXmBE.
(6) Hlas-SD: LGBTI+ je téma do dobrého počasia, využíva sa na …. https://standard.sk/277177/hlas-sd-lgbti-je-tema-do-dobreho-pocasia-vyuziva-sa-na-politikarcenie/.
(9) Za Progresívne Slovensko kandiduje do europarlamentu Veronika Cifrová …. https://www.aktuality.sk/clanok/gsO4abV/za-progresivne-slovensko-kandiduje-do-europarlamentu-veronika-cifrova-ostrihonova/.
(10) Veronika Cifrová Ostrihoňová – Progresívne Slovensko. https://progresivne.sk/kandidatka/veronika-cifrova-ostrihonova/?europoslanec.
(11) Cifrová Ostrihoňová: Chcem sa v politike venovať témam, o ktorých …. https://www.zenyvmeste.sk/veronika-cifrova-ostrihonova-rozhovor-europarlament-zeny-ludske-prava.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.