23. júna 2024

Ponuka, ktorá sa neodmieta alebo neotváraj si hubu

Boris Beňa vypovedal o sebe a o Vladovi Pčolinskom,

Zdielajte


Savenna Monteloup: Klient advokáta Lipšica (a neskôr Kubinu) Boris Beňa vypovedal o sebe a o Vladovi Pčolinskom, že zobrali úplatok za utlmenie sledovania Zora Kollára. Je to celkom vtipné tvrdenie, keď si uvedomíte, že v skutočnosti sa Zorovo sledovanie zostrovalo. A Zorovo sledovanie prikazoval zostrovať nie len Pčolinský, ale aj samotný Beňa.

Takže ešte raz: Beňa tvrdí, že mu Lipšicov protivník Zoro dal úplatok za utlmenie svojho sledovania. Beňa sa s úplatkom išiel podeliť s Pčolinským… a obaja po prevzatí úplatku veselo zostrovali sledovanie Zora, o čom sú listinné dôkazy.

Beňa tvrdí, že bol pri tom, keď Pčolinský telefonicky alebo osobne prikázal dvom podriadeným predčasne ukončiť odpočúvanie utajeného čísla Zoroslava Kollára. Lenže obaja príslušníci SIS vo svojich svedeckých výpovediach túto Beňovu “pravdu” kategoricky odmietli. Vladimír Pčolinský aj tak skončil vo väzbe, a to aj keď proti nemu neboli žiadne dôkazy okrem protichodných tvrdení Beňu a Makóa.

Makóove svedectvo už vyvrátila súdom potvrdená dohoda o vine a treste Zoroslava Kollára.

V dohode sa píše niečo úplne iné, ako tvrdil „svedok“ Makó v prípade Pčolinského. Pčolinský skončil vo väzbe, aj keď Beňom uvádzaný dátum skutku nebol možný, lebo Beňa bol v ten týždeň na dovolenke a nie v prísne monitorovaných priestoroch SIS. Pčolinský skončil vo väzbe, aj keď mal listinné dôkazy o Beňovom klamaní o prípade. Skončil vo väzbe, aj keď úplne prvý dokument v jeho spise bol ANTEDATOVANÝ (!!!) a teda celé jeho ďalšie stíhanie, zadržanie a uväznenie bolo nezákonné. Klasika, keď veci vyšetrujú naši chlapci…

Vladimír Pčolinský bol teda zadržaný a uväznený jemne povedané dosť pochybným spôsobom.
Pčolinský po svojom zadržaní na súde neveril vlastným ušiam, keď počul ako rozmýšľa jeho zákonný sudca… že síce máte dôkazy o svojej nevine, pán Pčolinský, a Zorovo sledovanie sa zostrovalo, ale smola.
Fasa.

Pčolinský pochopil, že toto jeho súdenie nevyzerá spravodlivo a tak v snahe vyhnúť sa (nezákonnej!)

väzbe sa rovno na súde rozhodol vzdať sa funkcie šéfa SIS. Dúfal, že tak ho budú „vyšetrovať“ na slobode. Dúfal zbytočne. Zahučal rovno na samotku do Leopoldova. Tam podľa sudcu špecializovaného súdu zjavne patria ľudia, ktorí niečo MOHLI urobiť aj keď majú dôkazy o svojej nevine.

Prešlo pár týždňov a bratovi Vlada Pčolinského Petrovi P. bol odovzdaný odkaz údajne od samotného pána sudcu Klimenta:

„Ak mi dáte službu (rozumej vedenie SIS), zariadim, aby bol brat prepustený.“
A ešte jednu milú vetu obsahoval ten odkaz: „Neotváraj si hubu, lebo skončíš ako tvoj brat.“
Nebol to nátlak, ale odkaz, na ktorý po dohode s Borisom Kollárom a Milanom Krajniakom nijakým spôsobom nereagovali, keďže predpokladali, že môže ísť o tzv. „návnadu“ na korupčné konanie.
V tom čase totiž poslanec parlamentu a predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský dostával z viacerých zdrojov varovania, že ho „naši chlapci“ chcú zavrieť a len hľadajú vhodnú zámienku.
A zdá sa, že to bola pravda, keďže na NAKA Východ bol založený spis a nakáči sa chodili vypytovať kamarátov z detstva Petra Pčolinského, či nevedia o nejakej Petrovej trestnej činnosti…

Pri tom na východe Peter P. nežije už dobrých 15 rokov.
Ale náznakov, že niekto mal skutočne snahu vymeniť slobodu nevinného Pčolinského za funkciu riaditeľa SIS pre lipšicovcov, bolo viac. Takže kto ďalší ešte chcel Lipšicovho človeka za šéfa SIS v čase, keď takto podozrivo odstránili Vlada Pčolinského? Remišová, Matovič, Heger, Sulík a PANI PREZIDENTKA.

Sme rodina neľudskému tlaku cez uväznenie príbuzného neustúpila a nevzdala sa funkcie šéfa SIS.
Sám Vladimír Pčolinský povedal, že radšej zhnije vo väzbe, než by sa mal Kliment stať riaditeľom SIS.
Vladovi Pčolinskému pár dní po vymenovaní Aláča do funkcie riaditeľa SIS iste len úplnou náhodou pribudol ku kolúznemu dôvodu aj preventívny dôvod väzby, vďaka čomu ho mohli v (nezákonnej) väzbe držať dlhšie.

Takto sa tu „vyšetrovalo“ a odkazovalo.

Keď Pčolinského na 363-ku v auguste 2021 pustili z väzby, lebo na generálnej prokuratúre zistili, že bol antedatovaný úradný záznam v jeho spise a nie sú proti Pčolinskému reálne dôkazy. Prezidentka sa ozvala, že má generálna prokuratúra toto svoje rozhodnutie vysvetliť…
Zjavne ani objavenie antedatovaného úradného záznamu a chýbajúce objektívne dôkazy viny neboli pre citlivo vnímajúcu právničku dosť dobrým dôvodom na to, aby nevinného človeka pustili zo samotky z Leopoldova. Nasledovala aj mediálna pomsta rodine Pčolinských. Denník N, Sme a Aktuality ich brata rovno odsúdili a Pčolinskí boli prezentovaní ako mafiánsky klan. Je ironické, že Pčolinský si vlastne odsedel Aláča, aj keď oboch by si mali podľa môjho názoru odsedieť úplne iní ľudia

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *