26. júna 2024

Nadávky, manipulácie a klamstvá z dielne Denníka N pokračujú

Štváči z DenníkaN naďalej klamú, zavadzajú a rozdeľujú Slovákov

Zdielajte

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym výhľadom. – Bravó, Denník N. Toto je manipulácia mesiaca. Alebo že by to bol humor, že by to bola stand-up comedy, na ktoré sa Denník v poslednom čase špecializuje ?

  • Hodnotenie Moody’s: Agentúra Moody’s ponechala Slovensku rating A2 s negatívnym výhľadom, čo je rovnaké hodnotenie, aké malo predtým.
  • Reakcia Autor článku obviňuje Denník N z manipulácie informácií, pretože podľa neho Denník N nesprávne naznačil, že výhľad bol zhoršený.
  • Kritika Denníka N: Článok tiež kritizuje Denník N za to, že sa špecializuje na stand-up comedy a označuje funkcionárov za debilov, čo považuje za ďalší príklad manipulácie.
  • Názor autora: Autor vyjadruje pohoršenie z toho, že podľa neho progresívni liberáli a Denník N používajú klamstvo a manipuláciu

Denník N je majster stand up humoru. Včera uverejnili podcast, v ktorom označujú 4 popredných funkcionárov Smeru za debilov. Dnes si debilov urobil Denník N zo všetkých čitateľov jeho ekonomickej rubriky.

Raz darmo, asi patrím medzi ľudí, čo si nie a nie zvyknúť, že pre progresívnych liberálov z PS alebo z Denníka N je všetko, čo proti nám šimečkovci použijú prejavom demokratického práva na slobodu slova. Sme jednoducho staroboľševickí zadubemci. Nikdy nepochopíme, že klamstvo a manipulácia použiteľné proti nám ľavičiarom a národniarom je „informácia“.

Do popuku, pokrokoví priatelia, naozaj do popuku.

Autor: medvedar


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *