23. júna 2024

Video: List už len Čaputovej, ktorý len tak nepredýcha

Savenna Monteloup: List už len Čaputovej, ktorý len tak nepredýcha

Zdielajte

Savenna Monteloup: Milá Zuzka, tento list som mala do väčšej miery napísaný už dávno, ale keďže ma mama vychovala tak, že na prezidentku sa neútočí, ostal v šuflíku. Ale Ty už prezidentkou takmer nie si a ja Ti môžem povedať od srdca, čo mám na srdci.

V prvom rade uznávam, že mám trocha slepé miesto na psychopatov a chvíľu mi trvá, než ich rozoznám. Zvlášť keď si na seba dajú masku jemného make upu a kopec ľúbivých fráz do pusinky. Lenže už nejakú dobu mám výcvik posudzovať ľudí podľa činov a tie teraz rada zhrniem.

V prvom rade sa mi páči, ako si nik neuvedomil, že si prekročila všetky hranice profesionality, keď si si nabrnkla podriadeného.

To sa nerobí, Zuzi.

Ale ja som tvor zvedavý a viem, že minulé správanie je prediktorom správania budúceho a že teda toto nebol nejaký veľký exces, ale Ty si nabrnkávaš chlapov viac, než by ľudia pri Tvojom imidži čakali. Good job, Zuzi. Keď si prijímala v paláci jednorodičovské rodiny, prijala si aj tie ženy s deťmi, ktoré kvôli Tebe doma plakali do vankúša?

Vieš čo bolo zvlášť nechutné? Ako si hrala formu, keď kritizovali novinárku za smilnenie s mužom, ktorý sa kvôli nej rozviedol, a Ty si hovorila aké je to nepekné práve takto útočiť na ženu a myslela si tým tú rozbíjačku rodiny a nie tú podvádzanú ženu. Takmer ma roztrhlo, keď som to Tvoje farizejstvo počula…

Ale bolo to ešte horšie. Nemám súhlas hovoriť detaily, tak to napíšem len všeobecne, Ty ….. .

Polícia v jednom prípade fatálne zlyhala a nepomohla žene, ktorej pomôcť mohla a tá žena zomrela. A čo si urobila Ty? Pomohla si to s Tvojimi chránencami pred verejnosťou zakryť.

Už v januári 2021 si vedela, že čurillovci, konkrétne Čurilla a Ďurka, bránia v kontakte väzneného advokáta so svojou právničkou. NEUROBILA SI NIČ! Vedela si aj, že mu bránia v kontakte s rodinou. Neurobila si nič.

Vedela si, že Pčolinského idú zavrieť pod vymyslenou zámienkou. Neurobila si nič, ani keď ho zavreli. Špinila si v médiách generálneho prokurátora Žilinku, odkedy nepočúvol Tvoje pokyny nadiktované do zošítka od Danielita, ako má Žilinka riešiť živý prípad! Živý prípad, ktorý mal pomôcť čurillovcom ostať na slobode. Pomáhali totiž pri úteku kajúcnikov, ktorí klamali v rôznych kauzách. PREUKÁZATEĽNE.

Zuzi, Ty nie si naivná obeť ako nevedko Ódor, ktorý sa odmietol zorientovať. Ty si presne vedela, kto je korektný a kto je sviňa a aj tak si sa postavila k válovu. A aj tak si zavolala osobne Aláčovi, aby si ho vyhodila z funkcie, keď si dovolil upozorniť na manipulovanie vyšetrovaní, o ktorom mal dôkazy.

Vyhodila si ho, aj keď zmanipulovali aj vyšetrovanie proti nemu.

Aký je to pocit volať korektnému šéfovi tajnej služby, ktorému si práve zničila povesť aj kariéru, pani „prezidentka“? Bez hanby si sa pozerala do očí terčom tej Vašej čurillovskej partie a dávala si ich dole jedného po druhom. A tipujem, že jediné, čo ľutuješ, je, že ste nestihli dať dole aj Žilinku a spol.

Áno, o tom zatýkaní na generálnej prokuratúre v čase výsluchu Aláča sa vie, moja. Ale na to už vzniklo príliš veľké haló a tak ste cúvli a klamali, že nešlo o prevrat v zložkách.

Zvláštne. Mne to zatýkanie potvrdilo viacero zdrojov a Ty si to nevedela ani z jedného? Ale áno. Vedela si to konkrétne aj od človeka, ktorému som tú info posunula JA, Ty, ….., a klamala si.

SPROSTO si klamala národu, ktorý Ti veril. Tak tu máš na rozlúčku video o Tvojom zlyhaní, keď si ako prezidentka pomohla rozkladu v bezpečnostných zložkách.

V júli 2023 som Ťa prestala vnímať ako svoju prezidentku. Moja prezidentka totiž nestojí na strane nespravodlivosti. Ľutujem, že som Ti pri Tvojej voľbe naletela a ospravedlňujem sa za to všetkým Tvojim obetiam. Tým súkromným… aj tým verejným.

Všetkým, ktorých si vyblokovala zo života tak, či onak.Ako mňa, keď som Ťa upozornila na Ďurkovu podozrivú aktivitu než ho poslali schovávať spisy a skartovávať papiere na inšpekciu.

Vladimír Pčolinský: Podľa Klimenta sú všetci hlúpi, len on je lietadlo. Rozhovory s Mimi Šramovou

Zbohom. Chýbať mi nebudeš.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *