25. júna 2024

Video: N-ko je extrém. A tento extrém musí byť izolovaný.

N-ko je extrém. A tento extrém musí byť izolovaný.

Zdielajte

Luboš Blaha: Určite ste počuli, čo spáchal Denník N. Nejaký Znášik z Korčokovho tímu tam minútu vkuse nadával Erikovi Kaliňákovi a Jurajovi Gedrovi, že sú „debili“. A Šimečka to obhajuje.

  • Politický Konflikt: Článok opisuje napätie medzi politickými stranami a médiom, kde jedna strana obviňuje médium z totálnej vojny a nenávisti.
  • Výroky a Obhajoba: Spomína sa incident, kde člen tímu Denníka N uráža politikov a je to obhajované v podcaste Denníka N.
  • Názory na Zmier: Diskutuje sa o možnosti zmieru v slovenskej politike, pričom článok vyjadruje skepticizmus voči úprimosti opozičných snáh o zmier.
  • Odpoveď na Atentát: Článok reaguje na atentát na premiéra Roberta Fica a odmieta myšlienku zmieru po tomto incidente, tvrdiac, že opozícia nechce zmier.

Nejaký Znášik z Korčokovho tímu tam minútu vkuse nadával Erikovi Kaliňákovi a Jurajovi Gedrovi, že sú „debili“. A Šimečka to obhajuje.

Šimečka: Pán Kaliňák, to, čo je alebo nie je satira, nie je vaša úloha hodnodiť. Vy máte vládnuť, a nie hodnotiť satiru. Nebolo tam navádzanie na násilie, vy musíte zvládnuť verejnú mieru nenávisti. Vy ste boli u Bombica, je stíhaný za svoje výroky. Vy sa máte starať o chod štátu a nie komentovať humoristické relácie ako minister obrany z Úradu vlády. Vy sa máte starať o chod štátu a bezpečnosť, aby sa tu nezopakoval atentát.


DENNÍK N POTVRDIL, ŽE PROTI NÁM VEDIE TOTÁLNU VOJNU – UŽ STAČILO!

Luboš Blaha: Určite ste počuli, čo spáchal Denník N. Nejaký Znášik z Korčokovho tímu tam minútu vkuse nadával Erikovi Kaliňákovi a Jurajovi Gedrovi, že sú „debili“. A Šimečka to obhajuje.

  1. V podcaste Denníka N primitíva Znášika hecuje nejaká rozjarená hruštička Vítková, vraj „povedz ešte raz debil, ó, áno“. Toto je úroveň Denníka N.
  2. Ja len, že Erik Kaliňák a Juraj Gedra úprimne veria v zmier v slovenskej politike. Celé týždne im hovorím, že s Progresívcami žiaden zmier nie je možný, lebo oni sami ho nechcú.
  3. Najlepšie to vyjadril progresívec Znášik, keď povedal, že my a naše názory majú byť vytlačené do „hajzla“. Oni proti nám vedú vojnu. Totálnu vojnu. Džihád.
  4. Atentát na premiéra Roberta Fica s nimi ani nepohol. Nemôžu to povedať nahlas, ale v duchu sa z neho tešia – myslíte, že Znášik z N-ka by nás najradšej nevidel mŕtvych? Nás „debilov“?
  5. To, čo predvádzajú, je číra nenávisť. A áno, aj ja si želám zmier, rovnako ako Kaliňákovci. Ale keď vidím, že oni proti nám vedú totálnu vojnu, tak o zmier zjavne nemajú záujem.
  6. Potvrdil to aj Šimečka na TA3. On sa na primitívnych útokoch Denníka N výborne zabáva. Vraj satira. No jasné.
  7. Hlavne, že keď ja som o Čaputovej povedal, že je americká agentka, čo je normálna politická kritika, tak tu vyplakávajú všetci už tri roky. Farizeji!
  8. Hovorím to od prvého dňa po atentáte. Keď ti opozičný aktivista rozstrieľa predsedu strany, tak si neklaknem na kolená a nebudem prosiť o odpustenie.
  9. V Smere bol silný tlak na to, aby sme napriek atentátu robili všetko pre zmier. A áno, Erik aj Juraj to mysleli úprimne a za to si ich vážim, hoci som mal iný názor.
  10. Dnes dostali odpoveď od liberálnych médií. Jasnú ako facka. Je jedno, aké šľachetné ciele majú, je jedno, že chcú zmier, všetko je im jedno – oni nás živočíšne nenávidia. A chcú nás zničiť.
  11. A Šimečka sa postavil na stranu tejto čírej nenávisti. Tak potom nabudúce nefňukajte, vážený, keď si niečo vypočujete odo mňa.
  12. Po podcaste Denníka N už pochopili aj tí najväčší zmierlivci, že N-ko je extrém. A tento extrém musí byť izolovaný.
  13. Tak ako sa nikto príčetný nebaví s Matovičom a jeho šialencami, tak isto musí byť ako extrém vylúčený Denník N a ich politická pobočka PS.
  14. Šimečka mal dnes na TA3 historickú šancu dištancovať sa od extrémistov z N-ka. Od nenávisti. Od primitívnosti. Od občianskej vojny, do ktorej ženú Slovensko.
  15. Neurobil to. Naopak, zastal sa primitívnej nenávisti z N-ka, ktorá viedla aj k Cintulovi a atentátu na Roberta Fica. Oddnes už nikto nemôže pochybovať, že Šimečka je extrém.

Hovoril som to celý čas. Keď proti vám vedú vojnu, vaša povinnosť je brániť sa. A presne to robiť budeme

Luboš Blaha


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *