1. júla 2024

Obávam sa, pán Heger, že ste dosť veľký klamár.

Demokrati manipulujú prieskumy, sú to beznádejní lúzri!

Dobrý deň, pán Heger, keďže ma Demokrati blokli a vymazali...

Zdielajte

Savenna Monteloup: Dobrý deň, pán Heger, keďže ma Demokrati blokli a vymazali moje príspevky, píšem Vám takto. Znovu.Píšem Vám, lebo pán Káľavský porozprával o Vašom stretnutí s ním a obávam sa, pán Heger, že ste dosť veľký klamár.

Pán Heger, pred časom ste tvrdili jednému politikovi, že ste sa s pánom Káľavským stretli na Úrade vlády. Lenže to bola lož, pán Heger, a je na to niekoľko svedkov. To ste netušili, všakže? Nestretli ste sa na úrade vlády a stretnutie neinicioval pán Káľavský.

Stretli ste sa v Tipose a stretnutie ste iniciovali Vy, pán Heger. Boli ste celý vyplašený, lebo začali vyšetrovať ľudí okolo Vás a aj Vás, že, pán Heger? A tak ste sa zaujímali, ako by sa dalo tých „elitných“ vyšetrovateľov zastaviť.

Riaditeľ Tiposu zavolal pánovi Káľavskému na mobil a poprosil ho, aby dobehol do Tiposu na ulici tam a tam, lebo že je u neho v kancelárii pán Heger a príslušník NAKA Káľavský to pre Vás, pán premiér, aj urobil a dobehol tam za Vami.

Vedeli ste, že hovoríte s príslušníkom NAKA Jánom Káľavským. Poprosili ste ho, aby Vám ukázal svoj služobný preukaz. Aby bolo jasné, že viem, o čom hovorím, pripomeniem Vám ešte jeden zatiaľ nezverejnený detail:

Keď ste sa od pána Káľavského dozvedeli, čo robili „naši chlapci“ zadržaným osobám vo väzbe, Váš spolupracovník len zhrozene opakoval slovo Guantanámo. Chápeš to, Edo? To je Guantanámo.

Už si na to pamätáš, Edo? Tak fajn.

Po Káľavského rozhovore s Mimi Šramovou sa mi ozval jeden politik a napísal mi o Tebe toto, citujem:

„Kalavsky v rozhovore s Mimi popisoval stretnutie s Hegerom že si ho Heger zavolal atd… pobavilo ma to lebo hegerova verzia bola že: Prišiel nejaký človek za mnou na Urad vlády a rozprával mi divne veci ale ja netuším kto to bol… ja mu hovorím že Edo to bol Kalavsky z naka veď si musel vedieť kto to je. A Edko mi povedal že to síce tvrdil ale on nevie či to bol naozaj človek s takým menom… keď som na neho vybehlo že nerob zo mna <<píp>> lebo na urad vlády sa nedostanú okoloidúci ale prechádzajú cez kontrolu vstupu, preukázanie totožnosti a ohlásenie termínu návštevy cez sekretariát…. Tak bol ticho“

Edo, rovnako ticho si bol, keď zatýkali nevinných.

Videl si dôkazy o manipulovaní vyšetrovaní. Aj tak sa do dnes vystrašený tváriš, že si ich nevidel a o ničom nevieš. Ešte tých vyšetrovateľov aj verejne chváliš… Keď sa verejnosť dozvedala niektoré detaily o Guantanáme v našich väzniciach a Vaša strana s Hamranom a čurillovskými ženami na čele tú pravdu vehementne popierala, ty si trápne mlčal ďalej.

Preto Ťa Tvoji politickí súputníci prezývajú Handra, Edo. Počula som, že hovoríš mnohými jazykmi nebeskými, tak jeden vyskúšam: Každý, kto mlčí, keď sa deje neprávosť, protiví sa Bohu, pán Heger. Snáď hovorím jazykom, ktorému konečne rozumiete.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *