2. júla 2024

Video: Vaľová zvozila Kolíkovú pod čiernu zem!

Vaľová zvozila Kolíkovú pod čiernu zem!

Zdielajte

Prebieha rokovanie o novele zákona známeho ako „lex atentát“. Táto novela predstavuje zmeny a rôzne opatrenia v reakcii na bezprecedentný útok na predsedu vlády Roberta Fica, ku ktorému došlo počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej. V reakcii na túto situáciu vláda predložila súbor opatrení.

Tvrdá reakcia

Ako je už zvykom, tieto opatrenia, ktoré majú podobným činom zabrániť, sú terčom ostrej kritiky zo stany opozičných politikov. Bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ako aj jej kolegovia, kritizujú to, že by mal mať premiér nárok aj na rentu, či ochranku aj po skončení svojho mandátu. Okrem toho hovorí o polarizácii spoločnosti a údajnom papalášizme.

Na tieto Kolíkovej vyjadrenia poriadne kriticky reagovala svojou faktickou poznámkou koaličná poslankyňa za Smer Jana Vaľová. Tá Kolíkovú zvozila pod čiernu zem! „Vy ste ukážkou polarizácie spoločnosti. Vytvoriť tu takú závisť a nenávisť, aby ste neboli trošku objektívna. Ja sa pýtam: Pani prezidentka Čaputová bude mať čo? No doživotnú rentu, bude mať šoféra a ochranka. Po jednom volebnom období a premiéri, ktorí sú tu dve, tri volebné obdobia, tak tí nemusia mať nič, ale že to má Čaputová, to je fantázia a každý jeden prezident po volebnom období. To nám nevadí však?,“ reaguje rozhorčene koaličná poslankyňa na rozpravu Márii Kolíkovej.

„Očkovali ste nás tu hlava nehlava“

Poslankyňa ďalej dodáva: „Že sa nehanbíte za to, čo sa stalo premiérovi. Lebo politika práve kvôli Vám, kvôli tomu, čo sa tu dialo za posledné roky sa stala nebezpečná. A teraz Vám poviem ďalšiu vec. Ak hovoríte o nepochopení a nedorozumení tak áno a Vy rozprávate o policajnom štáte? Ja som tu zažila vašu šikanu. Veď ste nás tam hnali, ako teľatá do teľatníku. Museli sme tam ísť všetci, nielen my, ale aj občania, a ste nás tam očkovali hlava nehlava.„

ereport.sk


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *