28. júna 2024

Naď plače na súde, vysúdené peniaze majú riešiť dlhy Demokratov

Jaroslav Naď a Ľuboš Blaha sa postavili pred sudcu. Bývalý minister obrany žaluje podpredsedu Smeru SD za jeho výroky o to, že je vlastizradca.

Zdielajte

Jaroslav Naď a Ľuboš Blaha sa postavili pred sudcu. Bývalý minister obrany žaluje podpredsedu Smeru SD za jeho výroky o to, že je vlastizradca. Ujmu na cti si Jaroslav Naď vyčíslil na rovných 100 tisíc eur.“Viem, že strana Demokrati je vo veľkých dlhoch a majú finančné problémy, tak sa možno rozhodli, že si to zafinancujú cez Ľuboša Blahu.

On tú sumu musí nejako vyargumentovať, myslím si, že to pôjde do stratena,” komentuje na slovenské pomery závratné odškodné Blaha. Dodáva, že si nemyslí, že problémom je expresívny slovník sám osebe. “Problém je nadradený pocit, že len oni majú pravdu. A každý, kto má iný názor je extrémista a dezolát. A voči tomu sa my bránime.”

O urážkach a emóciách vo verejnom priestore, o tvrdeniach Eduarda Hegera, že koalícia je predĺženou rukou Putina, ktorá prenasleduje stranu Demokrati, ale aj o tom, prečo Gréta Thunbergová protestuje za demokraciu na Slovensku a čo má švédska aktivistka spoločné s bývalou prezidentkou Zuzanou Čaputovou hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *