28. septembra 2024

Paródia na politika Klus, prezliekač kabátov a jeho agentúra

Paródia na politika Klus, prezliekač kabátov a jeho agentúra

Zdielajte....

Martin Klus Začínal v Saske, cez ktorých sa dostal do parlamentu. Potom nesúhlasil s tým, aby sa robili kroky proti Matovičovi a Hegerovi, a tak od liberálov odišiel. Ako nezávislý dlho nevydržal, pri Oľajňáckej úderke sa odrazu tváril, že on je už prezlečená konzerva, a tak ho za odmenu poslali na teplé miestečko do EÚ, kde sa mal podľa plánov poľahky stať členom Európskeho dvora audítorov. Avšak nepochodil a s hanbou ho odtiaľ vyhodili pre neschopnosť. Po novom vstúpil Klus na trh v oblasti výskumov, analýz a marketingu, prostredníctvom svojej agentúry Scio,s.r.o. Jeho agentúra sa už aj prezentuje prvými prieskumami. Avšak niečim, čo vie aj človek s minimálnym rozhľadom. Skrátka – objavili Ameriku.

Spoločnosť Scio, s.r.o. sa na svojom webe prezentuje ako agentúra, ktorá si kladie za cieľ nielen pýtať sa, ale aj prostredníctvom komplexných kvantitatívnych a kvalitatívnych analýz porozumieť často zložitému a turbulencnému vývoju verejnej mienky na Slovensku, a to objektívne, presne a vždy aktuálne. Zatiaľ čo Martin Klus sa pýši zisteniami, že prezidentovi dôverujú viac voliči koalície než opoziční, ľudia neveria, že aj takýto prieskum môže byť platený.

Prevratné zistenie

„Druhá časť nášho SCIO prieskumu odhalila, že očakávania od prezidenta Petra Pellegriniho sa zásadne líšia medzi podporovateľmi koalície a opozície,“informuje na Facebooku Klus o „bombastických“ výsledkoch prieskumu, ktorý sa ale dá charakterizovať aj tak, že „zistili sme pre vás niečo, čo dávno viete“.


Citujeme

DRUHÁ ČASŤ NÁŠHO SCIO PRIESKUMU ODHALILA, ŽE OČAKÁVANIA OD PREZIDENTA PETRA PELLEGRINIHO SA ZÁSADNE LÍŠIA MEDZI PODPOROVATEĽMI KOALÍCII A OPOZÍCIE
Reprezentatívny prieskum na vzorke tisíc respondentov, realizovaný počas prezidentskej inaugurácie v dňoch 14. – 17. júna 2024 naplno odhalil, že zatiaľ čo u voličov koalície prevláda veľký optimizmus, u opozičných voličov je to najmä skepsa. Najlepšie to demonštrujú čísla u dvoch najväčších politických zoskupení.
Na otázku, či sa pokúsi aktívnym posudzovaním legislatívy vyvažovať prípadný negatívny vplyv vlády a parlamentu na spoločnosť si prezidenta Petra Pellegriniho v roli vyvažovateľa vie predstaviť až takmer 88 % voličov SMERu-SSD, zatiaľ čo u voličov Progresívneho Slovenska má presne opačný názor 55 % .
Podobne je to aj v prípade schopnosti prezidenta Petra Pellegriniho zmieriť napätú spoločenskú atmosféru na Slovensku. Dôveru, že sa mu to podarí má až u takmer 94 % voličov SMERu-SSD. Naopak, u voličov Progresívneho Slovenska sa takáto dôvera prejavuje len u 45 % oslovených.
Väčšinová dôvera vládne len v prípade schopnosti prezidenta Petra Pellegriniho dôsledne presadzovať a reprezentovať európske a atlantické ukotvenie Slovenska. U voličov Progresívneho Slovenska kladne na túto otázku odpovedalo 60 % opýtaných a u voličov SMERu-SSD až 83 % opýtaných.

„Aj za toto sa dajú brať peniaze?“ pýtajú sa ľudia v komentároch

„Urobte ešte štúdiu, ktorá potvrdí, že keď sa človek poleje vodou, bude mokrý. Je pochopiteľné, že voliči Smeru majú od prezidenta Pellegriniho iné očakávania než voliči PS. Ak by to tak nebolo, dali by svoj hlas Korčokovi, ktorý je známy svojou nevraživosťou voči tým, ktorí ho nevolili. Smer nečiní zo svojich voličov atentátnikov s cieľom zavraždiť politika z opozície.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme




Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.