28. júna 2024

Hrôza a zdesenie, sa prehnali médiami tzv. hlavného prúdu!

MUDr. Peter Kotlár (PK), splnomocnenec Vlády SR

Zdielajte

Hrôzu a zdesenie, to vyvolalo u všetkých tých, čo nás tu absolútne bezdôvodne covid gniavili v rokoch 2020 až 2022! A prečo všetko toto? Nuž len preto, že MUDr. Peter Kotlár (PK), splnomocnenec Vlády SR na prešetrenie Covid doby na Slovensku, či bolo všetko s kostolným poriadkom, sa na základe poznatkov, ktoré doteraz získal, vyjadril, že na Slovensku nebola žiadna Covid pandémia?

Preto toľko kriku, hystérie, osobných urážok a atakov na PK?! PK neurobil nič, len resp. „len“, si dovolil nahlas zakričať presne to isté, ako to dieťa v pravdivej rozprávke o Cisárových nových šatách, že kráľ je nahý, pričom všetci pokrytci a podlizovači mu pritakávali, aké má on nádherné šaty!

Nuž a presne to isté urobil PK vo vzťahu k dobe Covidovej, keď nahlas na celé Slovensko zakričal, že vy covid pokrytci a farizeji, veď ten Váš Covid kráľ, je nahý!

Covid kráľ nemá na sebe tie vami prezentované šaty covid „pandemických“ opatrení, ktoré ste doslova tvrdo diktátorsko-despoticky na nás vykonávali, dlhé dva roky(!), na základe rôznych vyhlášok známych ako Mikasove vyhlášky. Covid kráľ je nahý po všetkých stránkach.

Je potrebné sa zamyslieť a preskúmať odkiaľ prišli tie drastické covid opatrenia, ktoré boli rovnaké v celej EÚ. Rúška, respirátory, odstupy, karantény, Lockdawny zničujúce ekonomiky štátov, ktoré na takýto covid nezmysel pristali(!), následne až povinné covid experimentálne „očkovanie“…

Nuž podľa mňa, hniezdo týchto covid opatrení je v USA a ich „Mikas“ akýsi Fauci!

„Odborník Fauci odporučil rúška na Deň vďakyvzdania“ – https://www.teraz.sk/zahranicie/odbornik-fauci-odporucil-ruska-na-de/507788-clanok.html a ešte – „Imunológ Fauci: Američania budú zrejme nosiť rúška aj v roku 2022“ – https://www.teraz.sk/zahranicie/imunolog-fauci-americania-budu-zrejm/529760-clanok.html a dnes – „Fauciho priznania rozzúrili amerických kongresmanov. Ako prebieha vyšetrovanie pôvodu koronavírusu“ – https://www.armadnymagazin.sk/2024/06/11/ffauciho-priznania-rozzurili-americkych-kongresmanov-ako-prebieha-vysetrovanie-povodu-koronavirusu/ alebo – „Grilovanie Antonyho Fauciho. Ako vlády vysvetlia tri milióny nad úmrtí?“ – https://standard.sk/688227/grilovanie-antonyho-fauciho-ako-vlady-vysvetlia-tri-miliony-nadumrti

Je dôležité zanalyzovať dôvody, ktoré vtedy viedli k výraznému obmedzeniu všeobecnej ambulantnej starostlivosti na Slovensku.

Prečo ambulancie „vyšetrovali a liečili“ na diaľku?!

Prečo sa odkladali operácie?!

A Prečo sa zabudlo na iné nebezpečnejšie ochorenia, ako sú onkologické choroby?!

Prečo sa nešlo po prevencií – napr. odporúčať znížiť hmotnosti u tých, čo ju mali nadmernú?! Robieval to vo svojich videách MUDr. Igor Bukovský, ale aj toho následne umlčali, že mu zrušili a vymazali komplet jeho YouTube kanál(!).

Prečo sa neodporúčal pohyb na čerstvom vzduchu bez obmedzovaní dýchania?!

Prečo, keď už bolo jasné, že tento vírus je liečiteľný. Pre niekoho dokonca bez príznakov prekonateľný, sa nešlo cestou liečenia! Včasného liečenia!

Krčméry jasne povedal 20.3.2020, že na tento vírus lieky máme!

https://www.trend.sk/spravy/krcmery-dnes-mame-lieky-koronavirus-ale-nie-su-registrovane

Prečo potom na druhý deň, keď sa „vlády“ ujal Matovič a spol. (21.3.2020) náhle otočil o 180o – „Krčméry: Lieky koronavírus neporazia, bez očkovania by sme teraz mali v Európe tri pandémie naraz“ – https://tvnoviny.sk/koronavirus/clanok/141576-krcmery-lieky-koronavirus-neporazia-bez-ockovania-by-sme-teraz-mali-v-europe-tri-pandemie-naraz

Prečo prvé štatistiky uvádzali okrem Covid pozitívni, aj Covid vyliečení a potom neskôr, to zmenili už len na Covid prekonaní?!

Lebo chceli dať pred uvedením experimentálnej covid vakcíny na trh EÚ (však Ursula?! Veľká to covid vakcinačná priateľka Čaputovej(!)), hlavne USA Pfizer, všetkým ľuďom na javo, že účinný liek na nový C-19 neexistuje?!

Lebo by bol oveľa lacnejší a účinnejší, bez trvalého poškodenia zdravia, ako ich „vakcína“?! Áno, ta covid vakcína o ktorej Krčméry povedal jasne toto – „Vedľajšie účinky vakcín spoznáme až za 5 rokov, treba sa s tým zmieriť, vyhlásil Krčméry“ – https://www.eurorespekt.sk/vedlajsie-ucinky-vakcin-spozname-az-za-5-rokov-treba-sa-s-tym-zmierit-vyhlasil-krcmery/ a tých 5 rokov onedlho vyprší!

Nuž týchto otázok je veľmi veľa a na niektoré už aj poznáme odpoveď, že Covid kráľ je nahý, len tí, čo tu dva roky tvrdo presadzovali Covid „pandemické“ opatrenia, to nechcú pripustiť lebo by sa museli za to zodpovedať! PK nepovedal, že tu C-19, ako nový vírus nebol. Bol, ale opatrenia, či už zdravotnícke alebo ekonomicko-spoločenské, neboli adekvátne tejto hrozbe! Hlavne v čase, keď už bolo jasné, že je liečiteľný a že mladé a silné organizmy ho bez väčších problémov prekonajú!

Naozaj je toto téma na celú knihu a teda pre krátkosť priestoru spomeniem niektoré vtedy tvrdo postihované hoaxy. Za dnešné pravdy, aby bolo jasné, že je pravda, čo nahlas zakričal PK, že Váš Covid kráľ je nahý!

Prvým takým tvrdo postihovateľným hoaxom bolo, že si niekto dovolil povedať, na základe faktov a vedeckej práce (napr. Soňa Peková)

, že nový C-19 nie je rýdzo výtvorom prírody, ale že je tam istá modifikácia, ktorá musela byť vykonaná rukou človeka v nejakom bio laboratóriu?!

Pamätáte si Slováci, čo vtedy robili naše média a vtedajší jediní správni odborníci na C-19, aj s vtedajšou vládou, s touto „dezinformáciou“?! Soňa Peková a jej podobní, boli doslova mediálne ukameňovaní!

A dnes? Dnes je to pravda! „len“ sa o tom ešte pokrytecko-farizejsky mlčí lebo predsa ich Covid kráľ nie je nahý! Samozrejme hneď na začiatku, tu na Slovensku pápežskejšie, ako inde vo svete, sa začalo prezentovať, že účinnou ochranou voči prenosu C-19 sú rúška! Na začiatku akékoľvek!

Teda aj tie po domácky ušité!

Naše média a vtedajší „vládni“, len tak híkali nad tými, čo sa prezentovali na sociálnych sieťach, že koľko oni počas Covid väzenia doma, aby len tak podaromky nevylihovali. A ušili rúšok pre seba, pre svojich známych – „Matovič: Nespoliehajte sa na vládu, ušite si doma vlastné rúška!“ –  https://www.dnes24.sk/matovic-nespoliehajte-sa-na-vladu-usite-si-doma-vlastne-ruska-357258

Dnes je všeobecne známe, že slovenskí lekári, ktorí sa nechali vtedy umlčať médiami, už dávno tvrdili. Že ani obyčajné rúška, ani medicínske rúška, dokonca ani neskôr povinné respirátory FFP2, nie sú účinnou prekážkou pre šírenie koronavírusov.

Pozri TU – https://www.facebook.com/watch/?v=156438515915143

Potom prišla covid „pandémia“ AG a PCR testovania.

Dnes sa objavila informácia, ktorá by vtedy bola úplným hoaxom, takáto – 30.5.2024 – „Európsky súd v roku 2020 rozhodol, že testy PCR sú na 97 % nespoľahlivé na diagnostiku COVID, ale médiá to ignorovali“ – https://www.naturalnews.com/2024-05-30-media-ignores-ruling-pcr-tests-unreliable-covid.html

Potom sa tu objavila informácia, že Ivermektín by mohol byť jedným z tých liekov, ktoré pomáhajú liečiť C-19, ak sa podá v čas a na základe medicínsky odborného predpisu. Jasné, hneď ho začali zosmiešňovať, že toto je liek pre kone a pod. a pritom jasne vedeli, že exituje aj humánny Ivermektín! Kto vtedy vo verejnom priestore vyslovil názor, že áno Ivermektín je jedna z ciest ako C-19 liečiť, tak toho okamžite vyhlásili za blázna, dnes by ho v Denníku N označili resp. pomenovali, že je debil!

„Nie ste kôň ani krava. Americký regulátor varuje pred užívaním veterinárneho ivermektínu“ – https://dennikn.sk/2514352/nie-ste-kon-ani-krava-americky-regulator-varuje-pred-uzivanim-veterinarneho-ivermektinu/

Ale už sa to úplne zastaviť nedalo. Pozri napr. TU – „Ivermektín uspel v neklinickej štúdii japonskej farmaceutickej firmy“ – https://www.trend.sk/spravy/ivermektin-uspel-neklinickej-studii-japonskej-farmaceutickej-firmy

Na Slovensku sa Ivermektín stále neuznal ako liečivo na C-19.

Pevne verím, že táto Vláda to zmení a nebude brzdiť, blokovať mediálne informácie o jeho liečivých účinkoch, aj na C-19.

Vo svete napr. v Indií, sa okolo Ivermektínu dnes dejú aj takéto veci – „India žiada trest smrti pre hlavnú vedkyňu WHO, ktorá blokovala prístup k ivermektínu“ – https://thepeoplesvoice.tv/india-seeking-death-penalty-for-who-scientist-who-blocked-access-to-ivermectin/

No a potom prišla doba covid experimentálne vakcinačná.

Hlavne tá Pfizerovska! U nás na Slovensku takou naj protagonistkou tejto „slobodu znamenajúcej vakcíny“ bola samotná „naša hlava štátu“ Čaputová! Bez toho, že by mala, čo i len najmenšiu vedomosť o tom, čo je to vôbec za látka, sa podujala na to, že ju propagovala, ako medicínske covid božstvo!

Následne sa rozšírila mediálna propaganda, ktorá označovala očkovanie touto chemickou látkou za nevyhnutné.Pretože vás to okamžite ochráni pred C-19 a navždy vás od neho oslobodí. Nie málo, vtedy aj politických subjektov, politikov volalo po takomto povinnom covid očkovaní!

Jedným z nich bolo aj PS a ich vtedajší europoslanec Michal Šimečka – pozorne pozri TU – „Michal Šimečka: Nastal čas na povinné očkovanie“ – https://europske.noviny.sk/2021/11/21/michal-simecka-nastal-cas-na-povinne-ockovanie/

Povie Šimečka niečo také Slovákom aj dnes?

A keď nie, tak prečo? On vtedy europoslanec, podpredseda EP, mal tak blízko k Ursule a nevedel o jej „čistých“ nákupných aktivitách tejto Covid experimentálnej vakcíny Pfizer v miliónoch dávkach, aj pre SR, ktoré sme následne po respirácii lebo ich nik nechcel, museli vyhodiť do Dunaja?!

Teda za touto covid „vakcínou“ nikomu smutno nebolo, ale čo tie stámilióny eur, ktoré dolu tým Dunajom odplávali?! S touto covid očkovacou „pandémiou“ vyvstáva ešte jedna veľmi závažná otázka/otázky. Tí ktorí sa na takéto covid experimentálne očkovanie podujali, boli všetci na takýto úkon spôsobili_

A všetci títo aplikátory tejto „zázračnej“ covid Pfizer vakcíny, boli oboznámení o akú chémiu ide? Boli s stotožnení s tým, že Slovákom pomáhajú alebo tu išlo len, ako vždy v prvom rade o peniaze, o privyrobenie si nemalých peňazí?!

Vedeli resp. mali o jej zdravotnej bezzávadnosti resp. závadnosti, všetky informácie alebo sa covid očkovalo hlava nehlava a ľuďom nechali podpísať akýsi súhlas o informovanosti, ktorý nikto nečítal, ale tým pádom, že to podpísali, tak všetky možné neblahé následky brali na seba?!

A oni sami, boli touto chémiou „zaočkovaní“?

A poznali zdravotný stav všetkých tých, ktorým túto Covid chémiu aplikovali do ich tiel? Nuž veru takýchto otázok je neúrekom a poniektoré odpovede na ne už začínajú pomaly vychádzať na povrch a to nie zinakiaľ, ako práve z Covidových USA.

Tak napr. pozri Tu – „Odvolací súd USA rozhodol, že covidové mRNA „vakcíny“ nie sú vakcíny. Čo potom sú?“ – https://www.badatel.net/odvolaci-sud-usa-rozhodol-ze-covidove-mrna-vakciny-nie-su-vakciny-co-potom-su/

Ako Vám Slováci teraz znie výrok PK, vytrhnutý z kontextu(!), že ich Covid kráľ je nahý?! Nemá náhodou pravdu, že je naozaj nahý?! Verím, že v septembri, kedy PK prinesie ucelenú informáciu o dnešných svojich tvrdeniach, podloženú nevývrateľnými faktami, už tá kritika na neho nebude až taká mediálne bezhlavá a zbytočne útočná!

P.S.:

Verím, že PK prinesie aj faktami podložené údaje, či naozaj ľudia umierali na Covid alebo s covidom a či nie každé úmrtie sa neklasifikovalo, ako covidové úmrtie lebo za to boli dobre príplatky od štátu!

Že príde z informáciami, o koľko vzrástla úmrtnosť na onkologické ochorenia, diagnózy…, v čase doby Covidovej lebo na tieto choroby nebolo času ani priestoru, keďže nemocničné lôžka prechádzali covid perestrojkou. Oni to nazvali tak učene, že lôžka sa premenovali na reprofilizované!

Takže áno, na záver ešte raz zopakujem, že PK a spol., neurobil na teraz nič výnimočné, len nahlas na celé Slovensko zvolal, že – „Váš Covid kráľ, je nahý“!!!

Autor: ferren


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *