30. júna 2024

Assange donutil hegemona aby sa priznal k páchaniu zločinov!

Assange donutil hegemona aby sa priznali k páchaniu zločinov!

Zdielajte

  • Priznanie Assangeho: Julian Assange sa „priznal“ k porušeniu amerických zákonov a bol prepustený na slobodu.
  • Médiá a Assange: Slovenské hlavné médiá prestali venovať pozornosť prípadu Assange po jeho prepustení, čo vyvoláva otázky o ich objektivite.
  • Porovnanie s WikiLeaks: Článok robí paralelu medzi činnosťou Assangeho a slovenskej novinárky Moniky, ktorá zverejňovala tajné informácie.
  • Dôsledky priznania: Priznaním Assangeho k porušeniu zákonov USA sa podľa autora článku USA priznali k vojnovým zločinom, ktoré odhalil.

USA sa priznali k páchaniu vojnových zločinov! A ticho, nič! Začnem asi takto – Julian Assange sa priznal k porušeniu USA zákonov a USA administratíva ho pustila na slobodu. A táto informácia je posledná, ktorou sa naše média tzv. hlavného prúdu, ešte ako tak zaoberali a naraz ticho. Našim médiám tzv. hlavného prúdu toto stačí, prípad Assangeho je pre nich uzatvorený, všetko je, ako by oni povedali po slovensky Okej a ide sa ďalej.

Ďalej v šírení dezinformácií a ďalšej brutálnej manipulácií verejnej mienky a pritom sa tváriť, že USA administratíva je tá najlepšia na svete, treba jej zobať z ruky a na slovo počúvať, Rusi, Čína a spol. sú zase tí najhorší na svete a treba ich zničiť! Akosi naše média tzv. hlavného prúdu nepostrehli (lebo nechcú resp. nesmú?), čo sa vlastne týmto „oslobodzujúcim“ aktom zo strany USA voči Assangeovi, veľmi závažného stalo!

V tejto súvislosti ma veľmi zaujíma postoj Denníka N, pretože v jeho redakcií pracuje akási Monika

, ktorá sa pýši, že je najinvestigatívnejšia novinárka na Slovensku, ktorá hlavne od vraždy novinára a jeho snúbenice v roku 2018, získala povesť najlepšie informovanej mediálnej osoby o všetkých dôležitých dokumentoch, ktoré sa týkali vyšetrovania tejto vraždy a potom všetkých vyšetrovaní spojených s „trestnou“ činnosťou funkcionárov strany SMER-SSD, hlavne obidvoch Róbertov (Fica a Kaliňáka), Tibora Gašpara a pod.

Takže, ak by som chcel byť uštipačný, tak by som mohol napísať, že v tej dobe bola Monika a Denník N, akýmsi WikiLeaks Slovenska. To znamená, že zverejňovali dokumenty, informácie zo živých trestných konaní, priamo zo živých spisov, čo je podľa našej právnej legislatívy zakázané a trestné!

No a podľa toho, čo čítame o Assangeovi, tak USA ho vinili za to, že poskytol svetu tajné informácie, aj a hlavne o vojnových zločinoch USA, ktorých sa dopúšťali po celom svete. Takže Assange, síce v oveľa väčšom merítku, neurobil nič iné, ako naša Monika z istého Denníka.

Takže Assange nerobil nič iné ako len a výhradne investigatívnu žurnalistiku.

A za toto by ho mala Monika a jej „WikiLeaks“, jej Denník, len a len pochváliť a uznanlivo sa mediálne pokloniť pred ním, akéže to vojenské zverstvá USA odhalil a mali by sa im, teda USA, na jeho počesť, začať intenzívne venovať!

A mali by začať správou veľkými písmenami na svojej titulnej stránke, že – „USA tým, že oslobodili Assangeho lebo sa priznal, že porušil USA zákony, vlastne priznali zločiny, ktorých sa po svete napáchali a páchajú ich do dnes!“

Lebo áno, pravda je taká, že USA si týmto vlastne strelili vlastný gól a rozstrieľali si obidve kolená!

Oni tým, že žiadali od Assangeho priznanie, že zverejnením tajných správ, nahrávok, videí o vojenských akciách USA po svete, sa priznáva, že porušil príslušný zákon USA a on tak napokon po dlhých strastiplných rokoch, aj urobil, tak jednoznačne priznali, že sa tých zločinov aj skutočne dopustili!

Oni nepovedali, že Assange zverejnil o ich vojenských zverstvách hoaxy, dezinformácie, zmanipulované nahrávky, videá.

Nie, oni sa priznali, že všetko čo Assange zverejnil je pravda, len porušil USA zákony lebo o takýchto veciach sa svet predsa nemôže dozvedieť, dozvedať! Teda je trestné, podľa USA práva, zverejňovanie páchania zločinov všade po svete USA administratívou!

A tomuto sa už akosi naše média tzv. hlavného prúdu nevenujú!

Oni sa vyhýbajú ako čert krížu tomu, aby jasne a nahlas našej verejnosti povedali, že Assange síce podľa USA zákonov porušil ich trestnoprávnu legislatívu, ale už Slovákom nepovedia, že všetky ním zverejnené dokumenty o páchaní vojenských zločinov USA administratívou všade vo svete boli fakty a originály!!!

Takže na základe vnímania žurnalistickej investigativity Denníkom, v ktorom pracuje istá Monika, by mali žiadať pre Assangeho presne to isté, čo v roku 2011, žiadal pre WikiLeaks istý nórsky poslanec – Snorre Valen.

Tento nórsky poslanec vtedy žiadal pre WikiLeaks a tým pádom aj pre Assangeho udelenie Nobelovej ceny za Mier, s týmto jasným odôvodnením

– „Vďaka odhaleniam ohľadom korupcie, porušovania ľudských práv a vojnových zločinov, WikiLeaks je prirodzeným nominantom na Nobelovu cenu za mier“

https://sk.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks

Jedno z tých odhalení, vojnových zločinov páchaných USA administratívou, je aj na tomto videu (voľne dostupné na Youtube), ktoré Assange a jeho WikiLeaks zverejnili

Toto video bolo zverejnené 5.4.2010 a do dnes malo takmer 2 milióny videní!

P.S.:

Ešte jedna poznámka k tomuto všetkému. Denník N k „oslobodeniu“ Assangeho USA trestnoprávnou administratívou a tým pádom Bielym domom, napíše takúto podľa nich pravdu, že – „Zakladateľ WikiLeaks Julian Assange sa dohodol s americkými úradmi a chce sa priznať k porušeniu zákona o ochrane tajných informácií“

https://dennikn.sk/minuta/4064088

Áno, zámerne som zvýraznil, že Assange – „…chce sa priznať…“ A tomuto má akože súdny a zdravo mysliaci človek veriť? Že Assange sa sám od seba, bez akéhokoľvek nátlaku, rozhodol, že sa teda už konečne prizná?!

Nuž teda ja takejto manipulácií verejnou mienkou neverím a hlavne tomu neverím, keď som si zašiel na web stránku WikiLeaks – https://wikileaks.org/-News-.html do sekcie správy, kde som si prečítal minimálne názvy článkov, správ, ktoré WikiLeaks k tejto téme uverejnili v minulosti (napr. roky 2013,2014, 2015…).

Len tak náhodou vyberám:

septembra 2013 – „WikiLeaks podáva druhé trestné oznámenie v Nemecku“
októbra 2013 – „Prvý list od Juliana Assangea Benedictovi Cumberbatchovi o piatom panstve“
októbra 2013 – „Tlačová správa: WikiLeaks zverejnili piaty Estate Challenger: Mediastan – film o ceste WikiLeaks“
októbra 2013 – „Video: Edward Snowden vyhráva cenu Sama Adamsa“
novembra 2013 – „Video: Snowden sa stretáva s nemeckým poslancom ohľadom toho, že je svedkom vyšetrovania špionáže NSA“
novembra 2013 – „WikiLeaks vyzýva USA, aby zrušili veľkú porotu“
decembra 2013 – „Druhé zverejnenie tajných dokumentov Transpacifickej dohody o partnerstve“
februára 2014 – „NSA a GCHQ špehovali WikiLeaks“
mája 2014 – „Vyhlásenie WikiLeaks o hromadnom nahrávaní afganských telefonátov zo strany NSA“
júna 2014 – „59 medzinárodných organizácií vyzýva OSN, aby napravila porušovanie ľudských práv pri predbežnom zadržaní vydavateľa Wikileaks Juliana Assangea“
júna 2014 – „Tlačová správa – Tajná dohoda o obchode so službami (TISA) – Príloha o finančných službách“ – „WikiLeaks dnes zverejnila tajný návrh textu prílohy o finančných službách Dohody o obchode so službami (TISA), ktorá pokrýva 50 krajín a 68,2 %1 svetového obchodu so službami. USA a EÚ sú hlavnými zástancami…“
novembra 2014 – „Od Pol Pota po ISIS: „Všetko, čo lieta na všetkom, čo sa hýbe“ – „od Johna Pilgera — Pri odovzdávaní rozkazov prezidenta Richarda Nixona na „masívne“ bombardovanie Kambodže v roku 1969 Henry Kissinger povedal: „Všetko, čo lieta na všetkom, čo sa hýbe“. Keď Barack Obama roznecuje svoju siedmu vojnu proti moslimskému svetu…“

novembra 2014 – „Assange: „Ten sviňa som ja“ – vyhlásenie o odsúdení amerického novinára Barretta Browna“ – „„Ako môžeme byť skorumpovaní? Vezmime si Barretta Browna, ako vedie kampaň proti Foxovým výzvam na zavraždenie Juliana Assangea, a otočme to, aby sme povedali, že vedie kampaň za atentát na agentov FBI, a pomocou toho ho odstavíme na desaťročie. A potom, ak nebude…“
augusta 2015 – „WikiLeaks ide po hypertajnom euro-americkom obchodnom pakte“ – „Dnes, v utorok 11. augusta o 9:15 BST, WikiLeaks spustil kampaň na získanie odmeny 100 000 EUR za najhľadanejšie tajomstvo Európy: Transatlantické obchodné a investičné partnerstvo (TTIP). Štartovné sľuby už zložilo množstvo…ô. A tak ďalej, a tak ďalej…

Takže na úplný záver ešte raz – Assange sa vraj bez nátlaku priznal USA administratíve, ale priznal sa len k tomu, že porušil USA zákony a nie k tomu, že všetko čo zverejnil nie je pravda!

Áno, všetko čo zverejnil je pravda lebo to ani samotné USA nespochybnili! A teraz, čo stým? Nič?

Všetko je v poriadku? USA páchali vojnové zločiny, svet sa o tom dozvedel a ide sa ďalej, ako by sa nechumelilo? Asi áno lebo toto je tá ich demokracia západného typu! Všetko zlé čo robíme my, USA a naši lokaji spojenci po celom svete, je v poriadku, ale ak toto isté alebo v oveľa v menšom merítku robia iní, hlavne RF, Čína…, tak toto už v poriadku nie je!


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *