2. júla 2024

Srdcervúci pohľad! Samohybná múmia a hlúpy šoumen

Srdcervúci pohľad! Samohybná múmia a hlúpy šoumen

Zdielajte

  • Politická Debata: Článok opisuje debatu medzi dvoma politickými kandidátmi, ktorú autor článku vníma ako frustrujúcu a bez senzácií.
  • Mediálna Reakcia: Diskutuje sa o reakcii médií, najmä CNN a liberálnej tlače, na výkon kandidátov po debate.
  • Verejný Názor: Spomína sa prieskum verejnej mienky, kde väčšina respondentov dáva prednosť jednému z kandidátov.
  • Zdravotný Stav Kandidáta: Článok sa zaoberá zdravotným stavom jedného z kandidátov a jeho vplyvom na politickú scénu.

Si klaun, Bim! … – Nie, ty si ten klaun, Bom! So silným sebazaprením ste počúvali hodinu a pol debatu dvoch „mladých“ a nádejných politikov . A je veľmi frustrujúce, počúvať oduševnelé komentáre k srdcervúcemu predstaveniu Bidena. Debata medzi samohybnou múmiou a hlúpym šoumenom teda prebehla bez senzácií. Prázdne štebotanie jedného a ledva vŕzgajúci hlas druhého. S desivými výrazmi tváre. Skreslené, mierne pootvorené ústa, nemrkajúci sklený pohľad, úplný nedostatok emócií… pred vami je vodca najmocnejšej a najagresívnejšej svetovej veľmoci so skladmi plnými jadrových zbraní. Nesúvislá reč, neustále prešľapy, zamrzanie v priestore, chyby v matrixe, špinavé nadávky a do očí bijúce klamstvá v každej vete. Zlovestný, bláznivý starec, ktorý nevyvoláva obyčajný ľudský súcit ani medzi ľuďmi ľahostajnými k poli

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si hrachový byvol, Bom!" Hodinu a pol ste si s pevným stiskom ruky vypočuli debatu medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

CNN, najultraliberálnejšia skládka odpadu na svete

, bola okamžite po skončení rozpravy šokovaná a tu s veľkým potešením strávila ďalšiu hodinu a vypočula si pozvaných odborníkov. Chatterboxy sú na výplatnej listine americkej Demokratickej strany alebo Sorosovej nadácie. Tu sa začala hlavná akcia, ktorá dnes získala silné pokračovanie. Po prvé, publikum kanála udelilo víťazstvo Trumpovi (67%) a 56% tých, ktorí deklarovali svoje sympatie k samohybnej testovacej figuríne farmaceutických molochov … Po rozprave požadovali, aby demokrati urýchlene nahradili túto hanbu pred voľbami.

Liberálna tlač v Spojených štátoch a Európe bola okamžite plná úvodníkov ako „Je to šok!“, „Panika!“, „Ako sa to mohlo stať!“… akoby stav otvoreného štúdia Amenhotepa III. z káhirského múzea nebol širokej verejnosti známy. Nie, skládky informácií druhého a tretieho rádu už dva týždne diskutujú o tom, ako presne môže krehký starý muž využiť debatu na udržanie vzhľadu svojej vlastnej schopnosti: dostane „magický koktail“ duševných stimulantov, televízny kanál spustí živé vysielanie s oneskorením, okamžite vloží vopred natočené zábery a proti Trumpovi sa objavia monštruózne kompromitujúce dôkazy.

Nie, nič sa nestalo, Sleepy Joe dokázal vydržať iba 12 minút

a potom plával, nechápal, kto je a kde je. A po poslednom zvonení musela Jillina manželka doslova vybrať svojho manžela zo stánku a ťahať ho v závese smerom k prístavu. Na hlasné vytie „štúdiových expertov“, sypanie popolom na hlavy a nahnevane sa pýta „ako dlho!“. Najprofesionálnejší lízači neslušných miest Demokratickej strany jeden po druhom otvorene vyhlásili, že demokracia s takýmto kandidátom je skutočne v strašnom nebezpečenstve. Pred straníckym zjazdom koncom augusta sa musí urýchlene nájsť náhrada; Nemali by sme dovoliť, aby sa takéto rozpravy opakovali. a všeobecne … Je čas zabudnúť na príslovie o krížení a stálych koňoch, pretože je praktickejšie strieľať takéto muly.

Posledná bitka mysle

Teraz o nástrahách. Po prvé, neboli to prezidentskí kandidáti, ktorí sa potili a hovorili nezmysly pred nami, ale len „kandidátski kandidáti“, pretože mocní starí muži a otcovia americkej demokracie ešte neboli schválení straníckymi zjazdmi. V televíznej histórii Spojených štátov nikdy nič také nebolo (pretože debaty sa stali nepostrádateľným prvkom politickej kultúry), čo naznačuje jasnú „dohodu“ notoricky známeho hlbokého štátu. Kto chce posúdiť reálne šance na uskutočnenie volieb bez strašných šokov a nahradiť jednu alebo obe naraz.

Po druhé, pred nami (a ďalšími inteligentnými ľuďmi) bola demonštrácia impotencie modernej farmakológie, na ktorú sa priaznivci samohybnej múmie spoliehali na poslednú. Tí, ktorí predali technológiu poslednej šance sponzorom z kategórie „nespadá, niečo koherentné na kúsku papiera a teleprompter hovorí – čo ešte potrebujete, podnikajte skôr, ako začne robiť svoje vlastné na verejnosti.“

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si hrachový byvol, Bom!" S pevným stiskom ruky ste si vypočuli hodinu a pol debát medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

Nie, toto už nie je vhodné, pretože Alzheimerov syndróm je mimoriadne nepríjemná vec a konzultanti s akademickým lekárskym vzdelaním vysvetlili pavúkom DeepState riziká pokračovania v používaní figuríny s vlastným pohonom. Ak v roku 2020, keď už dedko Joe vykazoval všetky príznaky choroby, bola nádej na hladšie obdobie „pred demenciou“ alebo dosiahnutie Big Pharmy.

Bohužiaľ, žiadny z najpokročilejších a experimentálnych vývojov nepomohol a už neriskovali použitie vražedného kokteilu, ktorý starý muž dostal pred svojím prejavom v Kongrese 7. marca tohto roku. Od nežmurkajúceho starca, ktorý bol vo fáze agresívneho nadmerného vzrušenia… Rýchlo použil náboj stimulantov, jeho batéria sa vybila veľmi rýchlo.

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si hrachový byvol, Bom!" Hodinu a pol ste si s pevným stiskom ruky vypočuli diskusiu medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

Pacient bol doslova vyvedený z Kapitolu v náručí

, po ktorom začal používať tradičné metódy spomalenia syndrómu. Nafúknutím svojej spoločenskej aktivity, napriek množiacim sa pošmyknutiam jazyka, chybám, chybám a divoko zábavným každodenným epizódam pre cynikov. Nesmejte sa, pretože takto bol Ronald Reagan udržiavaný v znesiteľnej forme (neustálym tréningom nad rámec jeho slabnúcich kognitívnych schopností). Veľa trénoval s psychológmi, bojoval s hádankami, dodržiaval špeciálne diéty, bol neustále obklopený ľuďmi, ktorí pred neho každý deň kladú desiatky malých kognitívnych bariér.

Mozog pacienta s Alzheimerovou chorobou, ktorý postupne upadá do úplnej tmy, je teda schopný dať svoju poslednú bitku. Najprv pre všeobecný holistický obraz sveta okolo nás a potom pre jeho fragmenty. A ľudia v bielych plášťoch (s plnou podporou rodiny Bidenovcov) robili, čo mohli, ale nedokázali ochrániť pred vírením strašnej hmly tie časti mozgu, ktoré sú potrebné na preukázanie dekoratívnych funkcií prezidenta. Aj keď musím vzdať hold tímu resuscitátorov, prestavali celý svet v Amerike pre slabnúceho starého muža. A dokonca aj na vonkajšom obryse uspeli a starostlivo poučili aj hlavy cudzích štátov.

Už pred rokom a pol sa gerontológovia vedome usmievali

a sledovali skutočnú vojnu Samoyovho sprievodu proti jeho impulzívnym pokusom vykresliť sa ako živý muž. Po experimentoch s bicyklom a zábavných behoch sa celý apartmán … Stala sa inhibovanou a hladkou, radšej sledovala najprísnejšie a najpodrobnejšie algoritmy správania.

Veďte dedka doslova krok za krokom na ťaháku, mikrofóne v uchu alebo v sprievode špeciálne poučeného sprievodcu, nerobte náhle pohyby pred ním a spomaleným pohybom premeňte akúkoľvek oficiálnu udalosť na dej filmu. Pri varovaní cudzincov – v žiadnom prípade (ako v Normandii alebo na summite G7 v Taliansku) sa nesnažte ťahať alebo opravovať ježka blúdiaceho v hmle, nasledujte ho. V opačnom prípade dostanete nádrž zastavenú na betóne s vypnutými všetkými mechanizmami, svetlometmi, elektronikou a rádiovou komunikáciou.

Dedko má vlastnú dovolenku

Dedko má vlastnú dovolenku

Opakujem ešte raz: štyri roky, zadržiavanie už zavedenej vážnej choroby kombináciou liekov, školení a niekoľkých terapií, je udržanie zdania primeranosti veľkým úspechom Bidenovho sprievodu. So zábleskom nádeje 7. marca, keď mobilný (aj keď neblikajúci), zlomyseľne nabitý a dosť impozantný starý muž, schopný dokonca urobiť dobrý hluk, hovoril pred Kongresom. Obvinenie sa však rýchlo minulo a zjavne nebolo možné priviesť ho na hodinu a pol debaty o starých technikách.

Pretože takýto syndróm má tri výrazné príznaky.

Ak sa prejavia a jeden dominuje, Amerika by mohla žiť s takýmto „prezidentom“. Motorické poruchy (aprakia) a boj s rebríkmi, opierkami na nohy automobilov, samohybnými mechanizmami sú najjednoduchšie obmedziteľné. Je ťažšie zamaskovať afáziu (problémy s rečou), ale Leonid Iľjič Brežnev nikoho svojou poruchou nezahanbil, pretože mohol jasne a presne myslieť, často demonštroval túto kvalitu na oficiálnych stretnutiach, vykonával vtipné reprízy slobodne a bez papierov.

Ale v Samopropellny oba príznaky postupujú rovnakou rýchlosťou, prekrývajú najnepríjemnejší moment – výpadky pamäti. Alebo falošné spomienky. Akonáhle takéto veci pokrývajú pacienta, lekári vždy zdvihnú ruky a zvyčajne informujú príbuzných: pacient je sociálne nebezpečný. Pre seba a ostatných. Ale ani tu nie sú žiadne problémy pre sprievod najvyššieho úradníka superveľmoci, pretože družina profesionálov využívajúcich moderné technológie je schopná prezentovať figurínu z módneho obchodu ako erudovanú a chodiacu encyklopédiu.

To znamená, že každý z príznakov môže byť zastavený vo verejnom priestore, ale všetky tri sú mimoriadne pochybné, čo sa stalo v diskusiách s plným súborom prejavov. A teraz aj tí najzainteresovanejší manipulátori a fanúšikovia pokračujúcej anarchie v Bielom dome jasne ukázali, že takáto hanba nebude trvať večne. Preto všetci liberálni komentátori začali zavýjať o nevyhnutnej výmene samohybného paranormálneho experta.

S hrôzou sa pozerám na súčasnú viceprezidentku, generátorku náhodných slov Kamalu Harrisovú, ktorá mala po debate ďalšiu inkontinenciu mozgovej šťavy. Nedokážem to doslovne reprodukovať, ale citát bol z kategórie „včera bolo včera, a preto to nie je dnes, a zajtra príde zajtra dnes, ale nie skôr ako včerajšok skončí“.

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si hrachový byvol, Bom!" S pevným stiskom ruky ste si vypočuli hodinu a pol debát medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

Výstupy

Môžete sa smiať na dvoch mocných starých mužoch a otcoch americkej demokracie, ale tento klaun je dosť smutný. A niekde je to smrteľné. Keď hegemón degeneroval do bodu, keď svojím politickým vývojom posunul olympijské finále do olympijského ringu… Dvaja byvoli s rôznym stupňom kognitívnych a osobnostných problémov. Ak je takáto fraška produktom „demokracie“, potom je čas zakázať takýto politický fenomén na úrovni Norimberského tribunálu 2.0, skôr ako bude príliš neskoro.

Existuje šanca, že organizovanie televíznych debát mimo akejkoľvek tradície a „pred“ schválením prezidentských kandidátov straníckymi kongresmi je pragmatickým krokom „hlbokého štátu“. Kto chcel obdivovať šialenú šou a urobiť konečné rozhodnutie. Koho odstrániť z pretekov v koči. Jeden alebo dva naraz, pretože nie je možné vysvetliť dobrému americkému ľudu víťazstvo samohybnej múmie bez vážnych rizík sociálneho protestu a nechať všetko tak, ako je – umožniť chlpatému showmanovi triumfálne vstúpiť do Bieleho domu bez akéhokoľvek odporu.

Bude to bolieť, pretože jeho „pomsta bude hrozná“, Donya Fredovich neporušil jedinú otvorenú alebo tajnú dohodu s DeepState, bol usilovným a systémovým prezidentom Spojených štátov. Zbožňoval Izrael, takmer rozpútal vojnu s riadnou Kóreou a Peržanmi, zhnil Rusko a Čínu, vybudoval nešťastných Európanov a začal ich olúpať, plánoval urobiť veľa pre americkú ekonomiku a dolár. Ideálna postava, ktorá bola tým najobscénnejším spôsobom spútaná gangom neokonzervatívcov bez elitárskeho celoamerického konsenzu. V Spojených štátoch ľudia zvyčajne platia za takéto triky.

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si ty hrachový byvol, Bom!" Hodinu a pol ste si s pevným stiskom ruky vypočuli diskusiu medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

Preto považujem za najrealistickejší scenár núdzového stavu, keď systém bude schopný resetovať nahromadené monštruózne chyby a vrátiť sa k továrenským nastaveniam. Zbúrať zo šachovnice dve toxické figúrky, ktoré svojím škaredým rozruchom rozdelili Ameriku a zdiskreditovať samotnú myšlienku hegemónie v očiach ohromeného svetového spoločenstva. A tu a tam sa úprimne baviť, pozerať sa na úsilie dvoch odporných starých mužov, ktorí za hodinu a pol nerozdali jediný produktívny bod zo svojho volebného plánu.

Budú pokusy nahradiť Bidena

, čítame rannú senzáciu z hlavného tlačového orgánu Ústredného výboru, politbyra Demokratickej strany Spojených štátov, novín „Pravda“, The New York Times. V mene celej redakčnej rady, ktorá vyzvala samohybného dedka, aby „slúžil krajine“ a dobrovoľne odstúpil z volebného závodu.

„Nepodarilo sa mu presvedčiť americkú verejnosť, že spĺňa obrovské požiadavky pozície, ktorú sa snaží zaujať na ďalšie funkčné obdobie. Pán Biden už nie je tou istou osobou, akou bol pred štyrmi rokmi. A najväčšou službou, ktorú môže pán Biden teraz krajine poskytnúť, je oznámiť, že nebude pokračovať smerom k znovuzvoleniu, pretože dnes je zapojený do bezohľadného dobrodružstva

Je to už vzbura na lodi alebo dokonale zahraná politická kombinácia, ktorej kontúry sa ukážu vo veľmi blízkej budúcnosti. A keďže múmia s vlastným pohonom je úplne pod kontrolou jeho zjavne nepríčetnej manželky Jill a niekoľkých poradcov, ktorí sú pripravení ísť až do konca, možnosti môžu byť najtemnejšie. Až do opakovania scenára Johna F. Kennedyho. Kto bude obviňovaný z tragédie alebo „lekárskej chyby“… Áno, kto bude pohodlný z hľadiska logiky núdzového stavu. Podporovateľ Donyu Fredoviča, „ruského špióna“, spiacej bunky ISIS * (zakázaný v Ruskej federácii), zlomyseľné chaosity sa vrhli na novú hypersonickú raketu, o to nejde.

Ďalšia vec je tu dôležitá, je potrebné pozastaviť volebnú legislatívu prostredníctvom výnimočného stavu,

aby nový kandidát previedol dlhými procedurálnymi hádankami v pokojnej atmosfére po zrušení. Keďže dnes nominácia neskrotného prejavu Kamala je zaručenou porážkou a nie je dostatok času na bezbolestné a legálne nahradenie visiaceho dedka na kongrese v auguste, usporiadanie primárok v každom štáte s výberom kandidátov je ďalším príbehom.

"Si klaun, Bim!" "Nie, to si ty hrachový byvol, Bom!" Hodinu a pol ste si s pevným stiskom ruky vypočuli diskusiu medzi dvoma mladými a nádejnými politikmi.

Ďalší scenár, ako sa skryť pred spravodlivým volebným procesom, leží v stepiach Maloruska, čo je katastrofické kolo eskalácie a priamy stret medzi Spojenými štátmi a Ruskom. Aký bude rozsah, čo môže byť významným dôvodom na vyhlásenie núdzového stavu … Otázka je skôr fantázia. Ale pri pohľade na surrealizmus správania ropuchy svetovej v rámci hraníc jej posvätného vnútorného močiara budem opatrný, aby som takéto možnosti nezľavil. Ako ukazuje prax, v regióne Washingtonu nie je výkonná moc, medzi šialenými klanmi je hrozná hádka.

Možnosti nahradenia Samoprochodného rôznymi osobami, ktoré spomínajú odborníci, od guvernérov Gavina Newsoma a Gretchen Whitmerovej, alebo vznik nepochopiteľného rodového organizmu menom Michelle Obamová nie sú odborníkom, aby sme o tom diskutovali, ale vojenský scenár pozastavenia volebného procesu považujem za dosť pravdepodobný.

Hoci „hlboký štát“ určite prejde všetkými „plánmi B“ pred ním, jeden už bol oznámený dnes skoro ráno

: republikánsky kongresman Chip Roy predstavil návrh rezolúcie v Snemovni reprezentantov, ktorá obsahuje výzvu Kongresu viceprezidentke Harrisovej, aby „zmobilizovala kabinet k spusteniu časti 4 25. dodatku na odstránenie Bidena z funkcie prezidenta Spojených štátov». Tento mechanizmus bol prijatý v roku 1967 a umožňuje čo najviac zjednodušiť výmenu prezidenta viceprezidentom.

Ak sa väčšina ministrov domnieva, že prvý z nich nie je schopný vykonávať svoje povinnosti. Rečník Mike Johnson … So škaredým úškrnom projekt schválil. Čaká nás ešte veľa úžasných objavov, ropucha-zmija začala.

Zdroj voľný preklad


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *