2. júla 2024

Video: Paroháč či obeť podvodu? Môj syn nie je môj

Otcovstvo a DNA testy: Príbeh Michala Polláka

Zdielajte

Paroháč či obeť podvodu? Môj syn nie je môj. DNA testy po 32 rokoch ako tvrdá pravda! Článok s názvom „Paroháč či obeť podvodu? Môj syn nie je môj“, kde Michal Pollák rozpráva o svojom zistení, že muž, ktorého považoval za svojho syna, ním po 32 rokoch nie je.

  • DNA Testy: Ako DNA testy odhalili pravdu o otcovstve.
  • Otec-Neotec: Príbeh Michala a jeho snaha o zmenu legislatívy.
  • Kukučie Deti: Problém detí, ktoré vychovávajú nebiologickí otcovia.
  • Iniciatíva: Michalova iniciatíva na zavedenie povinných DNA testov na určenie otcovstva.

Otcovstvo a DNA testy: Príbeh Michala Polláka

Michal Pollák, slovenský muž, sa po 32 rokoch dozvedel, že jeho syn nie je jeho biologickým potomkom. Tento príbeh otca-Neotca je pôsobivý a otvára diskusiu o právach a povinnostiach.

Príbeh Michala Polláka

Michal Pollák živil svojho syna a dokonca ho “vysekal” z kriminálu v Kanade. Stálo ho to státisíce eur. Avšak DNA testy preukázali, že Michal nie je biologickým otcom tohto mladého muža. Táto nečakaná správa ho šokovala, ale namiesto hnevu sa rozhodol konať.

Občianske združenie “Otec v práve”

Michal založil občianske združenie s názvom “Otec v práve”. Jeho cieľom je podporovať mužov, ktorí majú podobné príbehy. Chce presadiť povinné DNA testy na určenie otcovstva hneď po narodení dieťaťa. Týmto krokom by sa mohli predchádzať situácie, kedy otcovstvo nie je isté, a deti by mali právo poznať svojich biologických rodičov.

Záver

Michal Pollák svojou snahou otvára dôležitú tému. Kukučie deti majú právo dediť, a preto je dôležité, aby sme sa zamysleli nad tým, ako zabezpečiť spravodlivé riešenia. Ak by ste chceli kontaktovať Michala, môžete mu napísať na e-mail: michal@pollak.sk.

Tento príbeh nám pripomína, že rodinné vzťahy sú komplexné a že každý prípad je jedinečný. DNA testy môžu pomôcť objasniť neistoty a zabezpečiť práva všetkých zúčastnených strán.

„DNA testy preukázali, že môj syn nie je môj. Až 28% detí živia otcovia, ktorí sú podvedení.“ Hovorí Michal Pollák, ktorý zistil, že jeho syn nie je jeho po 32 rokoch. Medzitým syna nielen živil, ale „vysekal ho“ aj z kriminálu v Kanade. Všetko to stálo státisíce eur. Príbeh Otca-Neotca, ktorý sa snaží prehovoriť, aby oslovil aj ďalších a v rámci občianskeho združenia Otec v práve chcú popracovať aj na zmene legislatívy… Muži sa zatiaľ veľmi nehlásia. Hanbia sa… Treba si však uvedomiť,. že kukučie deti majú aj právo dediť… Michal by rád presadil povinné DNA testy na určenie otcovsta hneď po narodení dieťaťa…

Inšpiratívny rozhovor – Michal neprežíva hnev, ale snaží sa o zabezpečenie spravodlivosti…
Kontakt na Michala: michal@pollak.sk

ODznova


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *