4. júla 2024

Pravda MUDr. Petra Kotlára, ktorú nie sme pripravený prijať

Pravda MUDr. Petra Kotlára, ktorú nie sme pripravený prijať

Zdielajte

  • Kritika Pandémie: Autor MUDr. Peter Kotlár vyjadruje kritický názor na to, ako bola pandémia COVID-19 riadená na Slovensku, a zdôrazňuje potrebu dôkladného prešetrenia udalostí.
  • Stanovisko MUDr. Kotlára: MUDr. Peter Kotlár sa vyjadril, že na Slovensku podľa neho nemožno hovoriť o pandémii COVID-19, čo vyvolalo ostrú reakciu médií a odborníkov.
  • Očkovacia Kontroverzia: Článok spomína obvinenia, že niektorí lekári si údajne platili za fiktívne očkovania proti COVID-19, aby mohli cestovať bez obmedzení.
  • Výzva k Spravodlivosti: Autor vyzýva na zavedenie spravodlivosti a poriadku v súvislosti s riešením pandémie a jej dôsledkov.

Som za to, aby sa doba covidová riadne prešetrila, aby sa zistilo na základe jasných dôkazov a nie len domnienok, či počas tejto nie ľahkej doby, po každej stránke, bolo všetko s kostolným poriadkom.

Ja som bol a aj som veľkým kritikom toho, čo sa aj tu na Slovensku s nami dialo, čo tu s nami doslova covid vystrájali, ale niektoré veci by sa nemali púšťať von skôr, kým to OČTK riadne nevyšetria, kým nebudú mať istotu, že to, čo sa zistilo, sa naozaj zakladá na nepriestrelných faktoch, že sa tak stalo, udialo a že to môže ísť pred riadny nezávislý súd a tým pádom aj na verejnosť!

A o tomto je dnešný článok.

O tom, že MUDr. Peter Kotlár, po tom, ako sa v širších súvislostiach vyjadril v zmysle, že podľa neho na Slovensku v dobe covidovej nemožno hovoriť o covid pandémií, sa na neho tvrdo oborili všetky média tzv. hlavného prúdu, ktoré v dobe covidovej boli hlavným hnacím motorom šírenia strachu v spoločnosti z nového vírusu (toľko covid AG/PCR testovaných, toľko covid pozitívnych , toľko hospitalizovaných, toľko na JIS, toľko na umelej ventilácií, toľko úmrtí na C-19…), celá opozícia, ba ja časť koalície, samozrejme, že aj všetci tí z medicínskeho prostredia, ktorí uznávali len jeden spôsob boja proti C19, ten jeden jediný dovolený vtedajšou „vládou“ a podľa všetkého jediný dovolený centrálnym riadením z centrály EÚ/Bruselu, napísal takéto emocionálne svoje stanovisko.

V podstate v ňom zhrnul dôvody prečo to robí, prečo si pred tým nezakrýva oči a spomenul aj niekoľko príkladov, podľa neho faktov.

A toto je to, s čím mám ja „trochu“ problém.

Toto svoje stanovisko zverejnil na FB dňa 01.07.2024 –  https://www.facebook.com/martina.peter.111/posts/pfbid025rAPSRAwnv1eLTUogEDFk1JnAPfUY111amWuqQXUH2FJyJ1uHqT86Dh6n7LdKr98l – po názvom – „Všetci vidia taktiku, ktorou sa postupuje… nikto však nevidí stratégiu, z ktorej sa vyvíja víťazstvo”

Nuž som si ho prečítal.

A poviem resp. napíšem úplne otvorene, že pri niektorých vetách má doslova mrazilo.

Nie z toho, žeby som o niečom takom nešípil, ale dať takéto informácie dnes von, bez toho, aby prešli riadnymi vyšetrovacími úkonmi OČTK, naozaj nepokladám za najšťastnejšie.

Nuž dovolím si tu tento komentár Petra Kotlára (PK) okomentovať, ako to vidím ja.

PK, hneď na úvod dáva všetkým tým, čo ho ako odborníka na medicínu dehonestujú, najavo, že sa veľmi mýlia, takto – „Áno som lekár, možno som nebol najlepší študent, ale mal som výborných učiteľov v ortopédii aj traumatológii, pred operáciou som musel vedieť vrstvy cez ktoré prechádza nôž, cievy a nervy, poznať topografiu aj origá a inzerciá svalov, postup implantácie  osteosyntetického materiálu a naučil som sa aj samostatne konať a rozhodovať. Medicína a špecializačné skúšky vám nedá nikto zadarmo, to veru nie je až taká sranda ako vzdelanie p.Nicholsonovej, absolvoval som 66+ skúšok a štátne skúšky, absolvoval som obavy a strach počas nočných traumatologických služieb a prijal som vnútorne postupne aj osudy a úmrtia pacientov, získal som úctu k telu a tekutinám, krvi som videl viac než dosť. Vážil som si „nižší“ personál, upratovačky, sanitárov aj sestričky, …bez nich by sme boli nuly!“

K tomuto asi niet čo vytknúť.

Potom PK zdôrazňuje tento, podľa mňa celkom jasný fakt, že – „Téma COVID19, je tak vážna, zložitá a potrebná téma filozoficky aj sociologicky, medicínsky aj právne, že kto mňa zosmiešňuje, zosmiešňuje seba samého“

Ďalej PK konštatuje, že – „Viete… stratil som veľa, skoro všetko, ale nepovolím. Nikdy. Ak chcete Pokoj, nastoľte poriadok. Ak chcete Poriadok, nastoľte Spravodlivosť. A práve Spravodlivosť u nás zlyháva, spravodlivosť je „bojko“, ktorý jediný môže zabezpečiť poriadok. Už dávno tu mohol byť, ale súdy si neplnia svoju podstatnú úlohu.“ – pravdepodobne tiež fakty.

V ďalšom sa vyjadruje na adresu tých, o ktorých sa vie a aj sami sa k tomu priznali, že – „Absolútne primitívne je konanie človeka, ktorý má buď základné vzdelanie alebo plagiát, a vyjadruje sa k môjmu zámeru. Ani netuší že štúdiom Všeobecného lekárstva je v podstate študovať všetky odbory, vôbec nie povrchne, ale do podstatnej hĺbky. Či šlo o epidemiológiu alebo biochémiu…“

Niet čo vytknúť.

Potom PK konštatuje, kde všade má, v tejto svojej práci nájsť maximálne možnú pravdu o C-19 a vecí okolo neho, neprajníkov – „Samozrejme nepriateľov nemáme v tejto téme len v opozícii (pôvodní aktéri), ale aj v koalícii (v tých istých pozíciách, tí istí ľudia)…, … Ale ani toto nepreruší moju činnosť. V podstate kam namierim svoju pozornosť, všade sú stále tí istí aktéri z doby COVIDu a nie je asi žiadna inštitúcia, ktorá by chcela pomôcť vyriešiť tento starý dlh…, … Tak si teda úplne vážne všetci smeráci, hlasáci, kdháci, progresívni liberáli aj saskári, položte otázku! Čo ak má ten Kotlár pravdu?…, … Zamyslel sa vôbec niekto nad tým, že ak je to umožnené niekomu, tak súbežne vyvíja vírus, PCR test aj vakcínu?“

Potom ešte oslovuje vtedajších hlavných protagonistov riešenia boja proti C-19 takto – „Na začiatku som povedal, že nehľadám vinníkov, a to preto, lebo zodpovednosť a vina sú dve rozdielne veci. A koľko ľudí sa zdá, že sú vinní a zodpovední? Politici, ŠUKL, médiá, lekári, armáda, polícia, občania, pani prezidentka, páni ministri, umelci, Matovič, Lengvarský, Jarčuška či Sabaka? Ja neviem.“

A poslednú vec, pred tou najpodstatnejšou

, z ktorej ma doslova mrazí, spomeniem toto konštatovanie PK – „To, že vakcíny nie sú vakcíny, to, že pandémia nebola pandémia, to, že sa tu kradlo a kašľalo na ekonomiku a ľudské práva… nič z toho nie je také podstatné ako to, či vírus bol alebo nebol umelo vytvorený a za akým účelom.“

Tí, čo si moje články občas prečítajú vedia, že na túto tému som už písal veľa a aj počas prebiehajúcej covid pandémie resp. „pandémie“ a dnes to nesmelo, ale predsa, priznávajú aj americké mainstreamové (aj naše!) média.

A teraz k obsahu článku, komentára PK, z ktorého ma doslova mrazí, ak by sa preukázalo, že toto je pravda.

Začnem tým, čo v dobe covidovej bolo verejným tajomstvom. A tým bolo to, že ľudia si všakovakým možným spôsobom zadovažovali tie „vzácne papieriky“ na základe, ktorých boli prehlásení, že sú covid nezávadní a že môžu vstúpiť všade tam, kde to mali tí ostatní, bez týchto papierikov , stúpiť prísne zakázané!

Áno, hovorím o tzv. Covid pasoch resp. o papierikoch, na ktorom ste mali napísané, že ste po AG alebo PCR teste covid negatívny, ste covid vírusovo nezávadný…,  a mali ste voľnosť resp. akú takú voľnosť!

Iste, že v centrách odberov týchto biologických vzoriek, v tzv. MOMkách, sa vždy našiel niekto, ktorý vám za nejakú malú pozornosť (alebo svojim známym, rodine…aj zdarma) vydal niekoľko bianko papierikov s pečiatkou a podpisom…alebo boli aj iné spôsoby…zabieliť dátum, oskenovať, na kvalitnej farebnej tlačiarni vytlačiť, dátum dopísať…atď. atď.

Ale týmto úplne zdravý jedinec, ktorý si uchovával v tej dobe zdravý rozum a nenechal si pravidelne šprtať v nose…, nikoho ničím neohrozoval a už vôbec nie priamo na vnútro telovom (vakcíny!) zdraví, kohokoľvek!

A že o čo píšem?

Nuž o tomto, čo napísal PK a z čoho ma naozaj mrazí, že až, – PK vo svojom komentári píše, doslova tvrdí toto – „Je totálny výsmech počúvať od lekárov akou hanbou som ja pre medicínu a pritom vedieť, že cca 250 lekárov z Martinskej nemocnice si zaplatilo u obvodného lekára pichnutie aj 3 vakcín do „umývadla“ (nemenovaný zaplatil 1500€, fakt nechcete vedieť kto…), aby mohli ísť na dovolenky a pritom mňa posudzovať v mojej práci, či má zmysel a prečo to nenechám tak a že „vakcína je sloboda“.

Nuž áno, toto je na teraz aj pre mňa, veľmi silná covid očkovacia káva, aj keď nie som taký naivný, aby som niečo také nešípil v dobe, kedy sa tieto vakcíny doslova nanucovali Slovákom, ktorú im aplikovali pre nich úplne neznáme medicínske kádre, ktoré o zdravý covid očkovaného absolútne nič nevedeli, a kto si ju nedal, tak stratil takmer všetky svoje ľudské práva a nebojím sa napísať, že pre určité politicko-mediálne kruhy, aj svoju ľudskú dôstojnosť! (stačí pripomenúť, že my covid neočkovaní, v tej dobe (aj dnes!) – „…by sme mali kvičať ako tie svine na bitúnku“!)

Táto informácia sa nemala dostať von od PK, ale mal ju najskôr odovzdať, aj s dôkazmi OČTK a tie to mali riadne preveriť a na verejnosť by sa mali dostať, až po vynesení konečného rozhodnutia príslušných súdov!

Naozaj, na teraz je to veľmi nebezpečná informácia, každý rozumný človek vie, kam tým mierim a nebudem to tu rozvádzať.

Fakt PK, úprimne Vám držím palce, robte si túto robotu, toto poverenie tak, ako najlepšie viete a tak, ako to na záver svojho komentára uvádzate, že – „Júl a august budem pracovať, urobím maximum.“, ale ak budete mať na stole aj takéto veľmi závažné zistenia, naozaj nadmieru závažné zistenia, aj o konkrétnych ľudoch – lekárov, politikov, tak ich najskôr odovzdajte OČTK a nebudú môcť byť zverejnené skôr, až keď súd povie, že tí a tí sú v tejto časti obvinenia vinní a nie skôr, ako koľvek budú na Vás útočiť a akokoľvek by Vás v tejto veci svrbel jazyk resp. klávesnica Vášho PC!

Prosím, takto zatiaľ nie!


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *