4. júla 2024

Šimečkovské „bububu“ je synonymom tejto strany-pseudostrany

Šimečkovské „bububu“ je synonymom tejto strany-pseudostrany

Zdielajte

Včera som tu v článku o dobrých správach pre Slovensko písal, že naše médiá veľmi skromne informovali o uvoľnení platby takmer miliardy eur /po odpočte preddavkov niečo vyše 800 mil. eur/. Protivládne médiá, ktoré od novembra znechucovali verejnosť informáciami „zo spoľahlivých bruselských zdrojov“ o odmietnutí či pozastavení 4. platby z Plánu obnovy, ktoré sa Ficovej vláde neustále vyhrážali, ako ju Brusel potrestá za „protiústavnú novelu trestného zákona“ a pod. „zločiny“, – teraz, po uvoľnení peňazí akosi stratili hlas. Správu o uvoľnení 800 mil. eur podali slovenskej verejnosti doslova šepotom.

No len čo to z bolesťami zo seba dostali, už aj trúbia do nového dezinformačného útoku. Do nového vyhrážania sa Ficovej vláde.

Vláde sa síce /aj vďaka podpore KDH/ napokon podarilo peniaze zo 4. platby dostať do SR, no je to vraj už za vlády tejto koalície už naozaj naposledy. Dobre informovaný redaktor R. Tomek z Denníka N s odvolaním sa na ešte lepšie informovaných europoslancov tzv. „Progresívneho Slovenska“ dnes v Denníku N píše, že 5.platba z Fondu obnovy je veľmi ale že veľmi veľmi ohrozená. Slováci budú ukrátení o stovky miliónov eur. Na vine bude samozrejme zase Fico. Prípadne Fico a Danko. Lebo v Bruseli sú znepokojení zrušením RTVS a ich náhradou STVR.

V Bruseli sú zase vynikajúco informovaní o protiústavných zmenách v SR. Doslova z prvej ruky. Akej ? Nuž z ruky europoslancov zo Smeru, Hlasu, Republiky či KDH to isto nebude. Tá ruka bude iná a bude na nej stužka „PS“.

Organizačná zmena v rezorte Ministerstva kultúry /náhrada starej RTVS novou STVR/ je vraj obrovské narušenie právneho štátu SR.

Brusel na to bude musieť reagovať. A peniaze nám nedá. Nedá, nedá a nedá. Denník N , Sme, aktuality a spol. už majú zase svoju morbídnu tému. Ak zrušením 4.platby strašili verejnosť pol roka, toto je pre nich väčší kus „mäsa“. 5.platba má dlhší termín a tak sa téma bude môcť naťahovať viac mesiacov.

Takže, milá slovenská verejnosť, – Šimečkovci a ich médiá vám nedajú pokoj. Len čo sa jedno „bububu“ stratilo, už aj je tu nové „bububu“. Šimečkovci vás o „bububu“ nepripravia. Šimečkovské „bububu“ je totiž synonymom tejto strany-pseudostrany


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *