7. júla 2024

Obrovská porážka opozície. Klamali celú Európu a celý národ

Tomáš Taraba Obrovská porážka opozície. Klamali celú Európu a celý národ

Zdielajte

  • Rozhodnutie Ústavného súdu: Tomáš Taraba. Potvrdenie novelizácie trestného zákona a zrušenia Lipšicovej prokuratúry v súlade s ústavou.
  • Dôsledky pre opozíciu: Rozsudok je prezentovaný ako veľká porážka opozície a Zuzany Čaputovej, ktorí boli obvinení z klamania o protiústavnosti.
  • Opozičná aktivita: Opozícia je kritizovaná za vyvolávanie nepokojov a blokovanie parlamentu, čo malo zabrániť prijímaniu prospešných zákonov.
  • Vládna agenda: Vyjadrenie odhodlania vlády pokračovať v presadzovaní zákonov a politík prospešných pre Slovensko.

Tomáš Taraba: Ústavný súd rozhodol, že novelizácia de facto celého trestného zákona, vrátane zrušenia politickej Lipšicovej prokuratúry, ktorá bola strojom na porušovanie ľudských práv, je v súlade s ústavou. Týmto ústavný súd rozhodol, že Slovensko bude mať rovnaký štandardný trestný zákon ako majú ostatné štáty Európy. Zneužívanie práva a drakonické tresty bez dôrazu na nápravu škody a správania, manipulácia trestných konaní bez dôkazov založených len na výpovedi jedného kajúcnika, nikdy do demokratickej a civilizovanej spoločnosti nepatrili.

Rozsudok ústavného súdu, v ktorom určite nemá koalícia sebe veľmi naklonených sudcov, je pre opozíciu, ale aj Zuzanu Čaputovú obrovská porážka.

Klamali celú Európu a klamali celý národ o nejakej protiústavnosti. Robili celé mesiace priam revolúciu v uliciach, blokovali mesiace parlament, aby sa nemohli prijímať zákony prospešné pre ľudí.

Toto všetko je dôkaz, že slovenská opozícia je hystérická, plná emócií a nenávisti, ale vo svojej podstate je nekompetentná, čoho dôkazom je dnešný rozsudok. Rovnaku hystériu robia pri každom jednom rozhodnutí našej vlády, ale aj pri agende MŽP SR. Ani sekundu nepochybujem, že túto porážku v oblasti profesionality a kompetentnosti, nebudú vedieť stráviť a už zajtra budú robiť ďaľšie kroky proti vláde v Bruseli. Len čo im povedia? Že už aj ústavný súd, do ktorého si navolili vlastných sudcov je chybný?
Naša vláda však naďalej bude presadzovať zákony a politiky dôležité a prospešné pre Slovensko a Slovákov tak, ako tomu bolo aj na dnešnom rokovaní vlády v Zakamennom.

Tomáš Taraba FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading