7. júla 2024

Emmel: Kukláči sa mi počas zásahu u mňa doma ospravedlňovali

S bývalým vyšetrovateľom NAKA Tomášom Emmelom

Zdielajte

Tento článok poskytuje prehľad o kontroverzných aspektoch súdneho procesu s bývalým vyšetrovateľom NAKA Tomášom Emmelom

  • Zrušenie obvinenia: Tomášovi Emmelovi bolo zrušené obvinenie generálnou prokuratúrou na základe paragrafu 363.
  • Vykonštruované dôkazy: Trestné stíhanie proti Emmelovi bolo založené na vykonštruovaných dôkazoch a výpovediach dvoch svedkov.
  • Domový zásah: Počas zásahu kukláčov u Emmela doma došlo k ospravedlneniu a traume jeho 3-ročnej dcérky.

S bývalým vyšetrovateľom NAKA Tomášom Emmelom

, ktorému bolo zrušené obvinenie generálnou prokuratúrou a paragrafom 363, o jeho trestnom stíhaní na základe vykonštruovaných dôkazov a výpovedí Bernarda Slobodníka a Petra Petrova, o jeho zadržaní, umiestnení v CPZ a prepustení, o tom, ako kukláči mierili na jeho 3-ročnú dcérku a akú mala z toho traumu, o psychickom stave Bernarda Slobodníka a o tom, ako si myslel že Emmelova rodina vlastní Slovenské elektrárne, o tom, ako vyšetrovateľ Duraj dal žiadosť do civilu deň po tom, ako Emmelovi vzniesol obvinenie, o dozorujúcom prokurátorovi ÚŠP Mikulášovi aj o protestoch za záchranu ÚŠP a úlohe médií a jednotlivých novinárov pri únikoch zo spisov a informovaní verejnosti o exponovaných kauzách.

Súdny proces s bývalým vyšetrovateľom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Tomášom Emmelom

bol plný kontroverzií a zaujímavých udalostí. Emmelovi bolo zrušené obvinenie generálnou prokuratúrou na základe paragrafu 363. Trestné stíhanie proti nemu bolo založené na vykonštruovaných dôkazoch a výpovediach Bernarda Slobodníka a Petra Petrova. Emmel bol zadržaný a umiestnený v Centrálnom policajnom zariadení (CPZ), ale neskôr bol prepustený. Počas zásahu u neho doma sa kukláči ospravedlňovali, no ich útok na jeho 3-ročnú dcérku zanechal na nej traumu.

Psychický stav Bernarda Slobodníka bol tiež diskutovaný. Emmel si myslel, že jeho rodina vlastní Slovenské elektrárne. Vyšetrovateľ Duraj dal žiadosť do civilu deň po tom, ako Emmelovi vzniesol obvinenie. Dozorujúci prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Mikuláš bol tiež súčasťou prípadu. Protesty za záchranu ÚŠP a úloha médií a novinárov pri únikoch zo spisov a informovaní verejnosti o exponovaných kauzách prispeli k zvýšenej pozornosti okolo tohto prípadu.

Zdroj:
(1) Tomáš Emmel: Kukláči sa mi počas zásahu u mňa doma ….
(2) Začal súd: Príbuzný exministra Žigu čelí obžalobe z podplácania
(3) Začiatok procesu s bývalým vyšetrovateľom NAKA Kučerkom je už ….


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading