23. októbra 2024

Pravdivosť výpovede milovníka čuvačov Pavla Ďurku

Savenna Monteloup diskutuje sa o pravdivosti výpovede Pavla Ďurku, milovníka čuvačov, a jeho rôznych kauzách.

Zdielajte....

  • Výpoveď Pavla Ďurku: Savenna Monteloup diskutuje sa o pravdivosti výpovede Pavla Ďurku, milovníka čuvačov, a jeho rôznych kauzách.
  • Kauza Očistec: Spomína sa vyšetrovanie kauzy Očistec a možné manipulácie s vyšetrovaním.
  • Tajný spis 80: Diskutuje sa o tajnom spise 80 a jeho pridelení prokurátorovi Šúrekovi.
  • Obvinenia: Pavol Ďurka je obvinený v niekoľkých kauzách, vrátane neodobrania zbrane a krivej výpovede.

Savenna Monteloup: Nezabudnite, prosím, skontrolovať aj pravdivosť výpovede milovníka čuvačov Pavla Ďurku v Rozuzlení a porovnať ju s jeho najnovšími kauzami a odposluchmi, ktoré som tu citovala minulý týždeň… myslím odposluchy o návrate Maťa Mikulca na Slovensko. V Rozuzlení sa totiž Ďurka ľutuje, že sa vyšetrovateľka držala jednej verzie. Lenže podľa mojho názoru by to mohla byť práve tá pravdivá verzia, ktorú kolegovi Gubovi sám Pavol Ďurka porozprával, keď popisoval, akú “búdu” ušili morálne kompasy na Maťa Mikulca, aby sa nevrátil na Slovensko.

Ďurka sa o SIS vyjadruje v Rozuzlení veľa, ale úplne neurčito. Vyšetrovateľovi kupodivu nevadilo, že nepovedal, čo a odkiaľ o SIS vedel. Jediná určitá info od Ďurku bola, že Správa SIS v parlamente mala hovoriť o Očistci, ktorý Ďurka vyšetroval.

Dnes už ale vieme, že ten jeho Očistec bol bohužiaľ naozaj pochybne vyšetrovaný a to cez Ďurkom založený spis 80, k čomu sa pán Ďurka v Rozuzlení ani slovkom nepriznal. Asi pozabudol. Lenže ako svedok bol v Rozuzlení predsa povinný hovoriť pravdu a nie sa tváriť, že SIS a Aláč klame, keď hovorí o manipulovaní vyšetrovania Očistca, na ktorý mal Ďurka rovno tajný bočný spis.

Savenna Monteloup: Mimochodom viete kto navrhol pridelenie tajného spisu 80 prokurátorovi Šúrekovi?

Daniel Lipšic. Ale prejednal to najskor s Repom a Šúrekom. Zvláštne.

Traja “elitní” prokurátori sa bavia o spise, kde sa má jednať o trestnú činnosť páchanú sústavne už od roku 2012, na území celej republiky, kde nešpecifikovaní členovia nešpecifikovanej zločineckej skupiny majú páchať nešpecifikovanú, prevažne korupčnú činnosť voči nešpecifikovaným osobám vo verejnej správe, kde mali prostredníctvom nešpecifikovaných úplatkov dosahovať SÚSTAVNÝ nešpecifikovaný zisk a ani jednému prokurátorovi toto nešpecifické popísanie skutku nepríde divné? Hlavne, že mala výlučnú dozorovú právomoc ÚŠP…

Aláč može ešte búchať šampus, že vedel zo svojho obvinenia aspoň mená spoluobvinených, keď už nič iné… v tomto spise nebolo ani to. Právny štát á la Lipšic a spol.

Ale vráťme sa k Ďurkovi, nech mu nie je smutno, že na neho nemyslím.

Myslím. Navrhujem napríklad ďalej preveriť, čo KONKRÉTNE teda Ďurka zo SIS v Rozuzlení naozaj vedel. Od koho. A či to nebolo len neurčité klamstvo s cieľom privodiť trestné stíhanie Michalovi Aláčovi za informácie o manipulovaní vyšetrovania v Ďurkovej kauze Očistec.

A Ďurkovu robotu s krivou výpoveďou Csabu Domotora treba vyšetriť konečne tiež. Veď Ďurka tú krivú výpoveď Csabu D. sám osobne spisoval!

No a na záver si tradične pripomeňme, že Pavol Ďurka je zatiaľ obvinený:

1/ v kauze neodobrania zbrane, kde nasledovala samovražda obvineného nezadržanou zbraňou a ublíženie na zdraví druhej osobe,
2/ v kauze spisu 80, kde “naši chlapci” radšej prehliadli, že podľa svedkov Kuciakovu adresu lustrovala polícia na pokyn Bernarda Slobodníka, teda na pokyn klienta advokáta Kuciakovcov pána Kubinu,
3/ v kauze otočky Patrika Vidašiča, kde Ďurka neváhal zatelefonovať, aby nebol prepustený občan z vazby napriek príkazu sudkyne na jeho okamžité prepustenie,
4/ a obžalovaný je pre prípad pani Santusovej.

Savenna Monteloup TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.