18. októbra 2024

Video: Marián Greksa: Pellegrini je jeden výborný človek

Marián Greksa: Pellegrini je jeden výborný človek

Zdielajte....

  • Rozhovor s Mariánom Greksom: Slovenský hudobník a bývalý komunálny politik sa otvorene vyjadruje k politickým témam, vrátane situácie na Slovensku, vojny na Ukrajine a prezidenta Petra Pellegriniho.
  • Osobný život: Marian Greksa hovorí o svojich kuchárskych skúsenostiach a preferenciách, pričom zdôrazňuje, že jeho manželka je dobrá kuchárka.
  • Denný režim: Jeho denný režim zahŕňa teplé kakao, jogurty, mliečne výrobky a dobrý obed.

V tejto časti sme sa rozprávali s hudobníkom Mariánom Greksom, ktorý otvorene hovorí o tom, ako vníma politickú situáciu na Slovensku, ako ukončiť vojnu na Ukrajine či akým prezidentom je Peter Pellegrini. Mala by ministerka Šimkovičová odstúpiť alebo kto ovláda tento svet? O tom všetkom sme sa rozprávali v novej časti ZZP.

Startitup s hudobníkom Mariánom Greksom, ktorý otvorene hovorí o tom, ako vníma politickú situáciu na Slovensku, ako ukončiť vojnu na Ukrajine či akým prezidentom je Peter Pellegrini

Marián Greksa, slovenský hudobník, spevák a bývalý komunálny politik, sa otvorene vyjadruje k politickým témam. V jednom rozhovore hovoril o svojich kuchárskych skúsenostiach a preferenciách. Aj keď nemá problémy s varením, radšej varí ako je sám varovaný. Jeho manželka je dobrá kuchárka, a tak väčšinou ona pripravuje jedlá pre rodinu. Ak však nestíha, Marián sa pustí do varenia sám. Jeho denný režim zahŕňa teplé kakao, jogurty, mliečne výrobky a dobrý obed. Ako spevák a hudobník sa tiež vyjadril k politickým témam, ako je situácia na Slovensku, vojna na Ukrajine a prezident Peter Pellegrini.

Zdroje:
(1) V kuchyni so spevákom – www.sme.sk. https://www.sme.sk/c/2826598/v-kuchyni-so-spevakom-marianom-greksom.html.
(2) V politike | ta3. https://www.ta3.com/v-politike.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.