18. októbra 2024

Video: Vladimír Mečiar – Prekvapivé odhalenia

Vladimír Mečiar - Prekvapivé odhalenia

Zdielajte....

  • Rozhovor s Vladimírom Mečiarom: Bývalý trojnásobný premiér Slovenska otvorene hovorí o LGBTI komunite, rodinnom živote a politických názoroch.
  • Kritika LGBTI: Mečiar tvrdí, že LGBTI ničí civilizáciu a že tento trend je zvrátený.
  • Rodinný život: Napriek politickej kariére Mečiar uvádza, že jeho rodinný život nebol politikou narušený.
  • Olympijské hry: Mečiar kritizuje propagandu LGBTI na olympijských hrách ako nekultúrnu a urážlivú pre kresťanské národy.

Bývalý trojnásobný premiér, známy svojou zdržanlivosťou voči médiám, tentoraz neváhal otvoriť tie najhorúcejšie témy a poskytol českému novinárovi Lubošovi Xaverovi Veselému exkluzívny rozhovor. Kľúčová postava rozdelenia Československa v ňom prekvapivo hovorí nielen o blízkosti Čechov a Slovákov.

Vladimír Mečiar: „LGBTI ničí civilizáciu!“

Ak sa tento trend stáva určujúcim, ničí civilizáciu,“ vyhlásil Mečiar bez okolkov na adresu LGBTI komunity. Jeho slová šokujú mnohých: Mečiar priznal, že táto vec je chybná. „Ľudia, ktorí odchylku majú isté sexuálne a citové väzby, tak si to aj realizujú. Avšak v prípade, ak sa stáva tento trend určujúcim, ničí civilizáciu. Hlavnou úlohou muža a ženy je zabezpečiť prirodzeným spôsobom produkciu. Akonáhle sa tento cyklus produkcie zastaví a naruší, je to problém. Celý tento spor je zvrátenosť. Áno, vždy budú existovať ľudia, ktorí majú odchylky, musia vyžadovať toleranciu v spoločnosti, ale nemôžu určovať, čo v tej spoločnosti bude, pretože určujúcim zmnyslom spoločnosti je produkcia, aby národ nevymieral. Inak civilizácia začne zanikať. Spoločnosť vtedy upadá ako celok. Hodnotovo. Základný bezpečnostný prvok národa je dostatok ľudských zdrojov. Toto čo sa deje je zvrátené.“

Rodina vs. politika: Prekvapivé odhalenia

Napriek búrlivej politickej kariére Mečiar uviedol s prekvapivou otvorenosťou, že jeho rodinný život a zázemie v rodine neboli politikou narušené.

Nebojácny líder odhaľuje svoje tajomstvo

Nemáva strach, nevie sa báť, nemá obranný mechanizmus v organizme, ktorý sa bráni chybám, aj to priznal Mečiar v jednom z najúprimnejších momentov rozhovoru.

Olympijské hry v paľbe kritiky

V rozhovore Mečiar reaguje aj na olympijské hry, kde zdôraznil, že propaganda LGBTI je v tomto ponímaní vysoko nekultúrny spôsob a „urážkou európskych národov, ktoré sú kresťansky založené.

Pozrite si toto video, v ktorom Vladimír Mečiar, hoci dlho mimo politického diania, po rokoch prehovoril aj o česko-slovenských vzťahoch a odhaľuje svoj pohľad na aktuálne politicko-spoločenské dianie – nielen na Slovnesku:

Byl právník a rovněž boxer, před pětadvaceti lety trojnásobný slovenský premiér Vladimír Mečiar rozděloval s Václavem Klausem Československo. Jak se mu žije nyní? Jakou má největší zkušenost či poučení pro zbytek života z honu, který byl na něj na Slovensku pořádán, jak sám říká? Kdy měl z něčeho v pravém slova smyslu strach?  Jak vnímá současné české a slovenské vztahy, které se poslední dobou vyhrotily? A co si myslí o současné Evropské unii a klíčových zemích, jako je Francie či Německo?

Vladimír Mečiar, slovenský právnik a bývalý politik, sa narodil 26. júla 1942 vo Zvolene.

Predtým, než sa stal trojnásobným premiérom Slovenskej republiky, pracoval ako tavič v Závodoch ťažkého strojárstva (ZŤS) v Dubnici nad Váhom. Vyštudoval diaľkovo Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Po Nežnej revolúcii v roku 1989 sa aktívne zapojil do politického života a založil stranu Hnutie za demokratické Slovensko (HZDS). Mečiar bol predsedom tejto strany 21 rokov až do roku 2012, kedy oznámil svoj odchod z čela strany. Jeho vládnutie bolo spájané s rôznymi politickými a ekonomickými kauzami, a bol označovaný za populistu s autoritárnym správaním. V čase jeho vlády došlo k rozdeleniu spoločného štátu Čechov a Slovákov. Dnes Vladimír Mečiar oslavuje 80 rokov a jeho politická kariéra zostáva významnou súčasťou slovenskej histórie¹²³.

Zdroje:
(1) Mečiar OTVORENE ako NIKDY: O prehre Ukrajiny, nebezpečných médiách a hrozbe LGBTI (VIDEO) | Hlavný Denník (hlavnydennik.sk)
(3) Bývalý trojnásobný premiér Vladimír Mečiar oslavuje 80 ….



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.