16. septembra 2024

Vláda má vládnuť a nie sa pozerať na to, čo vystrája opozícia

Vláda má vládnuť a nie sa pozerať na to, čo vystrája opozícia

Zdielajte....
  • Kritika vlády: Autor kritizuje vládu za to, že sa viac zameriava na opozíciu a médiá než na plnenie svojich predvolebných sľubov.
  • Úloha médií: Autor tvrdí, že médiá podporujú opozíciu a destabilizujú spoločnosť.
  • Výzva na akciu: Autor vyzýva vládu, aby konala rozhodne a využívala svoju moc na plnenie svojich sľubov a ochranu občanov.
  • Porovnanie s minulosťou: Autor pripomína, ako bola súčasná vláda kritizovaná a obmedzovaná počas predchádzajúcej vlády.

Tak ju v žiadnom prípade nezneužívajte, ba nestačí ju len využívať, ale ju v plnom rozsahu, na základe predvolebných sľubov a hlavne PVV – NAPĹŇAJTE! Ja tomu naozaj nerozumiem. Nerozumiem tomu, že si neuvedomujete, že máte vládnuť a nie sa pozerať na to, čo vystrája opozícia na pokyn „objektívnych“ zapredaneckých, aj a hlavne zahraničím platených médií.

Že tomu tak nie je?

Nech sa páči, TU len jeden jasný príklad a fakt, za všetky, že všetko, čo dnes na uliciach PS/SaS vyvádzajú je na základe takmer príkazov médií – Sme.sk, 18.8.2024 o 13:06 hod. uverejňuje článok Nataši Holinovej pod názvom – „Protesty sú jediná vec, ktorá Fica naozaj vyrušuje“

Už len v samotnom názve tohto článku, komentára, je blud. Ani Fica, ani nikoho príčetného z vládnej koalície, ani v najmenšom nevyrušujú bratislavské opozičné protesty. Jedine čo ich vyrušuje je to, že všetky média tzv. hlavného prúdu, ktoré sú jednoznačne na tej „správnej“ strane dejín, teda na strane Washingtonu a Bruselu, tlačia opozíciu do takýchto nič riešiacich protestoch. Autorka tohto komentára akísi Nataša Holinová doslova prikazuje dnešnej opozícií, že – „Podstatné je, aby protesty pokračovali…“ – https://komentare.sme.sk/c/23370807/protesty-su-jedina-vec-ktora-fica-naozaj-vyrusuje-komentar.html

Takže, pre zapredanecké média je dnes najpodstatnejšie a najdôležitejšie pre Slovákov a SR, ako takú, aby protesty pokračovali a vy Vláda SR a vládna koalícia chodíte okolo nich po špičkách.

Nie, na toto vám väčšinová časť voličov v ostatných PV 2023 nevložila moc do rúk!

Vy máte vládnuť a vládnuť tak, ako to vy uznáte za vhodné! Razantne, tvrdo, ale len a výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti!

Nie je dôvod sa vôbec zaoberať tým, čo dnešná opozícia a ich lokaji, dnes hlavne z tzv. kultúrnej obce vystrájajú na námestiach, v zapredaneckých médiach lebo toto je ich práca a vaša je úplne iná!

Nože si spomeňte, ako s vami narábali totálne, absolútne neústavne a v rozpore s našimi zákonmi počas rokov ich hrôzovlády 2020-2023. Za pomoci PS „prezidentky“ Čaputovej! A vystrájali to aj s nami!

Brali oni ohľad na vami organizované protesty, ktorých sme sa zúčastňovali aj v dobe covidovej, v dobe, kedy nám zakázali zhromažďovať sa, v dobe, kedy nám zakazovali vychádzať z domu, v dobe kedy nás neliečili, k všeobecným lekárom nepustili atď. atď, brali na Vás, na nás, nejaké ohľady???

Nie, NEBRALI!

Tak prečo vy dnes máte na rukách také jemné ustrašené biele politické rukavičky?! Dole ich! Máte mandát!

Máte vládnu a parlamentnú moc pevne vo svojich rukách, tak konajte tak, ako ste nám to pred PV 2023 sľubovali a ako to máte napísane vo svojom PVV! Nenechajte zapredanecké média, aby vás rozobrali z vnútra skrze bludy, výmysly, konšpirácie, manipuláciou verejnej mienky…lebo vy mediálne mlčíte!

Načo tu máme vami schválenú novú STVR?!

Na to, aby Vás v nej aj naďalej očierňovali a dávali hlavne priestor PS, SaS a tým bludom, ktoré dennodenne prinášajú zapredanecké „objektívne“ súkromné, zväčša zo zahraničia (USA) platené média a zahraničím platené kontrarozviedkové mimovládky?!

Lebo inak má pravdu Ján Baránek

Lebo inak má pravdu Ján Baránek, keď vo svojom ostatnom videu pod názvom, v ktorom sa vás tiež pýta – „Načo máte moc?“, v závere konštatuje toto – „Začnite využívať moc pre dobro občanov Slovenska. To znamená týchto retardov, tieto rozkladné živly, treba upratať. A nie nariekať. Treba ich upratať, jednoducho ako živly, ktoré rozkladajú spoločnosť. Ktoré destabilizujú spoločnosť. A na to predsa máte nástroje. Čo robil Tusk (v Poľsku), keď nastúpil? Však si to pozrite.

Ja som to už milión krát hovoril. Na 4 dni zavrel verejnoprávnu televíziu, všetko povymieňal a potom ju pustil. Áno, je to kamarát Leyenovej. A vy tu riešite média od kedy ste nastúpili, medzi tým vám skoro zastrelili premiéra, potom plačete, potom nariekate a potom, že keď sa to stane znova, tak znova to bude mať opozícia na svedomí? Tak namiesto toho, aby ste tú moc, ktorú vám ľudia vo voľbách dali, aby ste ju využívali…Lebo vy máte moc a nerobíte s ňou nič! Na čo boli voľby? Tá moc to nie je len o tom, že máte ministerské platy a poslanecké platy.

Načo máte moc? RNDr. Ján Baránek

Ľudia Vám dali moc. A dali vám mandát vysporiadať sa s týmito smradmi a vy to nerobíte.

To nie je o tom. Voľby nie sú o tom. Voľby sú o tom, že vám ľudia dali moc. A dali vám mandát vysporiadať sa s týmito smradmi a vy to nerobíte. A opakujem, zastrelili vám, nám skoro premiéra a pokračujete v tom nerobení. Tak kedy sa už konečne mienite spamätať? Už konečne začnite konať! Nenariekajte na YouTube. Jeden, druhý, tretí. A zalamujete ručičkami a pokyvkávate hlavovou, ako to škaredo oni tam rozprávajú na tých námestiach. Nakoniec najväčšie gule z vás má ta ministerka kultúry. Ak mám byť moderný. Olympijsky. (to bola irónia samozrejme) Tá sa snaží robiť poriadok.

Je vystavená dennodenne nechutným, odporným útokom a vy protestujete (poniektorí z HLAS-SD!)! Takto by sa to nemalo. Už konajte. Však máte moc, tak konajte. Konajte, aby sa tak nedialo. Opakujem, ja nemám tu moc. Ja samozrejme keby som ju mal, no tak by som tak konal. Konal by som tak, aby bolo vidno, že tu moc mám. Rozhodne by som nenariekal a neplakal a neočakával ďalší atentát. Stým, že toto bude vina opozície. Na toto, na toto vás naozaj nikto nevolil“

Aj ja, tu svoj článok skončím na túto tému lebo slová Jána Baránka sú dosť zrozumiteľné na to, aby dnešná Vláda SR a vládna koalícia pochopila, že má v rukách moc a nie malomoc!

A veruže súhlasím s Jánom Baránkom, že ak nezačnete túto moc napĺňať na to, aby ste konečne začali plniť to, čo od vás vaši voliči chcú, tak potom plne platí to záverečné Baránkovo – „Na toto vás nikto nevolil“!!!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.