16. septembra 2024

„Mienkotvorné“ média šíria BRUTÁLNU vlnu nenávisti

Komunisti mali noviny Rudé právo, progresívci majú svoje vyvolené "médiá" propagujúce konšpirácie a hoaxy potláčajú demokraciu a ľudské práva

„Mienkotvorné“ média šíria BRUTÁLNU vlnu nenávisti

Zdielajte....
  • Kritika médií: Článok kritizuje „mienkotvorné“ médiá za šírenie nenávisti voči demokraticky zvolenej vláde a premiérovi Robertovi Ficovi.
  • Obvinenia z manipulácie: Autor tvrdí, že médiá manipulujú verejnosť a podporujú protesty proti vláde.
  • Porovnanie s minulosťou: Stránka porovnáva súčasnú situáciu s obdobím rokov 2020-2023, keď podľa autora médiá obmedzovali slobodu prejavu.
  • Výzvy na opatrenia: Autor navrhuje vyhlásenie núdzového alebo výnimočného stavu na obmedzenie verejných zhromaždení a obsahu médií.

Neskutočné, ako tieto „mienkotvorné“ média šíria v spoločnosti brutálnu vlnu nenávisti voči demokraticky zvolenej vláde, ktorá má plne právo napĺňať nie len svoje predvolebné sľuby, ktoré dali svojim voličom pred PV 2023, napĺňať svoje vlastné PVV, riade v Parlamente SR schválené, ale hlavne majú plné právo napĺňať vládnu, vládnucu moc, ktorú majú na základe väčšinového demokratického rozhodnutia od občanov-voličov SR!

„Mienkotvorným“ sa to nepáči lebo sa nazdávali a nádejali, že svojou masívnou masiráciou hláv občanov-voličov pred PV 2023, dostanú do vlády PS, SaS a Hlas-SD.

Ale, nestalo sa tak! Ľud rozhodol inak! A to sa teda podľa týchto „demokratov“ uznávajúcich západný typ demokracie, nesmie! Čo ste si to Slováci dovolili?

Ako ste nás všemohúce a vševediace média dovolili, nepočúvnuť a nevolili ste tých, čo sme vám dennodenne, ako na zlatom podnose ponúkali, že toto je to dobro pre vás?!

Čo ste to za zberba a spodina, že ste si opäť zvolili za predsedu Vlády SR R. Fica?!

A keďže samotný Šimečka ml. a celé PS, boli po PV 2023 ako obarení, tak im tieto „super“ média prichádzajú na pomoc aj teraz a tlačia ich do nezmyselných pouličných protestov a burcujú ľud proti sebe!

Vyvrcholilo to atentátom na predsedu Vlády SR! Nuž, nestačilo a idú si svoje ďalej.

Nataša Holinová opäť burcuje národ slovenský a vytvára pocit krivdy, ktorú na ňom pácha Vláda SR a samotný Fico a napíše a uverejní takýto článok – 18.8.2024 – „Ďalej padáme a dno nevidno“ – https://komentare.sme.sk/c/23370536/dalej-padame-a-dno-nevidno.html

Nuž teda, to, že Nataša svojimi článkami neustále padá a padá na mediálne dno, ktorého tiež koniec nevidno, tak toto je už jej vec.

Ale, že toto tvrdí o celej našej spoločnosti takýmto výrokom vo svojom článku, že – „Musíme využívať každý hlas na varovanie pred súmrakom demokracie.“, tak toto je už naozaj prisilná káva!

Akýže „každý hlas“, to ma na mysli Nataša?!

Akú demokraciu Nataša a spol., vám dnes niekto z vládnych, berie?! Siaha vám niekto na slobodu šírenia, aj takýchto, vašich bludov a nezmyslov?

Robí vám táto Vláda to, čo robili „vládni“ spolu s vami im, v rokoch 2020-2023, kedy doslova zakázali šírenie iného názoru tým, že vašim novinárskym kolegom vypli mediálne weby!!!

Kto vám dnes takto zatvára ústa?! Nuž veru NIKTO! Nataša dokonca vo svojom článku ide tak ďaleko, že tvrdí Slovákom o Ficovi a spol. toto – „Tým nechcem prirovnávať Roberta Fica k Hitlerovi, len pripomenúť riziko, ktoré spočíva v schopnosti demokraticky zvoleného politika vypnúť demokraciu. Následky ponesú aj jeho voliči.“

Jej kolega z redakcie Sme.sk – Jakub Filo, deň pred ňou, teda 17.8.2024, uverejňuje článok pod názvom – „Sme v stave núdze a kriticky sa blížime k autokracii. Čo s tým môžeme urobiť?“ –  Dezinformácie a konšpirácie SK denníkov

Autokraciu sme tu mali spolu s diktatúrou moci v rokoch 2020-2023!

Avšak Jakub Filo vtedy asi na Slovensku nepôsobil lebo dnes si dovolí napísať toto – „Naša demokracia je v stave núdze. Slovensko sa kriticky blíži k momentu, keď sa definitívne premení na autokraciu moderného typu postavenej na troch P – populizme, polarizácii a postpravdivosti. Z Roberta Fica sa stal takzvaný trojpéčkový autokrat. Vládna koalícia Smer, Hlas a SNS pod jeho vedením hnaná motívom pomsty a revanšizmu otvorene demontuje demokratické zriadenie, ničí systém bŕzd a protiváh, rozkladá justíciu a systém práva, začína perzekvovať a trestne stíhať kritikov svojho režimu a využíva moc v prospech jednej úzkej skupiny ľudí na úkor druhých, zatiaľ čo oligarchia so zabezpečenou beztrestnosťou rozkráda Slovensko.“

Pýtam sa – čo je toto za blud?

Prečo takýmto spôsobom burcuje aj on Slovákov proti Ficovi a spol. a nahovára im, že toto je to, čo tu skutočne hrozí?! Nuž veru nehrozí nič z toho, o čom Jakub píše, čo ho „novinársky“ máta! A v takomto duchu sa nesú všetky články o dnešnej vládnej koalícií naprieč všetkými týmito „mienkotvornými“ médiami.

Nuž, tak ja Vám niečo poviem, resp. napíšem – keď toť nedávno Ján Baránek vo svojom videu pod názvom – „Načo máte moc?“ – 

 vyzýval dnešnú Vládu a celú vládnu koalíciu aby konala, aby napĺňala moc, ktorú dostala demokraticky legitímne do svojich rúk, tak okrem iného mal na mysli aj toto, keď hovorí, že konajte lebo ak nebudete konať, tak potom načo boli voľby?!

Jednoznačne im odkázal, že mali ihneď po atentáte na R. Fica vyhlásiť minimálne Núdzový stav!

A takto na nevyhnutný čas – „podľa závažnosti ohrozenia obmedziť základné práva a slobody…“ – https://www.lewik.org/term/5930/nudzovy-stav/

Teda zakázať verejné zhromaždenia a obmedziť obsah článkov vo všetkých médiach, ktoré by toto nerešpektovali a vytvárali by v spoločnosti aj naďalej odpor a nenávisť voči vládnej moci takú, ktorá by mohla viesť k ďalším takýmto atentátom na predstaviteľov vládnej moci alebo kohokoľvek iného, z titulu politickej nenávistnej inšpirácie!

Alebo v spolupráci s Prezidentom SR, mohli okamžite vyhlásiť Výnimočný stav, ktorý je okrem iného v zákone aj takto špecifikovaný – „Výnimočný stav môže na návrh vlády vyhlásiť prezident len za podmienky, že došlo alebo bezprostredne hrozí, že dôjde k teroristickému útoku, k rozsiahlym pouličným nepokojom spojeným s útokmi na orgány verejnej moci…“

A počas Výnimočného stavu, je možné aj toto – „V čase výnimočného stavu možno v nevyhnutnom rozsahu a na nevyhnutný čas podľa závažnosti ohrozenia obmedziť základné práva a slobody a uložiť povinnosti na postihnutom alebo na bezprostredne ohrozenom území, ktorým môže byť aj celé územie Slovenskej republiky…“

https://www.zakonypreludi.sk/zz/2002-227

A dnes, keď premiér Fico tvrdí, podľa všetkého na základe informácií od tajných služieb, že opäť niečo také na Slovensku hrozí, tak by mali alebo nemali právo vyhlásiť prinajmenšom Výnimočný stav?!

Lebo Vaši, to tu už na nás vykonali, pod rúškom Covid „pandémie“ v rokoch 2020-2023! A vtedy ste boli kde, vy „mienkotvorné“, vždy a za každej situácie „spravodlivé“  média?!

Sa spamätajte!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.