16. septembra 2024

Soltész mal priestor v ČR rozhlase, sa doslova vydáviť na SR

Fico, Fico, Fico… AS na Fica len kydal a kydal, aj na Slovákov a SR ako takú, šoltez sa doslova mediálne vygrcal

Zdielajte....
  • Rozhovor s Arpádom Soltészom: Český rozhlas poskytol 26 minút vysielacieho času, počas ktorého Soltész kritizoval Slovensko a jeho obyvateľov.
  • Kritika slovenskej vlády: Soltész a moderátorka Barbora Tachecí sa zamerali na kritiku súčasnej slovenskej vlády a premiéra Roberta Fica.
  • Kontroverzné výroky: Soltész v minulosti urobil niekoľko kontroverzných výrokov o Slovákoch, ktoré boli v článku spomenuté.
  • Reakcia na rozhovor: Autor článku vyjadruje nesúhlas s tým, že Český rozhlas poskytol priestor Soltészovi, a kritizuje súčasnú českú vládu.

V podstate v tomto článku ani tak nepôjde pre Slovákov a Slovensko, o nič znamenajúceho akéhosi Arpáda Soltésza, ale skôr o české verejnoprávne médium.

Arpád Soltész dostal veľký priestor v českom verejnoprávnom rozhlase, sa doslova vygrcať na Slovensko a všetkých Slovákov!

Oni totiž urobili toto – 12.8.2024 – „Český rozhlas ruší spoluprácu so STVR. Rázne kroky zvažuje aj ČT“ – 

A to vraj pre toto, píše sa v tomto článku – „Chcem chvíľu počkať a vidieť, či bude nová organizácia zastávať princípy nezávislého, nestranného, ​​objektívneho média verejnej služby,“ ozrejmil svoje rozhodnutie na júlovom rokovaní rozhlasovej rady generálny riaditeľ ČRo René Zavoral.“

No a „nezávislosť a objektivitu“ ČRo k dianiu na Slovensku, sme si mohli overiť resp. nám bola ČRo odprezentovaná hneď na druhý deň 13.8.2024, kedy ČRo priniesol svojim českým poslucháčom, ale prostredníctvom internetu (YT) aj divákom, absolútne „objektívny“ pohľad na dianie na Slovensku, keď dali obrovský samostatný priestor, až takmer 26 minút svojho vysielacieho času Arpádovi Soltészovi, ktorý sa podľa môjho názoru v tejto relácií doslova vygrcal na celý slovenský národ, na všetkých Slovákov a tým aj na celú Slovenskú republiku pod názvom – „Arpád Soltész: Ficův režim se Slovákům přejí, až na ně reálně dopadne. To už ale bude pozdě“ – 

Rozhovor moderovala akási Barbora Tachecí, ktorá bola jasne zaujatá voči terajšej slovenskej Vláde, hlavne jej očividne ťažko sedel na žalúdku dnešný slovenský predseda Vlády – Róbert Fico.

„Nie som rasista, ale vážne nemôžem vystať bielu spodinu“

Arpádovi Soltészovi neustále svojimi komentovanými otázkami nadbiehala na smeč a neustále ho týmito svojimi zaujatými a primitívnymi otázkami tlačila do toho, aby Arpád čo najviac nakydal na Slovákov, na Slovensko, s čím Arpád samozrejme nemal absolútne žiadny problém.

Nože si pripomeňme niektoré Arpádove výroky – napr. tento z roku 2020 – „Nie som rasista, ale vážne nemôžem vystať bielu spodinu“ – FB Arpád Soltész 19.11.2020.

„Európu nestačí chrániť pred islamom, ohrozujú ju aj Slováci.“

A ako vieme, aj akási Magda Vášáryová v českom verejnoprávnom médiu veľmi vážená, sa vyjadrila o voličoch dnešnej vládnej koalície na Slovensku, že sú spodina.

Ďalší z jeho výrokov – FB AS 03. november 2020 – „Európu nestačí chrániť pred islamom, ohrozujú ju aj Slováci.“

  1. marca 2020 AS na FB napíše toto – „Je teraz lepšie strpieť fašistov, pomätencov a gaunerov na čelách parlamentných výborov, alebo radšej tlačiť koalíciu do toho, aby sa úplne vykašlala na demokratické zvyklosti, nepripustila opozíciu k funkciám, ktoré jej podľa nich patria a zaviedla tvrdú diktatúru väčšiny“ – aké demokratické! Čo by povedal na to, keby takéto niečo niekto s alternatívnych médií poradil súčasnej vládnej koalícií?
  2. februára 2020 AS na FB takto označil slovenských voličov – „Hlas pre Kotlebu je hlasom čvargy, chamrade, chrapače, svoloče, luzy, zberby a spodiny.“

A ešte jeden výrok AS na margo Slovákov – „To je taká ta čvarga z východnej Európy…“ – https://www.mojevideo.sk/video/2c61d/arpad_soltesz_slovaci_to_je_taka_cvarga_z_vychodnej_eur.html

A takémuto slovako odporcovi dá priestor Český rozhlas!

Celý rozhovor sa niesol na tému Fico, Fico, Fico… AS na Fica len kydal a kydal, aj na Slovákov a SR ako takú, sa doslova mediálne vygrcal.

A vraj zo Slovenska emigroval do ČR lebo tu sa už vraj nedá žiť. Ba ani dýchať a keď sa k moci v ČR po budúcoročných PV dostanú k moci podobní Ficovi. Tak sa poberie a pôjde ďalej na Západ.

Takže je dobre, že ČRo prerušil s nami na teraz spoluprácu lebo takto si ja objektívnu, pluralitnú spoluprácu medzi našimi verejnoprávnymi médiami nepredstavujem.

Nuž čo, budeme si musieť počkať na zmenu Vlády v ČR lebo to, čo tam majú dnes, je čistá katastrofa!!!

A hlavne nech nepchajú nos do našich vecí a nech si riešia ten svoj Fialovo-Pavlovský marazmus. Ktorý sme si my tu na Slovensku „užívali“ v rokoch 2020-2023 a máme ho už chvalabohu za sebou, verím, že už navždy!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.