16. septembra 2024

Eduard Chmelár: ZAKOMPLEXOVANÝ TARABA OPÄŤ KLAME

NEZMYSELNÉ RONENIE SĹZ NA HROBE NAKA

Zdielajte....
  • Kritika Tarabu: Eduard Chmelár kritizuje vicepremiéra Tomáša Tarabu za jeho klamstvá a nepravdivé tvrdenia.
  • Fotografia z blokády: Chmelár vysvetľuje, že fotografia, ktorú krajná pravica často používa, pochádza z blokády neonacistického pochodu, nie z dúhového pochodu.
  • Politické názory: Chmelár zdôrazňuje, že nie je progresívny liberál, ale socialista, a vyzýva Tarabu, aby sa vyjadroval presne.
  • Osobné útoky: Chmelár odmieta osobné útoky a klamstvá Tarabu a obhajuje svoje právo na kritiku vládnych politikov.

Rozhodne nemienim reagovať na každý hlúpy útok vicepremiéra Tarabu, lebo tento človek je taký chorobný klamár, ktorý už nedokáže napísať ani jediný status bez ľahko vyvrátiteľnej lži, že to už devalvuje samotnú kritiku. Ale jednu spektakulárnu lož si už raz a navždy vyjasnime. Krajná pravica už 12 rokov pri každej možnej príležitosti vyťahuje jednu fotku, na ktorej tvoríme reťaz v prvej línii spolu s Michalom Havranom, Monikou Beňovou, Silviou Ruppeldtovou a mnohými ďalšími. Iný uhol pohľadu na tú istú udalosť vyzerá takto. Pretože to nebol žiadny dúhový pochod, ale blokáda pochodu neonacistov z medzitým zakázanej Slovenskej pospolitosti so známymi „firmami“ ako Mišún a spol, ktorá sa chystala lynčovať Rómov. A nestáli tam len „progresívni liberáli“, ale aj sociálni demokrati, umiernení konzervatívci, skrátka demokratické sily zľava doprava, ktoré sa zhodli na tom, že susedské spory nemožno riešiť násilne. A keby sa to stalo znova, neváham sa tam postaviť opäť. Chápem, že pán Taraba by radšej stál na druhej strane barikády, ale nech aspoň netrepe piate cez deviate.

Takže žiadne dúhové vlajočky, ako už paranoidne tvrdí Tomáš Taraba

Toto nie sú moji „kamoši“, ale ľudia, ktorých tam na mieste spojila jediná konkrétna vec. Moniku Beňovú som odvtedy videl naživo iba raz, s Michalom Havranom nie som v kontakte už niekoľko rokov, a kto pozná naše napäté vzťahy, ten by sa Tarabovej konštrukcii schuti zasmial. Takže žiadne dúhové vlajočky, ako už paranoidne tvrdí Tomáš Taraba, ktorý je témou LGBTI taký posadnutý a vidí ju úplne všade, že by sa ho mal ujať nejaký kvalitný psychiater, ktorý ho zbaví týchto prízrakov.

A aby bolo už raz a navždy jasné, pán Taraba: na mňa si nevyskakujte. Tak ako vy nie ste nijaký národniar, ale obyčajný fašista, ktorý v drese SNS potrebuje preprať svoju kotlebovskú minulosť, tak ja nie som žiadny progresívny liberál, ale socialista – neuráža ma to, ale nie je to pravda, takže ak nechcete vyznievať ako politologicky negramotný človek, vyjadrujte sa presne. Rovnako klamete, keď tvrdíte, že som na adresu SNS povedal, že ste gestapáci. Povedal som len na adresu Štefana Kuffu, že tak ako on (a nielen v Malej Frankovej, ale aj v Liptovskom Mikuláši či na ministerstve voči ženám) sa správalo jedine gestapo. A za tým si stojím. Je zaujímavé, ako sa stotožňujete so značkou „my v SNS“, ale vy národniarom, nositeľom odkazu Martina Rázusa, nikdy nebudete a nie ste ho hoden.

Čo si myslíte, že ste nejaký nedotknuteľný komunistický papaláš?

A v neposlednom rade: ak popierate právo prívržencov koalície kritizovať alebo upozorňovať na chybné kroky vládnych politikov, tak si zavrite ústa predovšetkým sám. Lebo nikto tak nekritizuje správanie koaličných partnerov ako práve vy, od nikoho nepočuť toľko ponôs a žalôb najmä na predstaviteľov Hlasu ako z úst predsedu SNS. Čo si myslíte, že ste nejaký nedotknuteľný komunistický papaláš, pred ktorým sa budú všetci klaňať a ktorý si myslí, že mu s funkciou narástol rozum?

Ako minister (z latinského významu tohto slova) ste iba služobník občanov, tak sa podľa toho správajte a nevyvyšujte sa, lebo keď opustíte svoju funkciu, budete znova len ničím, kým ja budem stále Eduardom Chmelárom aj bez funkcie. Teraz to už môžem povedať, že za mojím odvolaním stojí váš tlak a neskutočná precitlivenosť na vlastnú osobu, až chorobná márnomyseľnosť, ale prosím vás, nemyslite si, že sa so mnou môžete baviť ako so svojimi podriadenými, ktorých zastrašujete. Čo sa mňa týka, ste mi ukradnutý, ale nedovolím vám takto hlúpo klamať. Dúfam, že sme si to raz a navždy vyjasnili.

Eduard Chmelár FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.