16. septembra 2024

Od jedu nepukla len opozícia, ale aj poradca premiéra.

Od jedu nepukla len opozícia, ale aj poradca premiéra.

Zdielajte....
  • Kontroverzie: Roman Martiška diskutuje sa o kontroverziách okolo štátneho tajomníka Štefana Kuffu a jeho zásahu do divadelného predstavenia.
  • Politická kritika: Článok kritizuje opozičnú politiku na Slovensku, ktorá sa zameriava na rôzne kauzy a protesty.
  • Protesty: Roman Martiška spomína sa protest proti ministerke kultúry Martine Šimkovičovej a ďalším politickým osobnostiam.
  • Satira: Článok obsahuje satirické poznámky o politickej situácii a protestoch.

Roman Martiška: Kým pochopíme rozdiel medzi vyhadzovom Eduarda Chmelára z tímu poradcov a jeho odchodom, platí to prvé, a zhodneme sa na tom, že ak sa niekto dovoláva štábnej kultúry, tak nemôže Erika Kaliňáka nazvať “mladým Kaliňákom”, mimochodom ide o šéfa poradcov, tak sa pozrime na opozičnú politiku posledných dvoch týždňov, ktorá pripomína viac výmenu ponožiek, ako nastoľovanie relevantných tém.:

Ľudia mali minulý týždeň vybehnúť do ulíc, aby bol spokojný napr. taký Maroš Kramár, ktorý na Slovensku síce nežije, ale bojí sa tu žiť. Protest sa konal za to, aby vo funkcii zotrvali dvaja riaditelia inštitúcii zriadených ministerstvom kultúry a aby si ministerka Martina Šimkovičová zbalila kufre a odišla z ministerstva. Vtipné je, že sa opozícia snažila národ presvedčiť o dôležitosti názoru Kramára na politiku a odstrániť Šimkovičovú, ktorá plní predvolebné sľuby.

Klamstvá mediálnych žúmp

Samozrejme, postavenie sa za komediantov, z ktorých taký Robert Roth nevedel prečo sa protestuje, nebolo až tak lákavé, a tak opozícia pridala aj ministra spravodlivosti Borisa Suska, ktorý podľa nej “prepustil na slobodu” Dušana Kováčika. Nuž, kto len trochu číta s porozumením, tak Kováčik má prerušený trest a prerušený v pravom slova zmysle, nie ako je to falošne prezentované pri potrate…

Aj naďalej tomu chýba emócia, a tak Suskovi do čierny bodíkov pridali nárast drobných krádeží, ktorý údajne spôsobila novela Trestného zákona. Na najbližší protest bude opozícia ľudí pozývať v spodnom prádle, len tak ich ochráni pred zlým Suskom a drobnými krádežami. Snáď sa nenájde zlodej, ktorý by sa ulakomil na boxerky – slogan protestu môže znieť “Chránime sa pred zlodejmi, protestujeme len v spodnom prádle”.

Od jedu nepukla len opozícia, ale aj poradca premiéra.

Nezabral Kramár, nezabrala Šimkovičová ani Susko, a tak sa vyrobila kauza štátneho tajomníka Štefana Kuffu, ktorý prerušil divadelné predstavenie pre jeho videnie ochrany mravnej výchovy mládeže. Stačila krátka zápalná šnúra a heslo v zmysle “Katoliban straší malé deti”. Od jedu nepukla len opozícia, ale aj poradca premiéra. Stačilo počkať deň/dva a organizátor dal Kuffovi za pravdu! Organizátor si neuvedomil, že diváci mali byť upozornení na nevhodnosť predstavenia pre mladistvých. O tom, že organizátor by mohol mať na krku paragraf “ohrozovanie mravnej výchovy mládeže” sa mlčí, v poriadku veď organizátor “si to len neuvedomil”. Ale o čom je kauza Kuffa? O ničom, akurát opozícia dostala ďalší náboj na vzburu a pobúrenie. Podobná situácia je aj pri kauze “múzeum”, kde mal Kuffa zasiahnuť do výstavy, čo poprelo samotné múzeum…

Ak by opozícia chce naozaj naplniť námestia a ulice celého Slovenska, tak pri nezmysloch, ktoré posledné dva týždne skúša, by mohla vyskúšať protest proti počasiu! Veď premiér Robert Fico by mohol rozkázať vetru a dažďu, aby aspoň raz do týždňa v noci spŕchlo. Navyše nová letná sociálna dávka v podobe zmrzliny by určite potešila, čo tam po konsolidácii a zmiznutých miliardách za vlád Igora Matoviča, Eduarda Heger a Ľudovíta Ódora, Fica treba dať dole aj za cenu vlastného podčiarknutia politickej nemohúcnosti.

Roman Martiška TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.