16. septembra 2024

Prečo Šimečka a spol. neziape proti odvolaniu E. Chmelára?

Prečo Šimečka a spol. neziape proti odvolaniu E. Chmelára?

Zdielajte....
  • Odvolanie E. Chmelára: Autor sa pýta, prečo médiá a politické strany neprotestujú proti odvolaniu Eduarda Chmelára, ako to robili pri iných osobnostiach.
  • Kritika médií a mimovládok: Autor kritizuje médiá a mimovládne organizácie za ich selektívny prístup k odvolávaniu osôb z verejných funkcií.
  • Podpora kultúry: Autor vyjadruje nesúhlas s financovaním určitých kultúrnych aktivít zo štátnych peňazí a navrhuje, aby boli financované súkromne.
  • Osobný názor na E. Chmelára: Autor vyjadruje rešpekt k E. Chmelárovi a verí, že jeho kritika bude aj naďalej konštruktívna a založená na faktoch.

A vy „objektívne“ média, ako to, že už nie ste plné článkov, komentárov, že Robert Fico ohrozuje demokraciu lebo sa opovážil odvolať si vlastného poradcu?

A vy „apolitické“ mimovládky, ako to, že tiež nekričíte do sveta, že Fico ohrozuje demokraciu západného typu lebo odvolal vlastného poradcu?

Pre Vás je ohrozením demokracie, len keď sa odvolávajú tí Vaši?

Hlavne tí, čo tu počas vášho vplyvu v rokoch 2020-2023, navozili západný pakultúrny brak, za štátne peniaze?

Vám vadí, keď dnešná vládna moc odvoláva len tých vašich, ktorí vám zabezpečovali tok resp. istý prítok štátnych peňazí do všakovakých vašich fondov, „apolitických“, vraj občianskych združení a tak podobne?!

Takže Drlička, Kusá…toto sú pre vás, z pohľadu dodržiavania demokracie, dôležitejší ľudia, ako Eduard Chmelár?

Áno, aj ja plne súhlasím, aby sa šírenie tzv. kultúry, lepšie napísané pakultúry zastavilo. Ale nie tak, ako to vy opisujete slovenskej verejnosti, že táto vládna moc ide niečo zakázať resp. niekomu niečo v kultúre prikazovať, usmerňovať, čo môžu a čo nemôžu resp. by nemali uvádzať, predstavovať, vystavovať, hrať…

Nie! Keď máte záujem šíriť si, tu vašu pakultúru plnú arogancie, vulgárnosti, džender ideológie, LGBTI ideológie, tak áno, nech sa páči, ale nie za štátne!

Takúto pakultúru si kľudne prevádzkujte koľko sa vám zažiada, ale rýdzo na komerčnej báze, ako súkromné spoločnosti!

Ak Vám na to ľudia budú chodiť a ešte vám za to aj slobodne zaplatia vstupné, aké im určíte, aby ste boli ziskoví, tak potom nech sa páči!

A teraz spať E. Chmelárovi.

Iste, aj „objektívne“ média tzv. hlavného prúdu si všimli, že E. Chmelár bol Ficom odvolaný z pozície poradcu pre politiku vnútornú aj zahraničnú. Všimli, ale nie tak, ako si to všimli u Drličku a Kusej. O odvolaní E. Chmelára priniesli len informáciu a nijako to vlastnými slovami nekomentovali.

Neženú ľudí prostredníctvom PS a SaS do ulíc, aby išli zachraňovať E. Chmelára, že toto je ďalšie ohrozenie demokracie, nástup autokracie, demontáž právneho štátu a čo ja viem čo ešte sa dá tomu pripísať!

Nie!

Ale u odvolaní Drličku a Kusej, písali siahodlhé články vlastných komentárov, aké je to pre slovenskú demokraciu, pre slovenskú kultúru…pre všetkých občanov nebezpečné a hnali skrze PS a SaS ľud do ulíc!

Pýtam sa Vás „objektívne“ média, ale aj PS a SaS, nie je toto z vašej strany pokrytectvo do neba volajúce?! Tak odvolanie Drličku a Kusej vám vadí a odvolanie E Chmelára už nie?! A nie ste aj farizeji?

Lebo pri odvolávaní Drličku a Kusej, ste radili Ficovi, aby odvolal Šimkovičovú a pri Suskovi za Kováčika, ste mu navrhovali, aby odvolal aj jeho a teraz prečo celej vládnej koalícii nenavrhujete, aby si odvolali predsedu vlády za odvolanie E. Chmelára?!

Chmelár nie je váš človek?!

    Nuž veru že nie je lebo v PV 2023 podporil SMER-SSD a v prezidentských voľbách podporil Pellegriniho. Ale podľa vás, by demokratické princípy západnej demokracie, ktorú tak vyznávate, mali platiť pre všetkých rovnako!

    Či nie? Tak keď sa podľa vás udiala krivda pri odvolávaní Drličku a Kusej, tak prečo nevidíte aj naplnenie rovnakej krivdy pri odvolaní E. Chmelára?!

    P.S.:

    Áno čítal som FB status E. Chmelára o tom, ako došlo k jeho odvolaniu z pozície poradcu predsedu Vlády SR R. Fica, podľa jeho verzie. S niečím súhlasím a s niečím nie. Teraz to rozoberať nebudem do detailov, ale pravdepodobne sa k tomu v niektorom z mojich článkov vrátim. K E. Chmelárovi nateraz napíšem len toľko, vždy som si ho vážil a mám k nemu prirodzený rešpekt. S väčšou časťou jeho názorov som súhlasil a s niečím nie.

    Ja verím, že E. Chmelár bude mať aj naďalej ostré kritické pero na všetky naše vnútropolitické svetové strany, tak ako ho mal doteraz. Ak bude jeho kritika k dnešnej vládnej moci konštruktívna a založená na faktoch, tak potom je to v poriadku.

    To isté platí aj k jeho kritike na dnešnú opozíciu. Zároveň verím, že vo svojej snahe o Mier nie len v Európe, ale aj všade inde vo svete, bude aktívne pokračovať, aj v rámci projektu – „Zjednotení za mier“ a bude tak silnou protiváhou všetkých tých vojnových štváčov – čaputovcov, naďovcov…, ktorých môžem celkom pokojne nazvať, že sú – „Zjednotení za vojnu“!



    Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



    Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

    Subscribe to get the latest posts sent to your email.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.