16. septembra 2024

Dušan Kováčik: Ak máte rodinu, ani tisíc Záleských vás nezlomí!

Dušan Kováčik: Ak máte rodinu, ani tisíc Záleských vás nezlomí!

Zdielajte....
  • Rozhovor s Dušanom Kováčikom: Rozhovor plný faktov a emócií s odsúdeným bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom, moderovaný Jozefom Hübelom.
  • Obvinenia a proces: Kováčik hovorí o nezákonnom navyšovaní výšky trestu a požaduje spravodlivý proces pred spravodlivým súdom.
  • Politické súvislosti: Spomína Daniela Lipšica a jeho úlohu v politike a prokuratúre.

V súčasnej dobe je otázka spravodlivosti a právneho štátu veľmi diskutovanou témou. Mnohí ľudia, vrátane verejných činiteľov, vyjadrujú obavy z toho, že právny systém nemusí vždy spravodlivo slúžiť všetkým občanom.

Prípad Dušana Kováčika, bývalého špeciálneho prokurátora, je príkladom situácie, kde sa verejná diskusia zameriava na otázky spravodlivosti, zákonnosti a politického vplyvu v právnych procesoch. Rozhovory ako ten, ktorý moderuje Jozef Hübel, môžu poskytnúť dôležitý pohľad na osobné skúsenosti a názory zúčastnených strán, čo môže prispieť k širšiemu porozumeniu a transparentnosti.


Šurek, či Záleská mi nezákonne navyšovali výšku trestu

BEZ CENZÚRY / ..Nebol som a ani nie som smerák… …samozrejme – musel som uvoľniť miesto Lipšicovi… …či Šurek, či Záleská mi nezákonne navyšovali výšku trestu… … chcem spravodlivý proces pred spravodlivým súdom… … všetko je účelové… …Lipšic je politikom, prokurátorom ani náhodou!…/ Sledujte rozhovor plný faktov a emócií s odsúdeným Dušanom Kováčikom, bývalým špeciálnym prokurátorom. Moderuje redaktor Jozef Hübel.

Sledujte rozhovor plný faktov a emócií s odsúdeným
eReport

Je dôležité, aby sa takéto diskusie viedli s rešpektom k faktom a s empatiou k emocionálnym aspektom tých, ktorí sú priamo ovplyvnení. Zároveň je nevyhnutné, aby sa zachovala objektivita a aby sa predišlo účelovým interpretáciám, ktoré by mohli skresliť realitu alebo ovplyvniť verejnú mienku. V konečnom dôsledku, každý občan si zaslúži spravodlivý proces pred spravodlivým súdom, bez ohľadu na politické presvedčenie alebo sociálny status.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.