16. septembra 2024

Nové snahy o diskreditáciu & Matej Zeman a Kováčik

Nové snahy o diskreditáciu & Matej Zeman a Kováčik

Zdielajte....
  • Savenna Monteloup: Diskreditácia Mateja Zemana: Článok sa zaoberá snahami o diskreditáciu Mateja Zemana. Ktorý bol údajne vydieraný a manipulovaný na spoluprácu s čurillovcami.
  • Výpovede a obvinenia: Zeman vypovedal proti Kováčikovi a iným, pričom jeho výpovede sú považované za podozrivé a manipulované.
  • Mediálna kampaň: Stránka upozorňuje na mediálnu kampaň proti pánovi Káľavskému a ďalším, ktorí boli obvinení v kauze Rozuzlenie.
  • Dôkazy a vyšetrovanie: Existujú dôkazy o manipulácii výpovedí a stránka vyzýva na dôkladné vyšetrovanie týchto praktík.

Savenna Monteloup TG: Nové snahy o diskreditáciu. V mediálnom priestore sa objavili info, že Mateja Zemana mal na „spoluprácu“ s čurillovcami nahovoriť pán X. Je to zvláštna info, keďže Zeman vypovedal v Rozuzlení, kde bol obvinený aj pán X a nič také nespomínal. Matej Zeman bol na „spoluprácu“ zlomený vydieraním aj cez deti. Sám písal prezidentke o tortúre vo väzbe.

Matej Zeman údajne dostal prísľub beztrestnosti, ak bude vypovedať proti Kováčikovi. Vyštebotali to vtáčiky. Faktom je, že Zeman behá nerušene po slobode.

Po tomto prísľube začal vypovedať napríklad o tom, že úplatok pre Kováčika bol dohodnutý na neexistujúcej narodeninovej oslave na lodi a z väzby bol prepustený už v deň výsluchu, keď vypovedal nezmysly na Kováčika.

Pri výpovedi proti Kováčikovi na súde na seba žmurkali s pánom Šúrekom, vtedy slovutným prokurátorom špecializovanej prokuratúry a po výpovedi o tom hodinu telefonoval operatívcovi čurillovcov.

Pán X s týmto všetkým nič nemal, ale znepokojuje ma, že ho zrazu spomínajú…

Pán X bol jeden z falošne obvinených v kauze Rozuzlenie a takáto mediálna masáž môže byť úvodom k jeho ďalšiemu stíhaniu. A k stíhaniu ľudí ako je Aláč a Káľavský. Ktorí s ním boli obvinení ešte nedávno, aj keď to obvinenie nedávalo logiku.

Upozorňovala som len nedávno, že sa začne kampaň proti pánovi Káľavskému a čurillovské rodičky o ňom medzi tým urobili celú reláciu. Potrebujú ho čo najviac zdiskreditovať a zlikvidovať, lebo je doležitým svedkom o praktikách OČTK na treťom poschodí NAKA.

Táto nová snaha pripisovať pánovi X manipulovanie vyšetrovaní cez Mateja Zemana. Može byť prvým krokom k ďalšej diskreditácii a kriminalizácii Káľavského a poťažmo Aláča.

Snáď sa jedného dňa vyšetrí, kto za neľudským lámaním pána Zemana skutočne bol… a snáď sa konečne vyšetria aj jeho podozrivé výpovede nie len proti Kováčikovi, ale aj v Rozuzlení a kto vie kde ešte…

Dôkazy totiž existujú.

Včera som Vás, priatelia, požiadala o pomoc pri hľadaní jednej nahrávky a dávam ju teda OČTK do pozornosti…

Tu je a od desiatej minúty je to zvlášť výživné:

Nielenže na nej Ď. inštruuje svedka Petrova, ktorý svedčil ptákoviny v Rozuzlení… ale formuluje to vysvetlenie pred výsluchom Petrovovi tak, že existuje podozrenie, že aj v kauze Rozuzlenie vypočúvali svedka paralelne do iného („technického“???) spisu.

Aláč nazval to, čo SIS pred tromi rokmi zachytila pri odpočúvaní Petrova “voľným debatným klubom o tom, čo sa v ktorom vyšetrovacom spise nachádza”.

Podotýkam, že Petrov sa identifikuje ako takáčovec, sám to o sebe hovoril… a debatoval aj s “elitnými” ľuďmi z NAKA. Naozaj zvláštne zloženie debatného klubu… také až mafiánske, povedala by som.

Kubina to hlasno popieral

Tento svedok Petrov a jeho pani manželka potom podivne vypovedali v Rozuzlení a jeho výpoveď bola v prospech ďurkovcov. Z čoho vyplýva podozrenie, že pri inštruovaní svedka Petrova mohlo ísť o kolúzne správanie zo strany pána Ď., ktorým si zabezpečoval obsah výpovede tohto svedka…

No a napokon tento svedok Petrov iniciatívne informoval pána Ď. o Makóovi a Beňovi a o ich vzájomných kontaktoch v zahraničí, ktoré Kubina tak hlasno popieral. Ale zdá sa, že pán príslušník NAKA Ď. túto info dostal, ignoroval a nekonal, čo je na paragraf.

Makó a Beňa samozrejme vypovedali v Rozuzlení tiež, čo by mohlo vysvetľovať Ďurkovu neochotu konať proti nim a neoznamovať info o nich ďalej. Čo je dosť zvláštne správanie u človeka, ktorý sa hrdí titulom oznamovateľ protispoločenskej činnosti.

Len pripomínam, že pán Kubina odovodňuje udelenie titulov chránených oznamovateľov ďurkovcom tým, že oznámili podozrenie na trestnú činnosť proti nim samým. Ktorú nesmeli vyšetrovať, lebo bola namierená proti nim samým. Lenže ak je pravda, že ten Petrovov výsluch mal byť o Rozuzlení alebo Santusovej. Tak mne z toho vyplýva, že Ď. sa teda zrejme podieľal na vyšetrovaní prípadov, ktoré podľa Kubinu vyšetrovať nesmel. Snáď sa tomu povenujú páni a dámy z OČTK. Názor Ďurkovho pána obhajcu Kubinu už poznáme.

Savenna Monteloup TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.