16. septembra 2024

ŽASNEM…ROMAN, VEĎ TY SI NAJSLABŠÍ ČLÁNOK KOALÍCIE!

Michal Zoldy: PÔJDE DO TUHÉHO, ALE TREBA TO USTÁŤ

Zdielajte....
  • Kritika Michelka: Autor článku Michal Zoldy kritizuje Romana Michelka za jeho slabé vystúpenia v televíznych diskusiách a za to, že sa nezastáva svojich koaličných kolegov.
  • Porovnanie s inými politikmi: Michelko je porovnávaný s Tomášom Tarabom a Martinou Šimkovičovou, ktorí sú vnímaní ako razantnejší a nekompromisnejší.
  • Reakcie verejnosti: Autor Michal Zoldy spomína, že aj verejnosť na Michelkovej stránke vyjadruje nespokojnosť s jeho správaním a postojmi.

Michal Zoldy: Neviem čo sa to robí s Michelkom, ale niečo nie je v poriadku. Uvedomuje si ten poslanecký nominant SNS, že aj on je súčasťou vládnej trojkoalície, ktorá má ťahať za jeden povraz, alebo sa už neurčito vznáša kdesi v politickom vzduchoprázdne ako akýsi odstredený solitér?

Je mi to ľúto, ale mám veľký problém sledovať jeho televízne vystúpenia v diskusiách so zástupcami opozície. Včera avizoval na svojej stránke celý vytešený, že bude večer so Števulovou na STV :24, že sa na to teší a nech to ľudia pozerajú. Očividne chodí na tie televízne debaty rád, len neviem či si ich potom pozrie zo záznamu, lebo je to čistá katastrofa. Čo to ten Michelko doparoma stvára v tých televíziách? Veď on už nie je ani bloger, ani politik, iba akýsi prihrbený prikyvovač spolubesedníkom z opozície. On si to asi chudák zrejme neuvedomuje, ale je žalostným protipólom razantného a nekompromisného Tomáša Tarabu z toho istého košiara. Včera sa nezastal Kuffu, vraj to divadlo vo Frankovej nebolo vhodné pre deti a mládež do 18 rokov ale Kuffov zásah do toho vystúpenia nebol šťastný….. Roman, čo to robíš, do psej matere? Musíš sa predsa svojich spolukoaličníkov zastať vždy, všade a vo všetkom, na to si do pekla tam! Už ti to vypisujú aj ľudia na tvojej stránke, tak sa spamätaj.

Včera nad ním Števulová jednoznačne vyhrala na body

Neprezrádzam žiadne tajomstvo keď poviem, že Michelko nemá rád Martinu Šimkovičovú. Všetci to vieme. Stavím sa, že chcel byť ministrom kultúry a má problém zmieriť sa s faktom, že ním nie je. Vraj by veci robil inak ako ona. Toto je koaličný poslanec? Fico sa rezolútne zastal Martiny Šimkovičovej, rovnako nekompromisne ako Danko a Taraba, ale on, veľký Michelko, by robil veci inak…… Tak čo na to poviete? Má navyše vo zvyku, alebo to robí nevedomky, že počas diskusie súhlasne prikyvuje hlavou keď rozpráva zástupca opozície tie ich tupé opozičné kydy proti vláde, až ho na to včera upozornil pomerne korektný mladý moderátor keď sa ho opýtal, či súhlasí so Števulovou keď toľko prikyvuje počas jej monológu.

Romanko vajatajko

Už to bolo čudné aj moderátorovi, zatiaľ čo nás doma pri obrazovkách dvíhalo od zlosti zo sedadla. Števulová, všetkými masťami mazaná právnička od Šimečku, ho veľmi obratne hecovala proti Šimkovičovej lebo vie, že Michelko na ňu žiarli. Včera nad ním Števulová jednoznačne vyhrala na body. Čo sa to pane bože s Michelkom robí? Rovnako prikyvoval hlavou aj v inej televíznej diskusii keď rozprával Grohling. Sedí tam v štúdiu s absolútne nepatričným úsmevom celý prihrbený akoby mal na pleciach ako mudrc-vševed všetky problémy sveta a koalície – Romanko vajatajko….. ani ryba, ani rak. Smutný pohľad. Michelko je najslabší článok koalície.

Zvykol som vždy pozerať jeho nedeľné polhodinovky na YouTube, ale odkedy sa stal poslancom parlamentu, jeho Veci verejné sa pozerať nedajú. Dívať sa na neho a počúvať ho večer pred spaním nie je dobrý nápad. Včera som okamžite volal Danku a šľaky nás z toho triafali spoločne. Ja som potom ani zaspať nevedel. Tak my, obyčajní ľudia bez poslaneckého platu, sa nekompromisne zastávame Šimkovičovej a Kuffu kade chodíme, ale on „by robil veci inak“…… Porazí ma. Roman, toto nám nerob! Stačilo!

Michal Zoldy TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.