16. septembra 2024

Videa: Včerajšie nepočúvateľné manipulatívne bludy Šimečku

Včerajšie nepočúvateľné manipulatívne bludy Šimečku

Zdielajte....
  • Reakcia na Fica: Michal Šimečka reagoval na tlačovú besedu Roberta Fica, kde Fico zverejnil informácie o Šimečkových rodinných príslušníkoch.
  • Kritika Šimečku: Autor článku kritizuje Šimečku za jeho manipulatívne vyjadrenia a označuje ho za hysterického psychopata.
  • Havel a amnestia: Autor vyjadruje negatívny názor na Václava Havla, najmä kvôli jeho amnestii, ktorá podľa autora viedla k nárastu kriminality na Slovensku.
  • Osobné názory: Článok obsahuje množstvo osobných názorov autora na rôzne témy, vrátane Šimečkovej partnerky a Havlových rozhodnutí.

Včera sme si mali možnosť vypočuť reakcie Michala Šimečku na Ficovu tlačovú besedu, v ktorej zverejnil niektoré fakty o rodinných príslušníkoch Michala Šimečku. Reakciu Michala Šimečku som sa nedala celá vypočuť. Proste v nej natáral Michal Šimečka toľko manipulatívnych bludov, že sa to naozaj nedalo počúvať do konca.

Len pre otrlých ❗ to tu dávam celé

Môj osobný názor po vypočutí si časti reakcie Michala Šimečku je, že sa jedná a hysterického psychopata, ktorý je resistentný, či totálne imúnny voči akejkoľvek negatívnej spätnej väzbe. Ale ako píšem, je to len môj osobný názor osoby, ktorú média spriaznené s Michalom Šimečkom opisujú ako dezolátov len preto, lebo majú svoj vlastný názor.

Šimečkova svetoznáma tanečnica a partnerka

Napríklad, môj osobný názor na jeho partnerku, tanečnicu, ktorá je vraj uznávanou slovenskou umelkyňou a významnou osobnosťou slovenského tanca, je taký, že nechápem, prečo potrebuje granty, ak je taká úspešná a vystupuje po celej Európe. Nedokáže si zarobiť dostatok na živobytie bez grantov vďaka svojim úspešným vystúpeniam?

Šimečkova svetoznáma tanečnica a partnerka

Starý otec Michala Šimečku mal byť Havlov poradca. Dobre, o tom sa hádať nebudem.

Avšak ja osobne nepovažujem Václava Havla za pozitívnu osobnosť. Konkrétne, napríklad tým, že prepustil z väzníc vyložených zločincov, ohrozil bezpečnosť ľudí na Slovensku  a mnohí na túto Havlovu “amnestiu” doplatili aj životmi. Napríklad, osoby prepustené po Havlovej amnestii vytvorili mafiánske spolky po celom Slovensku, ktoré napáchali množstvo vrážd a ďaľších zločinov.

Jednoducho nie je možné prepustiť ťažkých psychopatov bez empatie len tak na slobodu a odkázať týmto zločincom, aby už ďalej nepáchali zločiny ako si ja pamätám, že tak urobil Havel. Ono to takto nefunguje a zodpovedný človek s empatiou takéto niečo ako urobil Havel, neurobí.

Tiež si pamätám, keď v Bratislave nahádzali do Havla smradľavé vajcia.

A pokiaľ sa pamätám, tak Václav Havel mal aj mnohé iné neduhy; pamätám sa na správy keď ukázali Václava Klausa ako sa sťažoval, že vraj či sa bude vo vládnom lietadle teraz fajčiť. Mimochodom, slovo Havel je akosi symbolicky akronymom na iné slovo. Nebudem ho tu písať. Proste, nejednalo sa o žiadneho svätca. Žiaľ bohu o Havlovi sa musí písať len v superlatívoch. Ja som mal voči nemu vždy výhrady a nikdy mi nebol sympatický. Rovnako ako ľudia, ktorí ho nekriticky ospevovali či ospevujú. Vrátane Michala Šimečku.

Havlov citát keď opísal paneláky, konkrétne v Bratislave, ako králikárne je dobre známy. Zrejme sú to tie najdrahšie “králikárne” na svete, keďže sa dnes predávajú za premrštené ceny a banky veselo zarábajú na hypotékach za tieto “králikárne” ako ich Havel “humanisticky” opísal.

Nejako nám tu médiá naservírovali Havla ako humanistu, avšak mne osobne Havel vždy pripadal ako niekto, kto  nemá žiadnu empatiu.

Tiež dám tento citát  o lesku a biede najväčšieho zamestnávateľa v histórii Slovenska hovorí bývalý generálny riaditeľ ZŤS Martin Ján Segľa.

Otázka na Jána Segľa:

Prečo sa vlastne prestalo vyrábať v Martine?

Prečo sa to podľa vás stalo?

Odpoveď Ján Segľa:

Ide o to, aká bola politická vôľa. Keď prišiel Havel, to všetko už bola politika. Dnes už viem, že smer bol jasný – zničiť.

Pozn.: Zničiť ako Martinské strojárne … na ľudí, ktorí tam pracovali a ich osudy sa Havel akosi nepozeral; možno preto tie smradľavé vajcia vtedy v Bratislave …

Ale ako píšem, tu sa jedná len o môj osobný názor na Havla a jeho obdivovateľov. Osobne by som sa rada dožila doby, keď sa o takýchto “lídroch” bude môcť hovoriť pravda a nie povinný predpísaný názor.

Michal Šimečka začal tlačovú konferenciu slovami, citujem:

”v ktorej budem reagovať na ďaľšie zúfalé útoky premiéra Róberta Fica …”

Ďalej ten citát uvádzať nemusím. Lebo akosi ja si to celé pamätám inak. Konkrétne presne naopak. “Fico do basy” sú heslá prominentne skandované na mítingoch organizovaných Progresívnym Slovenskom a/alebo slovenskou opozíciou či nimi spriaznemými mimovládkami. A akosi neviem, čo si mám myslieť o výpadku pamäte Michala Šimečku, keď už stihol zabudnúť, čo sa stalo na Slovensku 15. mája 2024. Lebo to, čo sa stalo vtedy na Slovensku obletelo celosvetové médiá. Len pripomínam, že sa jednalo o útok na predsedu vládu Slovenskej republiky, Róberta Fica.

Škoda na hysterických psychopatov míňať drahocenný čas. Toho totiž nikdy nie je dosť.  Závidím ľuďom, ktorí majú toľko času, že ho chodia prehajdákať na tieto nezmyselné protesty, v ktorých ani nevedia, o čo tam ide.

PS.: A neodpustím si jednu poslednú pikantnôstku. Slovo “hypocrite”, po slovensky pokrytec, má pôvod v gréčtine, a význam tohoto slova bol javiskový herec.

Keď počujeme slovo pokrytec, môže nám napadnúť množstvo rôznych vecí. Možno je to politik chytený v škandále; možno je to náboženský vodca, ktorý robí niečo v rozpore s ich krédom; možno je to intrigánska a zákerná postava, ktorá sa objavuje v telenovelách. Je však pravdepodobné, že jediná vec, ktorá vám nepríde na myseľ, je divadlo. Slovo pokrytec sa nakoniec dostalo do angličtiny z gréckeho slova hypokrites, čo znamená „herec“ alebo „divadelný hráč“. Samotné grécke slovo je zložené podstatné meno: skladá sa z dvoch gréckych slov, ktoré sa doslovne prekladajú ako „tlmočník zospodu“. Táto bizarná zmes dáva väčší zmysel, keď viete, že herci v starovekom gréckom divadle nosili veľké masky, aby označili, ktorú postavu hrajú, a tak interpretovali príbeh spod svojich masiek.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.