29. septembra 2024

Video: Truban z PS „zahviezdil“, šíril bludy a nenávisť

Truban z PS "zahviezdil", šíril bludy a nenávisť

Zdielajte....
  • Obvinenia z demagógie: Truban je obvinený z demagógie a stigmatizácie politických oponentov, vrátane označovania predstaviteľov SNS za fašistov.
  • Kritika Trubana: Ladislav Kamenický kritizuje Michala Trubana z PS za jeho vystúpenie v politickej relácii na TA3, obviňujúc ho zo šírenia nenávisti a polarizácie spoločnosti.
  • Opozičná práca Šimečku: Diskusia sa dotkla aj odvolávania Michala Šimečku z postu podpredsedu NR SR a jeho údajného zneužívania verejných zdrojov.

Takto okomentoval jeho slaboduché vystúpenie Ladislav Kamenický

Milí priatelia, pamätáte sa, ako sa tu po atentáte na premiéra Roberta Fica hovorilo o potrebe zmierenia?! Dnes som pozeral nedeľnú politickú reláciu na TA3 a dovolím si povedať, že pán Truban len potvrdil, že robí presný opak toho, čo PS hlásalo.

Žiadne zmierenie z ich strany nebude, len ďalšia eskalácia polarizácie spoločnosti a šírenie nenávisti . Mám 2 poznámky k dnešnému vystúpeniu Trubana:

Truban tvrdil, že ak bude mladý Šimečka odvolaný z postu podpredsedu NR SR, tak by si to mal verejne vystaviť ako vysvedčenie svojej výbornej opozičnej práce.

To akože vážne?!

To by sa mal Šimečka akože vystatovať tým, že jeho rodina vyciciava verejné zdroje v státisícových výškach?! Pán Truban, gratulujem! Plne by som vás kedykoľvek podporil na titul „DEMAGÓG ROKA

Pán Truban označil viacerých predstaviteľov koaličnej strany SNS za fašistov. Na základe akých faktov? Lebo si to on tak zaželal?! Kto mu dal právo nálepkovať iných, že sú fašisti?! Nesvedčí to skôr o tom, že on sám robí to, z čoho obviňuje predstaviteľov SNS, a to v duchu hesla „zlodej kričí chyťte zlodeja“?!

Je to prasprosté šírenie nenávisti s cieľom stigmatizovať politických oponentov, aby na nich ukazoval prstom, ako na zákonom zakázané zlo!

Neviedlo práve takéto konanie médií a opozičných politikov k atentátu na Roberta Fica⁉️

Nech si na to skúsi odpovedať pán Truban sám! Ak si však pán Truban neuvedomuje dôsledky svojich vlastných slov, tak je to úplne zbytočné!

Ladislav Kamenický TG

V relácii V politike sa stretli zástupcovia koaličnej a opozičnej strany. Za Smer-SD to bol aj zároveň minister obrany Robert Kaliňák a za PS Michal Truban. Rozprávali sa o odvolávaní Michala Šimečku, veľkolepých oslavách SNP, či o modernizácii armády. Ta 3.

Svoje si povedal tiež predseda SNS Danko



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.