23. októbra 2024

AKÝ MAJÚ VLASTNE PROBLÉM ŠIMEČKY?

Šimečka - nepolepšiteľný demagóg a klamár

Zdielajte....
  • Kritika Šimečkovcov: Autor Peter Tóth kritizuje Miška Šimečku a jeho otca za ich politické postoje a minulé činy.
  • Obvinenia z neomarxizmu: Text obviňuje Šimečkovcov z progresívneho neomarxizmu a zneužívania grantového systému.
  • Porovnanie s minulosťou: Autor Peter Tóth porovnáva súčasné politické situácie s minulosťou, najmä s komunistickým režimom.
  • Zastrašovanie: Diskutuje o tom, čo by skutočné zastrašovanie znamenalo, a tvrdí, že kritika nie je zastrašovanie.

Miškov tata mrnká, že tak ako kedysi komunisti jeho otca (exkomunistu), teraz aj Robert Fico zastrašuje jeho synátora (progresívneho neomarxistu).

Nemohli by súdruhovia z tlačového orgánu Miškovej strany tatovi pribaliť k dividendám aj nejaké výživové doplnky podporujúce kognitívne funkcie mozgu? Zjavne mu totiž s narastajúcim vekom ubúdajú.

Miškov tata by už mohol prestať s ponosovaním sa na komunistov. Jednak to už bolo dávno a nový režim mu to na grantoch a podporách mnohokrát vynahradil. A jednak sám už viac ako tridsať rokov produkuje myšlienkové hnačky s boľševickou glazúrou, čím zničil profesionálny život alebo aspoň reputáciu nejednému bezúhonnému človeku. V tomto ohľade si preto môže so súdruhmi Biľakom a Jakešom ruky podať.

Peter Tóth: Úplne z cesty je aj tvrdenie, že Robert Fico sa usiluje zastrašovať Mišuliaka.

Šéf vlády a Smeru sa prominentného synátora usiluje akurát tak znemožniť. Neviem, či to stojí vôbec za námahu, pretože sám Miško robí aj nemožné v záujme vlastného zhovädenia sa. Berme to však tak, že Robert Fico prihodil polienko do ohníka. A čo? V rámci slovenského politického folklóru sme tu zažili aj onakvejšie veci a vtedy Miškov ocinko ťapuškal nadšene ručičkami.

Nuž a napokon si treba vyjasniť, ako by to asi vyzeralo, ak by chcel Miška niekto skutočne zastrašovať. Napríklad by mu niekto v tmavej uličke pleskol (zažil som). Alebo by mu podpálil auto (tiež som zažil). Hodil potkana do bytu alebo pribil mačku na dvere (tiež som mal tú česť). Či nebodaj v nestráženej chvíli by niekto zlý povedal niečo veľmi škaredé jeho dcérke v parku (nezažil som, ale dokážem si predstaviť). To by bolo zastrašovanie.

Okolnosť, že niekto poukáže na dlhé chápadlá Šimečiek v grantovom systéme štátu, nie je zastrašovanie, ale informovanie vo verejnom záujme. A Šimečkám vraj srdce bije len pre verejný záujem. Tak aký majú vlastne problém?

Peter Tóth & Ďateľ



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.