16. septembra 2024

Pán Kovačič, vysvetľujúce videa už dávno sú a nie za pol milióna €

Kovačič prerazil dno keď si do relácia pozval Igor Matovič, OĽaNO, aby neskôr svoju hlúposť celému Slovensku ukázala Magda Vášáryová v diskusii s Eduardom Chmelárom.

Zdielajte....
  • Progresívny aktivizmus: Kovačičova bublina progresívneho aktivizmu mu bráni v širšom pohľade na dianie na Slovensku.
  • Kovačič Hanzel: Plánuje vyzbierať pol milióna EUR na investigatívnu žurnalistiku, ale jeho prístup je kritizovaný.
  • Existujúce vysvetľujúce video: Už existuje vysvetľujúce video o rozsudku nad Dušanom Kováčikom, ktoré nevyžadovalo veľké finančné prostriedky.

Kovačič Hanzel chce vyzbierať pol milióna EUR, aby robil investigatívu, to ako ju robil sme zažili. Kovačičova bublina progresívneho aktivizmu mu nedovoľuje širší pohlaď na skutočné dianie na Slovensku , napríklad vysvetľujúce videá o rozsudku nad Dušanom KOVÁČIKOM. Pán Kovačič, netreba. Vysvetľujúce video už dávno existuje a ani nestálo pol miliona € od sfanatizovaných darcov…

Michal Kovačič, známy moderátor a novinár, sa rozhodol vstúpiť do sveta investigatívnej žurnalistiky s veľkým plánom – vyzbierať pol milióna eur na nový spravodajský projekt. Ako sa zdá, jeho ambície sú také vysoké ako slovenské Tatry, ale niektorí skeptici by povedali, že jeho šance na úspech sú také nízke ako podzemné jaskyne Slovenského krasu. Kovačičova bublina progresívneho aktivizmu sa možno zdá byť nepriepustná ako brnenie stredovekého rytiera, ale otázka znie, či je dostatočne silná, aby odolala šípom kritiky.

Vysvetľujúce video už dávno existuje a ani nestálo pol miliona € od sfanatizovaných darcov…

Jeho odhodlanie priniesť svetlu sveta skutočné dianie na Slovensku je chvályhodné, ale nie každý je presvedčený, že jeho metódy sú tie pravé. Napríklad, vysvetľujúce videá o rozsudku nad Dušanom Kováčikom, bývalým špeciálnym prokurátorom, ktorý čelí obvineniam z korupcie, by mohli byť pre niektorých príliš zjednodušené. Kovačičov prístup k investigatíve môže byť pre niektorých ako hľadanie pokladu s mapou z obchodu so suvenírmi – zábavné, ale pravdepodobne neúspešné.

Napriek tomu, Kovačičova snaha o transparentnosť a otvorenosť vo financovaní svojho projektu je ako svetlo na konci tunela pre tých, ktorí túžia po nezávislej žurnalistike. Jeho crowdfundingová kampaň už vyzbierala viac ako 250-tisíc eur, čo naznačuje, že možno nie je taký osamotený vo svojej bubline, ako by sa mohlo zdať. A kto vie, možno jeho projekt 360° bude ako dobrý slovenský borovička – silný, čistý a schopný prebudiť zmysly.

V každom prípade, či už je Kovačičova cesta k úspechu dlhá a krútivá ako cesty v Malých Karpatoch, alebo rovná a hladká ako novovybudovaná diaľnica, jedno je isté: bude to zaujímavé sledovať. A ak nič iné, aspoň poskytne Slovensku viac materiálu na diskusiu – a to je vždy dobrá vec, nie? Takže, pán Kovačič, možno netreba, ale určite to bude zábavné sledovať.

PROCES s JUDr. Dušanom Kováčikom, Časť 6: ODSÚDENIE ZA NEEXISTUJÚCE ZNEUŽÍVANIE PRÁVOMOCI?!

Video predstavuje 6. časť zo série videí týkajúcich sa súdneho procesu s JUDr. Dušanom Kováčikom na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku v rámci ktorého bol rozsudkom zo dňa 20.09.2021 odsúdený na trest odňatia slobody vo výmere 14 rokov.

V tomto videu sa Vám obhajcovia JUDr. Kováčika pokúsia v jednoduchosti ozrejmiť dôvody pre ktoré je odsúdenie JUDr. Kováčika za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa jednoznačne nezákonné.

Popri skutkových a dôkazných nedostatkoch, ktoré vyplynuli z dokazovania sa vo videu dozviete aj to, ako sa v aplikačnej praxi vykladá „výkon právomoci verejného činiteľa“ ako aj jeho zneužitie.

Pán Kovačič, vysvetľujúce video už dávno existuje a ani nestálo pol miliona € od sfanatizovaných darcov…



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.