16. septembra 2024

Akéže polená chce hádzať Šimečka pod nohy premiérovi Ficovi?

Akéže polená chce hádzať Šimečka pod nohy premiérovi Ficovi?

Zdielajte....
  • Akéže polená chce hádzať Šimečka pod nohy premiérovi. Kde a s kým má premiér Fico zhniť v base, vážený pán Grohling ?
  • Bombové hrozby: Školy a košická katedrála boli v pohotovosti kvôli bombovým hrozbám, čo vyvolalo obavy medzi obyvateľmi.
  • Vyjadrenie premiéra: Premiér Robert Fico vyjadril obavy z pokračujúcich výhražných správ a zvýšenej ochrany ústavných činiteľov.
  • Zákaz internetu: Diskutuje sa o možnosti lokálneho alebo regionálneho vypnutia internetu ako reakcia na hrozby.
  • Výzva na jednotu: Autor vyzýva na zastavenie nenávisti a zjednotenie spoločnosti v boji proti zlu.

Po správach z dnešného rána, že školy sú opäť v „bombovej“ pohotovosti a dokonca kresťanské heslo o pokoji a bratskej láske tiež dostalo na frak, keď policajti so psami prehľadávali z toho istého dôvodu košickú katedrálu, každému človeku muselo zatrnúť.

A do toho vzápätí prišlo tak trochu /pochopiteľne/ bezradné vyjadrenie premiéra Roberta Fica po návšteve v Handlovej, keď sa posťažoval, že čo sa bude robiť, keď výhražné správy neprestanú chodiť každý deň, inými slovami, deti budeme posielať domov ?

Premiér pripomenul, že ochrana ústavných činiteľov sa zvýšila, ale čo tzv. ľahké ciele ? Čo keď si niekto zmyslí hodiť granát do reštaurácie alebo samopal namieri do davu ? To sme po tej hrôzostrašnej totalite po troch desiatkach rokov dospeli až do tohto štádia, že sa budeme báť chodiť po ulici ? Ach áno, tí zlí komunisti tuším zakazovali mobily a predstavte si, aj internet …

Nesmieme si však zamieňať príčinu s následkom.

Ale vážne, tu už naozaj prestávajú všetky žarty. Keď som sa v titulku dotkol témy prípadného zákazu internetu a mailovej komunikácie, okamžite som si uvedomil, že to je krajná hlúposť. Hoci… Toľko viem, že celosvetovo sa internetová sieť vypnúť nedá, ale lokálne či regionálne áno. Napr. v ktoromsi ázijskom štáte to takto funguje. Pokiaľ ide o komunikáciu emailami, existuje možnosť zaradiť odosielateľa medzi spamy, ale to je tak asi všetko, čo o tom viem.

Možno sa v oblasti IT dožijeme niečoho, čo si dnes ešte nevieme predstaviť. Ak sa nepodarí čo najskôr prichytiť páchateľa, či to je nejaký mladý úchylák alebo nedajbože dáka organizácia u nás, či v zahraničí, niečo sa musí stať. Nesmieme si však zamieňať príčinu s následkom.

Ped pár dňami som na tomto mieste písal, že treba zastaviť lavínu nenávisti. Za každú cenu. Inak zle skončíme. Vynára sa otázka, kto ponesie zodpovednosť. Vládna moc by rozhodne mala uplatniť zákonné postupy v záujme toho, aby bol poriadok. Najprv by sa spoločnosť mala zjednotiť, kde sú tie pravé korene zla. Koľko ľudí u nás si myslí, že žijeme v podmienkach bordelu, chaosu, nerešpektovania mravnosti, morálky, práva a zákonov ? Asi dosť na to, aby každý spozornel.

Navrhujem múdrym hlavám a tým, ktorí sú pri kormidle v štáte, stopnite nenávisť.

Nechcem, aby toto vyznelo provládne, či antiopozične. Faktom však je, že prakticky od prvého dňa nástupu Ficovej vlády sa začali skryté i otvorené útoky útoky tých, ktorí prehrali v demokratických voľbách. Údajne pár dní po atentáte na Fica, keď ešte nebolo jasné, ako sa to skončí, sa v parlamentných kuloároch šepkalo o príprave predčasných volieb. A demonštrácie ? Kde a s kým má premiér Fico zhniť v base, vážený pán Grohling ? A akéže to polená chcete hádzať pod nohy premiérovi, vážený pán Šimečka najml.?


HNtelevízia

Takže, radšej beriem späť tie slaboduché úvahy o internete a emailoch. Ak dôrazne vyzývam na zastavenie toho, čo nedá spávať dokonca už aj detičkám v školách a farárom na farách, sudcom na súdoch a pod., navrhujem múdrym hlavám a tým, ktorí sú pri kormidle v štáte, stopnite nenávisť hlavne Šimečka ml..

A keď som si trúfol možno na dementný titulok, ukončím to takto – ak v kostoloch počas svätých omší celebrant vyzýva na pokoj a bratskú lásku, po čom nasleduje podanie rúk, prečo to nezaviesť v parlamente ? To by tak bolo, keby Šimečka najml. toto zavinšoval Ficovi a ten mu odpovedal, že pokoj s tebou…

Tak ako to robia známi i neznámi na omšiach, dokonca možno aj susedia, ktorí sa nemajú radi.

Len ako to kontrolovať ?

Autor: milanjan




Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.