16. septembra 2024

Savenna: Kto je za čo zodpovedný & O narcistických psychopatoch

Savenna: Kto je za čo zodpovedný & O narcistických psychopatoch

Zdielajte....
  • Odvolanie poslancov: Savenna Monteloup Diskusia o odvolaní Janky Bittó Cigánikovej a Márie Kolíkovej z ich funkcií a následné dôsledky.
  • Kontrola SIS: Problémy s fungovaním výboru na kontrolu SIS po odvolaní Kolíkovej.
  • Pegasus a demokracia: Obavy Progresívneho Slovenska z možného nákupu systému Pegasus SIS a jeho vplyv na demokraciu.
  • Progresívne Slovensko: Kritika Progresívneho Slovenska a ich postojov voči SIS a demokracii.

Savenna Monteloup: Keď ešte za predchádzajúceho parlamentu končila nedobrovoľne vo funkcii šéfky parlamentného výboru pre zdravotníctvo Janka Bittó Cigániková, poverila inú poslankyňu právomocami na zvolávanie výboru, aby jej odvolanie z vedenia výboru nespôsobilo nefunkčnosť výboru.

Napriek všetkým vzájomným výhradám právomoci vtedy odovzdala podpredsedníčke tohto výboru pani Záborskej. Really.

Myslite si o Cigánikovej čo chcete, ale toto bolo z jej strany profesionálne konanie.

Keď odvolávali nedávno Máriu Kolíkovú z vedenia Osobitného výboru na kontrolu SIS a vyzývali ju, aby poverila právomocami niekoho z poslancov, Majka na nikoho svoje právomoci nepreniesla, vďaka čomu niet toho, kto by mohol výbor zvolať.

Takže keď Senník N vyplakáva, že vďaka koalícii nefunguje výbor na kontrolu SIS, tak e e.

Nefunguje vďaka Márii Kolíkovej. A Denník N by rád, aby ten výbor fungoval, lebo progresívci sa boja, že SIS kúpila Pegasus a tvrdia, že je to hrozba demokracie.

A to som si myslela, že demokracia umrela s odvolaním Drličku. Tak nič.

Aj keby tajná služba kúpila odpočúvací systém Pegasus, nikoho z Progresívneho Slovenska do toho nič nie je a nie je to ani ohrozením demokracie, keby tajná služba taký systém mala, lebo by napríklad mala ľahší prístup k informáciám o tom, kto sa tu snaží robiť špionáž, pripravovať teroristické útoky alebo mocenský prevrat v štáte.

Ale chápem, že práve Progresívne Slovensko so svojimi linkami na maďarského oligarchu je z toho nervózne.

Čo mi pripomína…Pamätáte si ako progresívci vyskakovali na Aláča, že Aláč sleduje progresívcov a že je to ohrozovaním demokracie?

Progresívci klamali aj vtedy.

V skutočnosti tajná služba zaregistrovala, že medzi hnutiami za práva žien na interupciu sa objavili aj tendencie meniť ústavné zriadenie v republike a kto bol na Námestí SNP na veľkom proteste za práva žien si možno aj spomenie na prejav o tom, ako treba zrušiť kapitalizmus, lebo ženy sú otrokmi kapitalizmu a musia rodiť pracovnú silu… tak približne o takejto hrozbe pre naše ústavné zriadenie Výročná správa SIS vtedy hovorila.

Nie o progresívcoch, ktorí programovo robili a aj ďalej robia všetko pre ochromenie slovenských tajných služieb.

A Majka-čo-ten-podvod-spáchala všetko pre ochromenie Aláčovej SIS robila tiež. Tá dokonca volala nie po ochromení, ale rovno po rozpustení tajnej služby. Asi sa jej nepozdávalo, že Aláč hovorí o manipulovaní vyšetrovaní prípadov, v ktorých pani ministerka sem tam tiež mala svoj podpis.

A potom, po Aláčovom odstránení, tá istá Majka znefunkčnila výbor na kontrolu SIS. Zrejme tá tajná služba v skutočnosti v Majkiných očkách až takou hrozbou nie je, keď ju netreba po novom ani kontrolovať.

Ak by Majka brala SIS ako vážnu hrozbu, jej kontrolu by rozhodne neznefunkčnila.

Mimochodom, právomoci poslancov v kontrolnom výbore sú dosť bezzubé, takže aj keby sa riaditeľa spýtali, či SIS má Pegasusa, dozvedeli by sa nanajvýš to, že je to utajovaná skutočnosť.

Ale to už Denník N svojim pravideľne strašeným čitateľom neprezradil.

Savenna Monteloup TG


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.