16. septembra 2024

Video: “Šimečka sa bojí, že ho v čele PS nahradí Ivan Korčok,“

Matúš Šutaj Eštok komentoval odchod Richarda Sulíka z parlamentnej politiky a vyjadril sa k možným zmenám v Progresívnom Slovensku.

Zdielajte....
  • Politické zmeny: Michal Šimečka sa obáva, že ho na čele Progresívneho Slovenska nahradí Ivan Korčok.
  • Komentáre: Matúš Šutaj Eštok komentoval odchod Richarda Sulíka z parlamentnej politiky a vyjadril sa k možným zmenám v Progresívnom Slovensku.
  • Bezpečnostné otázky: Diskusia o exode policajtov do civilu a bombových hrozbách na slovenských školách.
  • Relácia TERAZ TAKTO: Rozhovor s ministrom vnútra a predsedom Hlasu SD Matúšom Šutajom Eštokom o aktuálnych politických a bezpečnostných témach.

“Typicky sulíkovsky si povedal, že na to kašle. On bol v politike len pre seba,” komentoval Matúš Šutaj Eštok čerstvý odchod Richarda Sulíka z parlamentnej politiky. Tých odchodov a príchodov v politickom svete však ešte môže byť viac. Podľa šéfa koaličného Hlasu SD sa v kuloároch hovorí aj o tom, že aj na poste predsedu Progresívneho Slovenska by mohla nastať zaujímavá zmena.

TERAZ TAKTO: “Šimečka sa bojí, že ho v čele PS nahradí Ivan Korčok,“ tvrdí Matúš Šutaj Eštok

“Ak Michal Šimečka nevyvodí voči svojim voličom zodpovednosť, ak nie je schopný odísť sám, my z pozície Hlasu ho vyzveme, aby ako podpredseda parlamentu skončil. Z môjho pohľadu je jeho zotrvanie na tejto pozícii neudržateľné. V hre je aj jeho politický kredit, v kuloároch sa hovorí o Ivanovi Korčokovi, že budúcim predsedom Progresívneho Slovenska bude on. Tak sa asi pán Šimečka bojí,” vyvracia Šutaj Eštok dohady, či poslanci Hlasu SD zahlasujú v parlamente za odvolanie podpredsedu NR SR Michala Šimečku.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou

O tom, či sa podarí zastaviť exodus policajtov do civilu, o bombových hrozbách, ktorým už tretí deň čelia slovenské školy, ale aj o tom, čo sa deje v politických kuloároch hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou minister vnútra a predseda Hlasu SD Matúš Šutaj Eštok.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou




Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.