16. septembra 2024

Plač pacienta Matoviča – Trpí nedostatkom pozornosti

Plač pacienta Matoviča - Trpí nedostatkom pozornosti

Zdielajte....
  • Kritika a irónia: Autor článku kritizuje Matoviča za jeho správanie a iróniou poukazuje na jeho psychickú poruchu osobnosti.
  • Matovičove výlevy: Igor Matovič je známy svojimi častými výlevmi na sociálnych sieťach, kde útočí na opozíciu aj koaličných partnerov.
  • Verbálne útoky: Matovič často útočí na Richarda Sulíka a ďalších politikov, pričom ich nazýva mafiou.
  • Politické divadlo: Článok opisuje Matoviča ako hlavného herca v politickom divadle, ktorý využíva sociálne siete na získanie pozornosti.

Matovič, známy svojou deštrukčnou politikou a častými výlevmi na sociálnych sieťach, sa opäť objavil na FB a chcel by byť v centre pozornosti. Tentokrát sa zdá, že si vzal do parády nielen opozíciu, ale aj svojich koaličných partnerov, čo je v politike tak bežné ako Matovičove klamstvá a dezinformácie. Ako správny dezinformátor sociálnych médií, Matovič zrejme cítil, že je čas na malú sólovú jazdu v rámci virtuálneho priestoru, kde si môže dovoliť byť vodcom hejna rybičiek vo vlastnom akváriu

Sulík, ako obľúbený cieľ Matovičových verbálnych útokov, sa zrejme už naučil, že byť menovaným v jednom z Matovičových statusov je takmer taká česť, ako dostať vlastnú hviezdu na chodníku slávy. Mafián Matovič sa obul do koalície a nazval ju mafia na druhú.

Samochvála ako sa hovorí smrdí, ale v Matovičovom prípade to vyzerá, že je to skôr psychická porucha osobnosti, keďže pochvaly od iných prichádzajú tak zriedka ako rozum do Matovičovej hlavy. Edo Heger, ako Matovičov verný poskok sa zrejme teší z pozornosti, ktorá je mu venovaná, hoci by niektorí mohli tvrdiť, že byť spomenutým v Matovičovom statuse je ako byť vybraným na spoločné Oľano smútočné parte.

Je dôležité mať hrubú kožu, zmysel pre humor a schopnosť nebrať všetko príliš vážne.

V tomto divadle sociálnych médií, kde každý status je ako nová scéna v nekonečnej hre, Matovič hrá hlavnú úlohu ako režisér, scenárista a hlavný herec v jednej osobe. Jeho schopnosť zmeniť každú politickú situáciu na divadelnú hru je taká nezvyčajná, že by sa mohla stať predmetom štúdia na psychiatrickej klinike.

A tak, ako každý dobrý príbeh, aj tento má svoje morálne ponaučenie: v politike, ako aj na sociálnych sieťach, je dôležité mať hrubú kožu, zmysel pre humor a schopnosť nebrať všetko príliš vážne. Možno by sme mali všetci sledovať Matovičove statusy s trochou ľahkosti a pripomenúť si, že aj keď politika môže byť niekedy divadlo, je to stále len malá časť nášho každodenného života.


Mafia maká na plné obrátky
Čierne bude biele. Biele bude čierne. ĎAKUJEME prezieravým ľuďom z SaS, PS, pani prezidentke a progresívcom z médií, ktorým nebola dobrá ani moja ani Edova vláda … “lebo matovič” … a hlavne – lebo sme vraj “nebojovali proti mafii a korupcii”, ako sa nechal počuť ich hovorca, toho času už zabezpečený austrálsky dôchodca.

Ak si neuvedomíme, kto tu tri roky vkuse podlo štval voči vládam OĽANO, len preto, lebo sme si dovoli vyhrať voľby … tak sa dožijeme ešte horších časov po budúcich voľbách.

S víťazstvom sme do vienka dostali do rúk tie najťažšie krízy, aké Slovensko kedy zažilo … to, že mafia zahnatá v kúte kvičala, bolo prirodzené … ale práve podlé útoky vyššie spomenutých, ich kvik zlegitimizovali, a tak vybičovali nenávisť voči nám, že ľudia, ktorí nám v 2020 dali dôveru, nás už v 2023 nepodržali a mafia sa dostala k moci.
Zabudnúť na to, je cesta k ešte väčšej moci mafie. Nevidieť to, nie je naivné, ale hlúposť.

Matovič FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.