28. septembra 2024

Hluchá a slepá STVR nevidela 40 000 ľudí. Toto je tá zmena? Hnus

Hluchá a slepá STVR nevidela 40 000 ľudí. Toto je tá zmena? Hnus

Zdielajte....
  • Občiansky pochod: Hluchá a slepá STVR. V Košiciach sa konal pochod za život a rodinu, ktorého sa zúčastnilo približne 40 000 ľudí.
  • Mediálne pokrytie: Podujatie bolo takmer úplne ignorované slovenskými médiami, na rozdiel od nedávneho protestu v Bratislave.
  • Kritika médií: Autor kritizuje médiá za ich selektívne pokrytie a nazýva to „slovenským zatemnením ducha“.

Včera bol v Košiciach občiansky pochod za život a za rodinu. Podľa organizátorov sa na ňom zúčastnilo asi 40 tisíc ľudí a na chodníkoch im tlieskalo aspoň raz toľko ľudí. Spolu pokojne aj 100 tisíc ľudí. Viac ľudí už v Košiciach bolo azda iba pri príchode Horthy Miklósa v 1938.

Tí včerajší demonštranti však boli NEVIDITEĽNÍ. Až na malé výnimky sa do „slovenských“ médií nedostali o nich takmer žiadne informácie, žiadne zábery, – o živých vstupoch troch „našich“ spravodajských televízií ani nehovoriac.

Hluchá a slepá STVR nevidela 40 000 ľudí

Ktovie prečo. Kvôli tomu, že akcia nebola politická ale občianska a že sa nehodila do portrétu SR ako krajiny takmer v stave občianskej vojny ? Alebo kvôli tomu, že sa to množstvo slovenských odporcov slniečkárskej liberálno-progresívnej ideológie nehodilo do krámu našim najvyšším pánom z Bruselu ?

Keď sa pred pár dňami zišlo na nám. SNP v Bratislave 1-2 tisíc slniečkárov, aby verejne hejtovali plnenie volebného programu vlády SR v oblasti kultúry, to bola pre naše televízie a rádiá iná klíma, iná viditeľnosť. Vďaka dôkladnej reportážnej práci našich novinárov sa do médií dostal azda každý smelý bojovník proti pani doktorke Šimkovičovej. Teraz to bola v Košiciach jednoducho iná situácia. V celej košickej kotline sa rozprestrela akási klimatická alebo geomagnetická anomália. Nedovolila žiadne vysielanie. Nie a nie.

Mediálna anomália, ktorá robí s nežiadúcich manifestantov neviditeľných občanov je rarita, akú by si Košice mali prihlásiť do zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. Škoda len, že anomália, spojená so zneviditeľnením a zatemnením signálov zatiaľ nedostala žiaden názov. Preto skromne odporúčam , aby ju svet nazval „SLOVENSKÉ ZATEMNENIE DUCHA“….



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.