5. októbra 2024

Video: Aká bude reakcia VLÁDY na správu Kotlára?

Aká bude reakcia VLÁDY na správu Kotlára?

Zdielajte....
  • Aká bude reakcia VLÁDY na správu Kotlára?.. odporúča zastaviť očkovanie mRNA vakcínami a odmietnuť zmluvu s WHO, ktorá podľa neho obmedzuje suverenitu Slovenska v oblasti zdravotníctva.
  • Správa Kotlára: Peter Kotlár, splnomocnenec vlády pre vyšetrovanie pandémie, zistil, že niektoré úmrtia evidované ako covidové neboli spôsobené covidom. Kritizuje plošné testovanie a odporúča zastavenie očkovania mRNA vakcínami.
  • Reakcia vlády: Otázkou zostáva, ako vláda zareaguje na Kotlárovu správu a jeho odporúčania, najmä vzhľadom na prekážky, ktoré jeho vyšetrovaniu kládli štátne inštitúcie.

Peter Kotlár, splnomocnenec vlády pre vyšetrovanie pandémie, už má hotovú správu, ktorej závery asi nikoho neprekvapia. “Žiadna vakcína je sloboda, bolo to overenie naivity obyvateľstva,” takto znie jeden zo záverov Kotlárovho vyšetrovania. Ako na správu zareaguje vláda?

Polená pod nohy Kotlárovmu vyšetrovaniu hádzali aj štátne inštitúcie, v ktorých sa vedúci pracovníci nezmenili, napokon by museli otvoriť Pandorinu skrinku, v ktorej majú svoj nemalý podiel. Kotlár teda vychádzal aj z čísel zo zahraničia, porovnával a napr. zistil, že v skutočnosti časť mŕtvych evidovaných ako covidové úmrtia, vôbec na covid nezomreli.

Najväčším pochybením je plošné testovanie

Najväčším pochybením je plošné testovanie, ktoré podľa Kotlára aj bez ďalších odborných argumentov mal už dávno riešiť Generálny prokurátor, pričom v tomto prípade ide o kolektívnu vinu vlády, armády a prezidentky Zuzany Čaputovej.

Hlavným odporúčaním Kotlára je zastavenie očkovania mRNA vakcínami, ktorých pozitívne účinky doteraz neboli preukázané, a to aspoň do doby, kedy neskončí ich reálny vedecký výskum, nakoľko pri týchto vakcínach boli pre “núdzové použitie” zrýchlené časti výskumu.

Posledným a zásadným odporúčaním Kotlára je odmietnutie podpísania zmluvy s WHO, ktorá nás podľa neho oberá o suverenitu v oblasti zdravotníctva, pričom do samotných zmlúv k vakcínam odporúča doplniť klauzulu, že za nežiaduce účinky nesie zodpovednosť dodávateľ.

Získajte najnovšie informácie Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky o COVID-19.

Pre prípad že by to YT vymazal, nižie je to na platforme RUMBLE

Aká bude reakcia vlády Slovenskej republiky k predloženej správe Petrom Kotlárom? Pandémia, ak nejaká bola, keďže čísla hovoria skôr o epidémii, bola reálne skúškou poslušnosti obyvateľstva na základe šírenia strachu o život, ktorý je pre človeka najdôležitejší. Kto vírus vypustil do sveta? Prečo vláda neumožnila okrúhle stoly odborníkov s odlišnými názormi?

Bude vláda na odporúčania svojho splnomocnenca reflektovať, alebo jej budú vyhovovať nejasnosti, ktoré v správe mohli vzniknúť pri odmietnutí spolupráce inštitúcií s Kotlárom?

Roman Martiška TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.