18. októbra 2024

Luboš Blaha: Áno, liberálne média sú krvilační bastardi!

Luboš Blaha: Áno, liberálne média sú krvilační bastardi!

Zdielajte....
  • Liberálne média sú krvilační bastardi: Luboš Blaha kritizuje liberálne médiá, označuje ich za „krvilačných bastardov“ a obviňuje ich z klamstiev a manipulácií.
  • Podpora premiéra: Blaha podporuje premiéra Roberta Fica a jeho tvrdenia proti médiám, ktoré podľa neho nesú zodpovednosť za pokus o vraždu premiéra.
  • Opozícia a sloboda slova: Blaha tvrdí, že opozícia plánuje obmedziť slobodu slova a vypnúť alternatívne médiá, ak sa dostane k moci.
  • Osobné útoky: Článok obsahuje osobné útoky na Jaroslava Naďa, ktorého Blaha obviňuje z vlastizrady a vojnových zločinov.

„Krvilační bastardi“. Takto práve pomenoval premiér Robert Fico liberálne médiá na čele s Denníkom N. A má úplnú pravdu.

  1. Práve som si vypočul, ako premiér na tlačovke koalície naložil novinárom a môžem povedať jediné – tlieskam
  2. Od rána do večera klamú. Sú to oni, kto nesie zodpovednosť za pokus o vraždu premiéra Slovenskej republiky. A zjavne im nestačilo.
  3. Platia ich rôzni oligarchovia, nadnárodné korporácie, milionári z Esetu a samozrejme Soros. Za to, aby tu robili farebné revolúcie.
  4. A my sa teraz naplno sústredíme na to, aby tu tento bordel prestal. Neexistuje, aby neniesli žiadnu zodpovednosť. Už stačilo.
  5. Keď kopú do nás, tak vrčia ako rozzúrené dogy, ale keď sa bavia s opozíciou, hryzkajú ako čivavy krátkosrsté.
  6. Krásny príklad – Aktuality dnes uverejnili rozhovor s vlastizradcom Naďom, kde tomu primitívovi nadbiehali ako pubertiaci na prvom rande.
  7. Ten lúzer tam šíril typické fašistické myšlienky, že treba zakázať médiá, ktoré sa mu nepáčia. Aj Goebbels mal taký plán
  8. Najskôr si tam Naď s redaktorom hrkútali, ako počúvajú aj nepočúvajú Infovojnu – gratulujem Adrianovi a Norovi k lacnej reklame
  9. A potom z Naďa vyšla takáto perla ducha: „Keď pán Blaha bude šťastný, keď budem odsúdený, tak ja budem zasa šťastný v ten deň, keď budú všetky tieto pseudoportály na Slovensku povypínané.“
  10. Toto je politický program akože „demokratickej“ opozície. Zapchať ústa každému, kto má iný názor. Toto hrozí, ak sa dostanú k moci – vypnú celú alternatívu. Zlikvidujú slobodu slova. Šimečka a Naď.
  11. Na rozdiel od nich alternatívne médiá nevlastnia žiadni oligarchovia ani Sorosovia. A to im vadí. Že tam ešte stále dostáva priestor zdravý rozum a nie tie ich extrémne progresívne ideológie.
  12. Naď zašiel tak ďaleko, že sa sám navrhol na Nobelovu cenu za mier. Za to, že protiústavne posielal naše stíhačky či S-300 na Ukrajinu – za to, že zrádzal Slovensko
  13. Za to by chcel Nobelovku za mier. To už by rovno mohlo dať Nobelovku aj Hitlerovi. Či Johnsonovi. Alebo Netanjahuovi.
  14. Sorry, Jaro, vojnovým zločincom sa Nobelovky obvykle nerozdávajú. Ale to tebe asi ťažko vysvetľovať – ty sám seba vnímaš ako hrdinského aristokrata a Jasona Stathama Čo takémuto ťulpasovi vysvetľovať?
  15. A prestaň už vyplakávať, Naď. Ja viem, že sa bojíš, že skončíš v base. To ťa len hryzie tvoje svedomie. Napáchal si strašné veci. A krvilační bastardi z médií ťa kryli.

Mlyny spravodlivosti síce melú pomaly, ale isto… Ak za svoje zločiny skončíš v base, Slovensko bude oslavovať.

Luboš Blaha TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.