18. októbra 2024

MUDr. Viliam Fischer, CSc: Hippokrates sa v hrobe obracia.

MUDr. Viliam Fischer, CSc: Hippokrates sa v hrobe obracia.

Zdielajte....
  • MUDr. Viliam Fischer, CSc: Hippokrates sa v hrobe obracia: Profesor Fischer a prezident Slovenskej lekárskej komory MUDr. Šimo diskutujú o komplexnosti a kontroverzii interpretácie údajov o vyliečených pacientoch počas pandémie COVID-19.
  • Kritika opatrení: Profesor Fischer kritizuje lockdowny a povinné očkovanie, ktoré sú podľa neho v rozpore s lekárskymi zásadami a rezolúciou Rady Európy.
  • Návrh kongresu: Profesor Fischer navrhuje zorganizovať kongres o koronavíruse s účasťou odborníkov s rôznymi názormi, aby sa diskutovalo v priamom prenose.
  • Spomienka na lekára: Článok spomína úctyhodného lekára docenta Pavla Töröka, ktorý počas pandémie zachránil mnoho životov použitím Ivermectinu.

V súvislosti s vyjadreniami profesora Fischera a prezidenta Slovenskej lekárskej komory MUDr. Šima o zverejňovaní údajov o vyliečených pacientoch je dôležité poznamenať, že interpretácia údajov v oblasti zdravotníctva môže byť komplexná a niekedy aj kontroverzná. V kontexte pandémie COVID-19, ktorá ovplyvnila celý svet, boli definície „vyliečeného“ pacienta rôzne v rôznych krajinách a časoch.

MUDr. Viliam Fischer, CSc: Hippokrates sa v hrobe obracia.

V niektorých prípadoch sa za vyliečených považovali ľudia, ktorí mali pozitívny test na prítomnosť vírusu, ale nemali žiadne symptómy ochorenia, čo mohlo viesť k zmätkom pri interpretácii údajov. Táto situácia poukazuje na potrebu jasnej komunikácie a transparentnosti zo strany zdravotníckych autorít, aby verejnosť mohla mať presné a zrozumiteľné informácie.

Zároveň je dôležité, aby sa údaje analyzovali a prezentovali spôsobom, ktorý je logický a zohľadňuje všetky relevantné faktory, vrátane toho, ako sa definície a protokoly menia v priebehu času. Diskusia o tom, čo znamená byť „vyliečeným“, je súčasťou širšej debaty o tom, ako najlepšie sledovať a hlásiť výsledky zdravotníckeho výskumu a liečby. V tejto súvislosti je dôležité pripomenúť, že Jaroslav Šimo bol zvolený za prezidenta Slovenskej lekárskej komory v novembri 2023.


Slová profesora Fischera o dopadoch lockdownu a vakcín sú varovné, rozpísať celú jeho systematicky argumentačne podloženú bilanciu je zbytočné, kto chce popočúva.

Vyjadrenie o krvných zrazeninách je varovné.

Aj vyjadrenie o nátlaku na povinné očkovanie, ktoré tu niektorí vyvíjali, je v priamom rozpore s rezolúciou Rady Európy v z roku 2021  č. 23/61 o zákaze povinného očkovania proti kovidu, by malo byť spojené s trestnoprávnou zodpovednosťou. Týmto zdravím Progresívne Slovensko aj s ich petíciou za povinné vakcinovanie, ktorú tu vtedy spisovali. Som si istá, že ten patologický spolok treba zrušiť, a to čím skôr, tým lepšie.

Profesom Fischer spomína aj súčasného prezidenta SLK MUDr. Šima a cituje ho – že nepochopiteľné je aj zverejňovanie údajoch o vyliečených pacientoch, ktoré nemá logiku – väčšinu označených ako vyliečení tvoria pacienti s pozitívnym testom, t. j. nie chorí, ale len pozitívne testovaní. Vyliečenie zdravého človeka asi vstúpi do histórie nielen medicíny, ale aj logiky. 

Vyvstáva na základe jeho slov otázka, kde to vlastne študovali všetci tí odborníci, ktorí vydávali odporúčania na opatrenia v kovidovýchh časoch. Lebo ako profesor Fischer tvrdí, na lekárskych fakultách učia lekárov zásady liečby, s ktorými tie odporúčania boli v priamom rozpore.

Návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán plne podporujem. Navrhuje realizovať diskusiu medzi odborníkmi – odporcami a podporovateľmi vakcinovania v priamom televíznom prenose.

Doteraz sa celosvetovo nijaké také vedecké podujatie neuskutočnilo. Zato vo vyjadrovaní sa o kovide v médiách a rozhlase chýbajú už len kozmonauti.

A áno, profesor Fischer so mnou súhlasil – tiež sa vyjadril, že Hippokrates sa v hrobe obracia.

Elena

P.S.:

Zomrel lekár, pred ktorým sa skláňam s úctou, docent Pavol Török. Počas pandémie zachránil mnoho ľudských životov správnou liečbou s použitím Ivermectinu.

Video o jeho práci na zvtv

elenaistvanova



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.