18. októbra 2024

E. Chmelár: Naďové fašistické plány & Paródia demokracie

E. Chmelár: Naďové fašistické plány & Paródia demokracie

Zdielajte....
  • E. Chmelár: Naďové fašistické plány & Paródia demokracie: Kritika Jara Naďa za jeho vyjadrenia o vypnutí alternatívnych médií, čo považuje za nedemokratické a fašistické.
  • Výzva opozícii: Autor vyzýva opozičných politikov, aby sa dištancovali od Naďových plánov a spolupráce s ním.
  • Sloboda prejavu: Zdôrazňuje, že v demokratickom štáte by nemal politik svojvoľne rozhodovať o vypnutí médií.
  • Osobné skúsenosti: Autor spomína svoje negatívne skúsenosti s alternatívnymi médiami, ale napriek tomu obhajuje ich právo na existenciu.

OD NAĎOVÝCH FAŠIZOIDNÝCH PLÁNOV SA MUSÍ DIŠTANCOVAŤ KAŽDÝ DEMOKRATICKÝ POLITIK

E. Chmelár: „Veľmi sa teším na ten deň, veľmi sa naň teším, a on príde, hovorím vám, ten deň príde, keď ich vypneme všetky. Všetky… Ak sa budú Hlavné správy, Infovojna a podobné grcky tváriť, že sú normálne médiá, no tak to teda nie. Pôjdu všetky pekne.“

Takto bez škrupulí sa na svojom vskutku kanále vyjadril včera líder prepytujem „Demokratov“ Jaro Naď o svojich plánoch s alternatívnymi médiami. Dávam to do pozornosti najmä tým, ktorí hystericky moralizujú, aká je tu vraj „nesloboda“ a ktorí rýchlo stratili pamäť, ako narábali so svojimi oponentami vlády, ktorých súčasťou bol práve tento arogantný darebák s večne prebitým čelom. Vyzývam týmto všetkých predstaviteľov opozície, aby sa od týchto slov a od spolupráce s takýmto extrémistom dištancovali.

Lebo v demokratickom štáte nejaký politik nemôže svojvoľne rozhodovať o tom, či nejaké médiá vypne, ako sa to už protiprávne stalo počas Hegerovej vlády. Nehodnotím kvalitu alternatívnych médií, mám s nimi svoje skúsenosti, Ereport ma na politickú objednávku špinavo osočoval a majiteľ Hlavných správ ma blokuje, lebo detinsky trucuje, že som za kvalitnejšie konzervatívne noviny označil Štandard. Ale za „pseudomédiá“ by som pokojne mohol označiť aj plátky ako Denník N a mám na to rozhodne vyššiu kvalifikáciu ako politruk Jaro. Červené denníčky, ktoré uverejňujú selektívne informácie, rozhodne nespĺňajú atribúty žurnalistiky, a ak organizujú diskusie s verejnosťou, opúšťajú priestor médií a vstupujú do politiky. No v živote by som si nedovolil ich zakazovať a takýmto hrubým spôsobom obmedzovať slobodu prejavu.

Toto vás čaká, ak znovu uveríte takýmto lotrom, ktorí už dávno mali sedieť vo väzení za spreneveru štátneho majetku a vlastizradu, a ktorým nečinnosťou orgánov činných v trestnom konaní opäť rastie sebavedomie. Demokrati Jara Naďa nie sú len pokračovaním matovičovskej politiky inými prostriedkami, sú priamym ohrozením demokracie, a preto by sa mal od ich fašizoidných plánov dištancovať každý skutočný demokrat.

E. Chmelár: Naďové fašistické plány & Paródia demokracie

Může jít o obrázek 2 lidé

Eduard Chmelár FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.