18. októbra 2024

Prečo vláda rokovala s demagogickým monštrom Kaveckou?

Prečo vláda rokovala s demagogickým monštrom Kaveckou?

Zdielajte....
  • Prečo vláda rokovala s demagogickým monštrom Kaveckou?: Autor kritizuje vládu za nezdanenie najbohatších a za demagogické zahováranie skutočných príčin úsporných opatrení.
  • Andrej Kiska: Autor obviňuje bývalého prezidenta Kisku z citového vydierania a zodpovednosti za súčasné ekonomické problémy.
  • Monika Kavecká: Autor kritizuje Moniku Kaveckú za jej politické premeny a za to, že obhajovala Matovičove nezmysly.
  • Výzva na podporu: Autor vyzýva ľudí, aby sa navzájom podporovali a nenechali sa poučovať tými, ktorí spôsobili súčasný stav.

ENENECHAJME SA POUČOVAŤ OD TÝCH, KTORÍ NÁS DO TOHTO MARAZMU DOSTALI

Eduard Chmelár: Nemienim sa zapájať do hádky, či si zaslúžia viac lekári, sestry, učitelia, hasiči, železničiari alebo knihovníčky. Lebo všetci pracujúci ľudia si zaslúžia viac, a preto by si nemali závidieť a mali by sa navzájom viac podporovať. Tejto vláde vyčítam skôr to, že nezdanila viac tých najbohatších a ponechala im viaceré benefity. Ale čo ma skutočne vytáča, je extrémne demagogické zahováranie skutočných príčin dnešných drastických úsporných opatrení. Andrej Kiska (ako je to u neho zvykom) sa uchýlil k citovému vydieraniu a za rukojemníkov si zobral tých najmenších a najbezbrannejších. Vo svojom videu povedal, že ako prezident vraj márne vyzýval Ficovu vládu, aby využila obdobie rastu na zníženie schodku štátneho rozpočtu a obvinil súčasnú koalíciu, že nemá dostatok empatie k chorým deťom…

Nuž takto, pán Kiska. Tá Ficova, resp. Pellegriniho vládla stlačila deficit takmer k vyrovnanému rozpočtu – kým vy ste vtedy so svojou dnes už rozpadnutou stranou Za ľudí spoluzakladali Matovičovu hrôzovládu, ktorá tu urobila historicky najväčšiu sekeru, dokonca aj v európskom meradle. Veď spýtajte sa svojho bývalého poradcu Baťa, ktorý teraz bačuje na ministerstve školstva, kde vznikli tie obrovské dlhy. To vy ste nás dotiahli do takého bahna, do ktorého nás nedostala ani korupcia, schudobneli sme tak, že sme sa prepadli až za Rumunsko, čo sa nestalo nikdy, ani vtedy, keď Transylvánii vládol gróf Dracula. A vy máte ešte tú drzosť moralizovať namiesto toho, aby ste sa národu ospravedlnili?

Prečo vláda rokovala s demagogickým monštrom Kaveckou?

Ja sa čudujem vláde, že vôbec rokovala s takým demagogickým monštrom ako je „predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek“ Monika Kavecká. To si už nikto nepamätá, že táto cynická osoba ako poslankyňa za OĽaNO poschvaľovala a najmä bohorovne obhajovala všetky Matovičove nezmysly, ktoré nás sem dostali? Ešte v júni tohto roka kandidovala do Európskeho parlamentu za Kresťanskú úniu a o tri mesiace sa už hrá na nezávislú ako zástupkyňa zdravotníkov? Sestry, to už nemáte žiadnu hrdosť a nevadí vám, kto hovorí vo vašom mene?

Tento konsolidačný balíček nevyzerá tak, že by ho pripravovala ľavicová vláda. Bude zbytočne bolieť mnohých. Ale nenechajte sa poučovať od tých, ktorí nás do tohto marazmu dostali. A ktorí navyše nemajú v sebe kúska hanby, aby priznali svoj podiel viny na tom, čo napáchali.

Eduard Chmelár FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.