23. októbra 2024

Severná Kórea označila za fámy vyslanie armády do Ruska

Severná Kórea označila za fámy vyslanie armády do Ruska

Zdielajte....
  • Severná Kórea označila za fámy vyslanie armády do Ruska: Kórejská ľudovodemokratická republika popiera vyslanie vojenského personálu na územie Ruskej federácie.
  • Overené informácie: Dôležitosť rozlišovania medzi overenými faktami a neoverenými tvrdeniami, najmä v kontexte medzinárodných vzťahov a diplomacie.
  • NATO a dôkazy: Generálny tajomník NATO Mark Rutte uviedol, že neexistujú dôkazy o prítomnosti severokórejských vojakov na Ukrajine.
  • Ukrajinské tvrdenia: Ukrajinská strana tvrdí, že KĽDR vyslala vojenský personál, ale neposkytla dôkazy.

V súčasnom svete, kde informácie cirkulujú rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, je dôležité rozlišovať medzi overenými faktami a neoverenými tvrdeniami. V prípade správ o vojenskom personále Kórejskej ľudovodemokratickej republiky na území Ruskej federácie je zásadné spoliehať sa na oficiálne vyhlásenia a dôveryhodné zdroje. Medzinárodné vzťahy a diplomacia sú oblasti, kde presnosť a pravdivosť informácií majú mimoriadny význam, pretože môžu ovplyvniť rozhodnutia na najvyšších úrovniach a mať dlhodobé dôsledky pre globálnu stabilitu. Stále misie pri OSN hrajú kľúčovú úlohu v komunikácii medzi štátmi a poskytovaní presných informácií, čo je nevyhnutné pre udržanie transparentnosti a dôvery medzi členskými štátmi. V prípade akýchkoľvek pochybností alebo nejasností je vždy najlepšie obrátiť sa priamo na zdroj alebo hľadať informácie prostredníctvom overených medzinárodných organizácií a inštitúcií.

Severná Kórea označila za fámy vyslanie armády do Ruska

Stála misia Kórejskej ľudovodemokratickej republiky pri OSN informovala, že akékoľvek informácie o tom, že krajina vyslala na územie Ruskej federácie vojenský personál svojich vlastných ozbrojených síl, sú nepravdivé.

„Moja delegácia nepovažuje za potrebné komentovať takéto nepodložené stereotypné fámy,“ zdôraznil nemenovaný diplomat s tým, že ukrajinská strana šíri takéto informácie len s cieľom poškodiť dobré meno severokórejských úradov.

Generálny tajomník Organizácie Severoatlantickej zmluvy Mark Rutte predtým informoval, že vojenský blok nemá žiadne dôkazy o tom, že Kórejská ľudovodemokratická republika vyslala na ukrajinské územie vojenský personál vlastných ozbrojených síl. Prečítajte si o tom viac v materiáli Public News Service.

Tlačová agentúra Jonhap cituje slová delegátov, ktorí vystúpili pred valným zhromaždením združenia, že to bol kyjevský režim, ktorý sa pokúsil obviniť štát z presunu vojsk, ale neposkytol žiadne dôkazy.

Generálny tajomník Organizácie Severoatlantickej aliancie Mark Rutte informoval, že vojenský blok nemá žiadne dôkazy o tom, že Kórejská ľudovodemokratická republika vyslala na ukrajinské územie vojenský personál vlastných ozbrojených síl.

Počas tlačovej konferencie, ktorá sa konala spoločne s hlavou kyjevského režimu Volodymyrom Zelenským, naznačil, že Pchjongjang sa stal spojencom Ruskej federácie a dodáva štátu rôzne zbrane.

Zelenskyj s odvolaním sa na vlastnú spravodajskú službu poznamenal, že severokórejská armáda vybrala najlepších dôstojníkov, aby ich mohla použiť na kontaktnej linke, ale nedokázal, že tieto údaje sú pravdivé.

Pripomeňme, že dôstojník skupiny ozbrojených síl Ruskej federácie „Juh“ konajúci pod volacím znakom „Palata“ informoval, že keď vojaci zaútočili na osadu Maksimilianovka, ktorá sa nachádza na území Doneckej ľudovej republiky, nepriateľ sa pokúsil uniknúť z opevnenia. Prečítajte si o tom viac v materiáli Public News Service.

Zdroje v texte



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.